Yeni kullanıcı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
themaelstorm
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Yeni kullanıcı

Mesaj gönderen themaelstorm »

Merhabalar.
Tam olarak saniyeler önce foruma üyeliğimi gerçekleştirdim. Bu mesajın sonuna doğru dakikalar olmuş olacak muhtemelen.
Bir kaç sorum olacak.

1- Oyunu oynamak için bir satın alma ya da sürekli ücret işlemi var mı ve/veya olacak mı ve/veya bu konuda planlar belli mi?

2- Oyunu oynayan oyuncu sayısı ne durumda? Sunucular arasında fark var mı? Hangi sunucuda daha çok oyuncu var? Hangi sunucu dolup taşmadan yeterli oyuncuya sahip?

3- RP/PvP gibi sunucu çeşitleri var mı? Oyunda RP klanları/loncaları bulunuyor mu?

Bir kaç sorum daha vardı ama birden hatırlayamadım, aklıma geldikçe yazarım. Saygılarımla.

Aklıma geldi hemen ekleyeyim.

4- Oyuncular genel olarak nasıl? Tabi bu soru biraz abes kaçabilir ama genel olarak internet üzerinde oyun oynayan Türk oyuncu ortalaması gerçekten çok kötü bir yerde. Tavırlar olarak, anlayış olarak vs. Burada bir fark var mı?
Kullanıcı avatarı
XxGHOSENxX
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Yeni kullanıcı

Mesaj gönderen XxGHOSENxX »

themaelstorm yazdı:Merhabalar.
Tam olarak saniyeler önce foruma üyeliğimi gerçekleştirdim. Bu mesajın sonuna doğru dakikalar olmuş olacak muhtemelen.
Bir kaç sorum olacak.

1- Oyunu oynamak için bir satın alma ya da sürekli ücret işlemi var mı ve/veya olacak mı ve/veya bu konuda planlar belli mi?

2- Oyunu oynayan oyuncu sayısı ne durumda? Sunucular arasında fark var mı? Hangi sunucuda daha çok oyuncu var? Hangi sunucu dolup taşmadan yeterli oyuncuya sahip?

3- RP/PvP gibi sunucu çeşitleri var mı? Oyunda RP klanları/loncaları bulunuyor mu?

Bir kaç sorum daha vardı ama birden hatırlayamadım, aklıma geldikçe yazarım. Saygılarımla.

Aklıma geldi hemen ekleyeyim.

4- Oyuncular genel olarak nasıl? Tabi bu soru biraz abes kaçabilir ama genel olarak internet üzerinde oyun oynayan Türk oyuncu ortalaması gerçekten çok kötü bir yerde. Tavırlar olarak, anlayış olarak vs. Burada bir fark var mı?
1)Oyun Tamamen Ücretsizdir.Ama İstediğine Bağlı Olsa da Kesinlikle Öneriyorum PLUS Paket Almalısın.
12.00 TL'ye Sınırsız Ayrıcalıklar Kazan.

2)Oyuncu Sayısı Knight Online Kadar Olmasada Fazla Sayılır.
Kalabalıklar; Eminönü,Beyaz Köşk,Kuklacı,Teşkilat
Sakinler; Meran,Tılsım,Sancak

3) Oyunda 2 Çeşit Klan Var.Lodos(İyilik SAVUNUCULARI), Arz(Yaratık Bir Nevi Kötülük SAVUNUCULARI)
Er Meydanı Adlı Bir Bölgemiz Mevcut Eşit Sayılar Halinde Girilerek Savaş Yapılıyor ve Gerçekten Çok Eğlenceli.

4) Oyunda Hile Kesinlikle YOK !!! Evet İçin Rahat Olsun, Ölümsüzlük Para Hilesi vb Hiçbir Şey Yok
TÜRKLERİN OYNAYIP MAHVEDEMEDİĞİ TEK OYUN ;)
ve Bunun Dışında Ana Avrat Söven Bir Kaç 8-15 Yaş Arası Çocuk Mevcut.
Görevlere Yardım Edilir Çok Güzel Arkadaşlık ve Sohbet Ortamı Vardır Başka Oyunlarda Bulamazsın

:arrow: ARAMIZA HOŞGELDİN
Resim

♣ En Büyük İstanbul Kıyamet Vakti Grubu ♣

[code]http://www.facebook.com/#/group.php?gid=39374266654&ref=ts[/code]
♣ Emre OĞUZ ♣

[code]http://www.facebook.com/GHOSEN?ref=profile[/code]
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni kullanıcı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

XxGHOSENxX yazdı:3) Oyunda 2 Çeşit Klan Var.Lodos(İyilik SAVUNUCULARI), Arz(Yaratık Bir Nevi Kötülük SAVUNUCULARI)
Arkadaşa bilgi vermek istiyorsun ve klanları karşılaştırıyorsun ama anlamadığım bir şey var.
Arzlar nasıl kötülük savunucusu?
Şimdi Arzların düşünceleri saklı türlerle birlikte yaşayabilmektir.
Böylelikle barış ve eşitlik sağlanacaktır.
Lodosların yaptığı ise tüm saklı türlere savaş açmak.
Dinimizce ve Atatürk ilkelerince baktığımızda hangisinin daha doğru, hangisinin daha yanlış olduğu açıklanıyor.
Ha derseniz ki madem Arzlar barış istiyor saklı türlerle birlikte yaşanılabileceğini söylüyor da niye saklı türlerle savaşıyor?
Buna da cevabımız: Nefs-i müdafaa.
Savaş bitene kadar elbette görevimizi yapacağız.
Ama Arzlar barış yanlısı Lodoslar daha savaşçı...
Arkadaşa lütfen yanlış bilgi vermeyelim...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön