öneri
öneri
arkadaşlar gblere her sınıftan en aşşağı 1 oyuncu girebilme zorunluluğu gelse daha güzel olmaz mı hiçyoktan 1 savaşçı migrat veya sığınakta yer bulabilir. bu konuya destek formundan öneri şeklinde yolluyarak destek çıkabilirsiniz bnce gayet mantıklı ve güzel bi yenilik olur hem oyuncular hem de ikv halkı kazanır bnde desteklerinizi bekliorum

Re: öneri
Güzel bi düşünce. Getirilirse gerçekten savaşçılar için çok büyük rahatlık olur.Oyuna savaşçılar bakımından renk gelir.Grup bölgeleri sebebiyle oyunu bırakan pek çok tanıdığım oldu.Bu şekilde hem ikv kazanır hem oyuncuları. Öneri için teşekkürler desteğe mesajımı ilettim.
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
Yanlış düşünüyorsun üstü güzel olan değil çevresi olan savaşçı grup bulabiliyor. Konuyu açan arkadaşımın sağlam savaşçılardan aşağı kalır yanı yok. 3750 üstü max ve ayı ile güzel iteme sahip olunmuyorsa güzel itemli çarlarının resimlerini beklerim.Ki 3750 den dahada fazla bir maxa sahip savaşçı migratdanda sığınaktanda setini tamamlamış bir savaşçıdır.XrenkX yazdı:Saçma bi fikir üstü güzel olan savaşcıyı zaten alıyorlar.
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
3768 max+ayı ile grp bulamadım 1 hafta uğraştım baktım olacak gibi değil tank set aldım tank oldum 32 bin küsür can oldu+ayı da vardı abartısız yine 1 hafta uğraştım yine grp bulamadım savaşçısız gb atıyorlar artık çemberliye savaşçı girebilio fakat sığınak migrat atamadan set yapamadan onada hiçbir savaşçı almazlar sığınak migrat seti tam olması lazım...XrenkX yazdı:Saçma bi fikir üstü güzel olan savaşcıyı zaten alıyorlar.

- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Mantıklı bir fikir. Ama mecburiyetlik pek hoş olmaz gibime geliyor. Bu konuda bi empati yapalım derim.
Savaşçı karakterimizi ; susuz kalmış çölün ortasında vaha, akarsu, göl yada su kaynağı gören hayal pereste döndüren insanlar utansın.
Savaşçı olmazsa olmaz olan gurup bölgesi çemberlitaş misali yapabilirlerdi sığınak ve migratıda.
Savaşçı karakterimizi ; susuz kalmış çölün ortasında vaha, akarsu, göl yada su kaynağı gören hayal pereste döndüren insanlar utansın.
Savaşçı olmazsa olmaz olan gurup bölgesi çemberlitaş misali yapabilirlerdi sığınak ve migratıda.
FERRAND
bu oyunda eşitlik varsa böyle bi düzenleme yapılmalı sonuçta fazla değil her sınıftan 1 oyuncu mesela sığınağa 5büyü+şifa giriyorlar böyle olsa 1 savaş+1 şifa+ 4 büyü girecekler yeri gelecek bu savaşçılar da sığınak-migrat yağma arttırıcı alacak şahsen bn savaşçı oynuorum böyle bir düzenleme olsa anında sığınak migrat arttırıcı alırım