Arkadaslar oyun icerisinde zevkli bir organizasyon olmasi dilegiyle aklima boyle bir fikir geldi.Ve insanlari zevk alarak izleyecegi bir turnuva duzenlemeyi planliyorum.Turnuvada 1. ve 2. olan arkadaslara odul verilecektir.Turnuvaya kayit olmak icin asagidaki bildirimleri okursaniz sevinirim.
1-) Oncelikle bu turnuva parali bir turnuva olmayacaktir.(Hirsizlik dedikodusu cikmasin diye yogun istek olursa paralida yapabiliriz.)
2-)Turnuvaya 49 level seviye grubundakiler harici katilimcilar kabul edilmiyecektir.
3-)Turnuvada buyucu sifaci ve savasci karakterleri kendi sinifindakilerle vsler yapicaktir.Kendi sinifindan 1. olarak cikan kisiler sifaci buyucu savasci kendi aralarinda vs yaparak 1.yi 2.yi ve 3.yu belirlenecektir.
4-)Turnuva guvenligi acisindan vslerin yapilacagi yere kisilerin managerleri(en fazla 1 kisi) harici kimse getirilmeyecektir guvenlik maksatli.
5-)Vslerde hile soz konusu degildir fotograflar foruma koyulacaktir.
6-)Vslerde huzursuzluk yaratan ve cirkeflik yapan kisiler diskalifiye olucaktir.
Not:Katilimlar icin [İçerik düzenlendi. Forum içerisinde kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız] adresini ekleyip veya oyunda /f xSeRGeY adli kullaniciye mesaj atmaniz yeterli olucaktir.
TURNUVA
- nonameonur
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TURNUVA
Ben katılarbilirim
Arkadaşlar bir kaç maddeyi unutmuşum Her Sınıftan(Büyücü Şifacı Savaşçı) 10 ' ar adet oyuncu alınacaktır.
xSeRGeYx - Ayazwow - Crazybüyü
Suskunluğum asaletimdendir.Lakin her söze söylenecek bir cevabım var.Önce lafa bakarım lafmı diye ; Sonra söyleyene bakarım adammı diye
Suskunluğum asaletimdendir.Lakin her söze söylenecek bir cevabım var.Önce lafa bakarım lafmı diye ; Sonra söyleyene bakarım adammı diye
Oyunu Bırakmıştın Diye Hatırlıyorum ?nonameonur yazdı:Ben katılarbilirim
xHaRuNx
Drcaglar
Lonca
EFSANELER
Turnuvaya yeterlı katılımın olmadı goz onunde bulundurularaktan turnuva ıptal edilmiştir.Yoneticilerin konuyu silmesi rica olunur.İyi oyunlar
xSeRGeYx - Ayazwow - Crazybüyü