GARDAŞ ŞARKI FENNA ANKARA PAVYONLARI TEHLİKELİDİR ANKARAGÜCÜMÜZÜN BİR BESTESİ İYİ UYUDURMUŞLARBadXDreaM yazdı:Takio RoA kasasında bile payım var fazla konuşma alırım mirasımı sizden kalırsınız dımdızlak fazla konuşma . Süründürürüm seni
Takio nun suçu yok biz onu bihter sandık .
Teksaslıdan takioyahttp://www.youtube.com/watch?v=3AD5oap9WJo
La banlanmakmı istiyon gene senSonra buzlu yerler kayabilir diye tehditlere başlıyorsunuz yetkililere
RoA Hakkında
- sallabash1993
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Re: RoA Hakkında
Damdan düşer gibi vurulmak isterdim bir kıza...
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
sallabash1993 yazdı:GARDAŞ ŞARKI FENNA ANKARA PAVYONLARI TEHLİKELİDİR ANKARAGÜCÜMÜZÜN BİR BESTESİ İYİ UYUDURMUŞLARBadXDreaM yazdı:Takio RoA kasasında bile payım var fazla konuşma alırım mirasımı sizden kalırsınız dımdızlak fazla konuşma . Süründürürüm seni
La banlanmakmı istiyon gene senSonra buzlu yerler kayabilir diye tehditlere başlıyorsunuz yetkililere
Şunuda izlerken takio gelio aklıma
http://www.youtube.com/watch?v=JU9HVurT ... re=related
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
BadXDreaM yazdı:sallabash1993 yazdı:GARDAŞ ŞARKI FENNA ANKARA PAVYONLARI TEHLİKELİDİR ANKARAGÜCÜMÜZÜN BİR BESTESİ İYİ UYUDURMUŞLARBadXDreaM yazdı:Takio RoA kasasında bile payım var fazla konuşma alırım mirasımı sizden kalırsınız dımdızlak fazla konuşma . Süründürürüm seni
![]()
Şunuda izlerken takio gelio aklımaKuduruyordur şimdi
Takio mirasımı alırım sizden kasanızda payım var cvp verme sus
Uygunsuz yorumunuz silinmiştir. Forum hesabınız 14 gün süre ile kapatılmıştır.
StayAway.
BAN geliyooooooooANKETTT yazdı:BadXDreaM yazdı:sallabash1993 yazdı:GARDAŞ ŞARKI FENNA ANKARA PAVYONLARI TEHLİKELİDİR ANKARAGÜCÜMÜZÜN BİR BESTESİ İYİ UYUDURMUŞLARBadXDreaM yazdı:Takio RoA kasasında bile payım var fazla konuşma alırım mirasımı sizden kalırsınız dımdızlak fazla konuşma . Süründürürüm seni
![]()
Şunuda izlerken takio gelio aklımaKuduruyordur şimdi
Takio mirasımı alırım sizden kasanızda payım var cvp verme sus
Uygunsuz yorumunuz silinmiştir. Forum hesabınız 14 gün süre ile kapatılmıştır.
StayAway.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Bence Serhat abi sizin loncada 2-3 kişi var düzeni bozuyor. JiqsawII kesilince bana küfretmeye başladı. Ancak olur her yerde bir çürük vardır.
Birde ROA olmak ayrıcalıkta ROA olan üstündür diye bir kural yok. GM lerin bu konuda taraf tutmadığını düşünüyorum.
Birde ROA olmak ayrıcalıkta ROA olan üstündür diye bir kural yok. GM lerin bu konuda taraf tutmadığını düşünüyorum.
Batuhangs
Batuhangsxşifacı
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
KaFa Nereye biz oraya...
Batuhangsxşifacı
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
KaFa Nereye biz oraya...
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Selamlar,
Cevap yazmayayım rezil etmeyeyim dedim ama bu sahte kralları size biraz anlatayım dedim
Yenilmez: Adı yanlış hatırlamıyorsam Doğu, Amasyalı, ileri seviye din düşmanı (görüşü beni ilgilendirmez bilin diye söylüyorum).
Bu vatandaş sözde RoA düşmanı, neden ? Çünkü kurduğu RoA karşıtı her oluşum elinde patladı. Bknz. yakın örnek Mevlana Loncası
Bizimde çökeceğimizi iddia ediyor, biz sen değiliz kendi dostlarımıza, loncadaşlarımıza sövüp kazık atalım 
Bu vatandaş sözde örnek oyuncu, İKV tarihinin en büyük küfürbazıdır ki bunu forumdan da görüyorsunuz.
Aynı şekilde bu örnek oyuncu(!) İKV parasını real para karşılığında satmak, oyun karakteri satmak (sattığı karakteri daha sonra geri çalar
) gibi gibi icraatları vardır 
4 yılda kraldım demiş, İKV ne zamandır krallıkla yönetiliyor ? ya da senin krallığını kim tanıyor ?
"Siz bana laf atıp isim yaparsınız" diyorsun da, şuanda oyunda seni kim tanıyor ki (forum takip edenlerin küfürbaz olarak bilmesi dışında) senden reklam yapalım ? ya da senin gibi bir reklamı biz ne yapalım ?
Üniversite okumuş abimiz(!) şu belgeni bir koysana foruma ?
Sana bu kadar yeter, geçelim Kötürüya'mıza.
Hakkını yemeyeceğim Yakup(kötürüya) eskiden tanıdığım sevdiğim bir arkadaşımdı, sonra ne olduysa değişti ( ben bu değişimi RoA 'dan şutlanmaya bağlıyorum)
Bu arkadaşımız daha önceleri İKV'de iyi bir kasa kurmuş ve sayılı zenginlerden olmuştu. Ama aşk işte Almira efsanesinin kurbanı olmuş ve 20m'e full savaşçı dizildiği bir dönemde 250m yedirmişti
sanırım bir nedende bu olsa gerek 
Kasadan alacağım var filan fulan bunlar boş laflar alacağın tek şey "hava" olur, bunu da bizden alamazsın az kalk pcden çık dışarı alırsın bol bol
Tabi ben bu yazıyı yazdım ama bu ikili duracak mı ? Durmaz.
Şuanda bize karşı aynı safta gözüken bu ikilinin 39 level sınırı (meteor bölgesi) karşılıklı düşman olduklarını biliyormusunuz ?
Neyse söylenecek pek birşey yok haklarında
Gören görüyor herşeyi.
İyiForumlar...
Cevap yazmayayım rezil etmeyeyim dedim ama bu sahte kralları size biraz anlatayım dedim
Yenilmez: Adı yanlış hatırlamıyorsam Doğu, Amasyalı, ileri seviye din düşmanı (görüşü beni ilgilendirmez bilin diye söylüyorum).
Bu vatandaş sözde RoA düşmanı, neden ? Çünkü kurduğu RoA karşıtı her oluşum elinde patladı. Bknz. yakın örnek Mevlana Loncası
Bu vatandaş sözde örnek oyuncu, İKV tarihinin en büyük küfürbazıdır ki bunu forumdan da görüyorsunuz.
Aynı şekilde bu örnek oyuncu(!) İKV parasını real para karşılığında satmak, oyun karakteri satmak (sattığı karakteri daha sonra geri çalar
Yazısından da anlayacağınız gibi kişilik= 0 bir vatandaşYeNiLMeYeNAdaM yazdı:Bu oyunda 4 yılda kraldım.Merak etme.1-2 sineğin vızıltısı beni etkilemez istesenizde etkileyemez.Yaranıza bastıkça ağlıyorsunuz,anırıyorsunuz aşırı zevk veriyor insana bu durum.Hepimiz peçetesiniz
sizi siliyorum olur olmadık yerlerde kullanıyorum ve tuvalete atıp üstünüze sifon çekiyorum zorunuza gidiyor.4 yıl beni tanıyan tanıdı,çoğu kişinin adiliklerini pazara çıkardığım için cephe aldılar bana karşı orası mesele değil,ama sizin gibi çapulcular hiçbir zaman tanınamadınız benim üzerimden şov yapmaya çalıştınız belki biraz tanınmışsınızdır ne de olsa betadan kalma oyuncuya laf atmak isim yapmanızı sağlar.Ama ucuz birer kilotsunuz herkes sizi giyebilir adi birer bez paçavları olarak görüyorum seni ve senin gibi bazı kişileri.Yalama hercüles,abilerine yaranma uğruna her konuya yorum attın sonra loncaya alındın, şimdide abilerine yaran ki sana item düşürsünler tamam mı güzelim git oyununda mışıl mışıl oyna. :roll:
4 yılda kraldım demiş, İKV ne zamandır krallıkla yönetiliyor ? ya da senin krallığını kim tanıyor ?
"Siz bana laf atıp isim yaparsınız" diyorsun da, şuanda oyunda seni kim tanıyor ki (forum takip edenlerin küfürbaz olarak bilmesi dışında) senden reklam yapalım ? ya da senin gibi bir reklamı biz ne yapalım ?
Hakkını yemeyeceğim Yakup(kötürüya) eskiden tanıdığım sevdiğim bir arkadaşımdı, sonra ne olduysa değişti ( ben bu değişimi RoA 'dan şutlanmaya bağlıyorum)
Bu arkadaşımız daha önceleri İKV'de iyi bir kasa kurmuş ve sayılı zenginlerden olmuştu. Ama aşk işte Almira efsanesinin kurbanı olmuş ve 20m'e full savaşçı dizildiği bir dönemde 250m yedirmişti
Kasadan alacağım var filan fulan bunlar boş laflar alacağın tek şey "hava" olur, bunu da bizden alamazsın az kalk pcden çık dışarı alırsın bol bol
Şuanda bize karşı aynı safta gözüken bu ikilinin 39 level sınırı (meteor bölgesi) karşılıklı düşman olduklarını biliyormusunuz ?
Neyse söylenecek pek birşey yok haklarında
İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,
Bu vatandaş sözde RoA düşmanı, neden ? Çünkü kurduğu RoA karşıtı her oluşum elinde patladı. Bknz. yakın örnek Mevlana LoncasıBizimde çökeceğimizi iddia ediyor, biz sen değiliz kendi dostlarımıza, loncadaşlarımıza sövüp kazık atalım
Aynı şekilde bu örnek oyuncu(!) İKV parasını real para karşılığında satmak, oyun karakteri satmak (sattığı karakteri daha sonra geri çalar) gibi gibi icraatları vardır
Yazısından da anlayacağınız gibi kişilik= 0 bir vatandaşYeNiLMeYeNAdaM yazdı:Bu oyunda 4 yılda kraldım.Merak etme.1-2 sineğin vızıltısı beni etkilemez istesenizde etkileyemez.Yaranıza bastıkça ağlıyorsunuz,anırıyorsunuz aşırı zevk veriyor insana bu durum.Hepimiz peçetesiniz
sizi siliyorum olur olmadık yerlerde kullanıyorum ve tuvalete atıp üstünüze sifon çekiyorum zorunuza gidiyor.4 yıl beni tanıyan tanıdı,çoğu kişinin adiliklerini pazara çıkardığım için cephe aldılar bana karşı orası mesele değil,ama sizin gibi çapulcular hiçbir zaman tanınamadınız benim üzerimden şov yapmaya çalıştınız belki biraz tanınmışsınızdır ne de olsa betadan kalma oyuncuya laf atmak isim yapmanızı sağlar.Ama ucuz birer kilotsunuz herkes sizi giyebilir adi birer bez paçavları olarak görüyorum seni ve senin gibi bazı kişileri.Yalama hercüles,abilerine yaranma uğruna her konuya yorum attın sonra loncaya alındın, şimdide abilerine yaran ki sana item düşürsünler tamam mı güzelim git oyununda mışıl mışıl oyna. :roll:![]()
Bu arkadaşımız daha önceleri İKV'de iyi bir kasa kurmuş ve sayılı zenginlerden olmuştu. Ama aşk işte Almira efsanesinin kurbanı olmuş ve 20m'e full savaşçı dizildiği bir dönemde 250m yedirmiştisanırım bir nedende bu olsa gerek
Kasadan alacağım var filan fulan bunlar boş laflar alacağın tek şey "hava" olur, bunu da bizden alamazsın az kalk pcden çık dışarı alırsın bol bol![]()
Neyse söylenecek pek birşey yok haklarındaGören görüyor herşeyi.
İyiForumlar...
Dinine,diline,ırkına karışamam ama diğer söylediklerine TAMAMEN katılıyorum.
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
WaxWhineRAVYN yazdı:Şuanda bize karşı aynı safta gözüken bu ikilinin 39 level sınırı (meteor bölgesi) karşılıklı düşman olduklarını biliyormusunuz ?
Neyse söylenecek pek birşey yok haklarındaGören görüyor herşeyi.[/color]
İyiForumlar...
Yav arkadaşım hala konuşuyorsunda yenilmezin xavci oldugunu biliyormusun sen ? Madem biz düşmantıkta bu adamın yanımızda ne işi vardı ? Sen Akdenizli RoA kasa sorumlusu iken yöntici iken xavci oldugunu biliyormusun ? Bilmiyorsun sırf laf olsun diye konuşuyorsun
En son BadXDreaM tarafından 26 Tem 2011 13:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
kötürüya
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: L E O
Dinsiz Devrimci Ataist Nerden Cıktı Belli oLmayan YeNıLMeZLemı tartısıonuz ya
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
YeNıLMeZ yumuRtadan çıktı biLmioRmusunLeoNaRR yazdı:Dinsiz Devrimci Ataist Nerden Cıktı Belli oLmayan YeNıLMeZLemı tartısıonuz ya![]()
![]()
![]()