MeGaxZaLiM loncadan alakası yoq okuyun .!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kaspiyan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: MeGaxZaLiM loncadan alakası yoq okuyun .!

Mesaj gönderen Kaspiyan »

Bakın Loncadan ayrıldınız peki neden kendi aralarınızdaki sorunları oturp konuşmuyorsunuzda sadece laf atıyorsunuz birbirlerinize...
Anlayamadığın konu bu yani...
Tamam Lonca başkanıyla ilgili sorunlarınız var...
Onun özel hayatını herkese söylemekle elinize bir şey geçmez geçemezde...
Bence KadİR kardeşimizden özür dilemelisiniz...
o öyle AĞIR ifadeleri hakadecek bir adam değildir...
Bir daha düşünün ve ona göre hareket edin...
Çünkü tartışarak herhangi bir yere varamazsınız sadece sorunları büyütürsünüz...
Kızkulesi
İkinci Bayan Maresel

MutLuLuk ♥.
Kullanıcı avatarı
MeGaxWeRKeRD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MeGaxWeRKeRD »

Lan Senlemi Dizdim Üstümü Hiç Girdimmi Benimle GB sine De konuşuyorsun. Benim Ürettiğim Şaheserlerdede Katkın Yok. Bunun Hakkkında konuşamassın. KADİR
Resim
Kullanıcı avatarı
EWiNDaR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen EWiNDaR »

kardeşim şuanda okudunuz yorumları kardeşim yazmış..onun dediklerni okuyun bide benim dediklerimi okuyun...!
eRDeM Ben MeGaxTeaM'dan 1 item dahi aLmadım bu 1. sen Loncadan çıkTıkTan sonRa MeGaxLeRe hırsız diyodun o zaman ben yeni girdim lonca'ya lan mal dua etki oRda pLusum yoqTu oLsaydı sana iyi bi laf koyardım buda 2. önemLi oLan isimmizi tanıTmak deiL önemli oLan şerefimizi namusunuzu koRumakTır mal ama nedense siz namus şerefTen anLamıyonuz sadece ismimiz çıksın ne oLuyosa oLsun diyon bide kLan'dan MeGaxLeR hırsız üstümü çaLdı SKULLKİNG'kin üsTünü çaLd diyodun o günleri ne çabuk unutun..Kadir şimdiye kadar bana ne item verdi nede başka bişe sadece Loncaya davet etti oda o etti yoqsa geLmezdim o Lonca'ya ben kendim çabaladıım ve istediğim sonucada uLaşTım kendim ismmi çıkardım miLLeTe öReTTim ismimi..Şimdi sıra sende kadir baq ben MeGaxIıISiSiMoNIıI 'dayken sana 3 defa selam verdim almadın sonradan bi bahanemi dir biLemem bana dedin isminiz alt alta olduğuı için karıştırdım insan aLLahın seLamını KaRıştırımı? sonRadan diyon ben fırçamı attım bunları yazarken utanmadınmı uTanacak biRisi varsa oda sensin çünkü sen yazdıklarını inkar ediyon bunLaRı yazan ben miko ve mikail arTık ne yusuf'lada bi oRTakLığım KaLdı nede bir dosTLuğum çünkü yusuf bir kız uğruna bize gövencesi kıRıLdı..Bundan doLayı ne senLede nede yusuf'lada muhattap oLmak istiyom bide yüsüz yüzsüz diyon o saygıyı bu Loncadan örendin ben saygıyı ailem'den aLdım demek sen saygı aLmak için Lonca'ya giriyon veya adamLaRa saygı sevgi öreTmek için Lonca kuruyon...ben milete soracağıma kendim araştırır kendim örenirim tabi erdem sana oRdan yağcılIK yapıo sanıırm nese fazla konuşmayaLım yeterince konuşTuk ...! a.e.o erdem adam oL adamLığına eL koyarım sen bi iT gibi ordan buRdan havLama kemik kaLmadı kasapTa ha xD :D
ஐ◄███▓▒░░ESKARTLI [(^) Ecel getiren] Bıcak sırtı ayakkabı Bıcak sırtı eldiven░░▒▓███►ஐ
░░▒▓███►ஐESKARTLII [(^)Ejder Asa] Kımyamet amplikatör Kıyamet eldiven ve ayakkabı ஐ◄███▓▒░░
Kullanıcı avatarı
QMCERDEMQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen QMCERDEMQ »

Cemberlitaş denen şeyin ne oldugunu bilmiyordun . özelime pm attın yetenekleri söyledim sana her slotta böyle böyle yapıcaksın dedim . Yandanqel ile konuştum arkadaş acemi idare et dedim . Gecen gün satıp gittiginde bile kadir mahcup oldu , senin adına özür diledi , kızardı bozardı . Eger sen adamsan , ben adam olmam '' HA xD ''
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]

2008 - ∞

Erdem GÜRSAN
Kullanıcı avatarı
EWiNDaR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen EWiNDaR »

hehe koçum ilk çemberLi geLdiğinde ben kadir oğuz(rever) hasan(imperuz) bide bi adam daha vardı Lan maL ... benmi hapise verem yosa omu benmi dk verem yoqsa omu diye sordum slk herif sen LaFı başka yerinden anLıyosan ne yapayım sanırım sende öle bi düşünce yoq :D
ஐ◄███▓▒░░ESKARTLI [(^) Ecel getiren] Bıcak sırtı ayakkabı Bıcak sırtı eldiven░░▒▓███►ஐ
░░▒▓███►ஐESKARTLII [(^)Ejder Asa] Kımyamet amplikatör Kıyamet eldiven ve ayakkabı ஐ◄███▓▒░░
Redman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Redman »

aferim 2 kuruşluk itemin lafını yapıyorsunuz arkadaşlık varken item ha aferim size güzel güzel item dizin tek takılın.Sizin bu yaptıgınızı 7 yaşında çocuk yapmaz,ama siz arkadaşlığı paraya satarsınız.
Resim
Resim
BrothersxRuLiNqX

BrothersxRuLiNqX
Redman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Redman »

2 kuruş oyun için arkadaş kaybetmek çok üzücü :(
Resim
Resim
BrothersxRuLiNqX

BrothersxRuLiNqX
Kullanıcı avatarı
Zonguldakli
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Zonguldakli »

Ya nedir bu kafası esen loncadan çıkıyo yok şu şunu yaptı yok bu bunu yaptı şikayet edıp duruyosunuz ben 2.5 senedir bu loncayı ayakta tutmaya çalışıyorum görüyorumki boşuna çabalamışım bütün uğraşlarım 2 dakikada gidiyor. Neyse kimseyle tartışmak istemiyorum kımsede bu konuda başkasına tartışma yaratacak mesaj atmasın loncadan cıkanların yolu açık olsun HEPİNİZ ALLAH'A EMANET OLUN.

..............................................................MeGaxExKaLLiBRe......................................................................
****ExKaLiBRe****ExKaLıBRe****ExKaLiBRee ****
MERAN, Eminönü
Resim
MürseL KUZU "M"K"
byExkalibre
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene..!
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Forum kurallarının 2. maddesine göre konuyu kilitliyorum.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön