Biz Türkçe'yi yamukmu kullanıyoruz ? Şimdi bu yazdığım Türkçe değil mi ?
Forum üzerinden dikkate alınamamaktadır lütfen desteğe başvurunuz demekle Desteğe başvurursan daha iyi çözüm alabilirsin demek farklımıdır ? Herkes rütbesini bilecek
"Oyun içinde yapılan hiç bir alışveriş bizi ilgilendirmez" rehber olmadan önce demişti. Sen oyuncusun senin zaten neyini ilgilendirecek ? Arkadaş kendini iyice Sobee ekibindeymiş gibi kaptırmış.
2 hafta oldu okuyorum forumda Rehberlerin şikayetlerini ve yüksek levelli oyunculara yardım edemediklerini söylüyorlar gayet normal.Sancak'ta klanda bir rehber biz soru sormuyoruz bir şeyler cevaplıyor dedim senin görevin yeni başlayanlara rehberlik sanene sanamı soracam dedi sonra açtı ağzını yumdu gözünü. 9 level adam rehber olmuş rehber takını kullanmış yardım edermisin görevime diyor şimdi soruyorum adaletmi bu 9 level adam kime yardım etsin önünde 40 level var kendini hangi ara kassın veya kassın hangi ara rehberlik yapsın ? Biride rehberlik ceketini satıyor. HeliN'in mesajlarına 3 aylık geri dönün bakalım nasıl laflar göreceksiniz rehber olunca düzelmiş
Buyrun Helin'in bir mesajı ;
son kelime SALAK !HeliN yazdı:ekran kartından birsürü senin yansıttıgın problemler cıkıyor. forumu arastır. ve sen ne oyunu oyna nede foruma bak eminde ve teskilatta böle bir sürü yansıtan var ilk diye acma slko
Türkçe'sin dede büyük gelişme var
HeliN yazdı:seni htrlıorm sen insan değilsinki kp için söven klan kasanlara satasan birisin iyi olmus sana ne diim ?