Arkadaşlar Sunucular Arası Karakter Transferi Yapmaya Karar Verdim ve Bu Ürünün Altındaki Açıklamayı Okudum ;
Açıklamada Daha Önceden İsim Değiştirme Hakkı Alanlara 4995 akçe yerine 2995 akçe diyor . Bunu Deneyen Herhangi Bi Arkadaş Veya Bilen Yetkili Varsa İlgilenebilir mi ??
İsim Değiştirme&Sunucular Arası Transfer Bkz.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Re: İsim Değiştirme&Sunucular Arası Transfer Bkz.
Evet daha önce isim E-Pin i yüklenmiş ise o karaktere sunucular arası aktarım 2995 akçe.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
-
- Acemi Savaşçı
Peki kardeşim illa o transfer edeceğim çarın mı ismini değiştirmem gerek ? Mesela benim transfer edeceğim çarım sancakta ama ben eminöndeki çarımın ismini değiştirsem olmaz mı ?
Bu olayın sadece üyelikte geçerli olduğunu biliyorum
Yani üyeliğindeki herhangi bir karakterde isim değiştirme yüklemişsen o üyelikten yapacağınız sunucular arası karakter transfer indirimli OLABİLİR.
kesin bilgi için desteke sorun.
Yani üyeliğindeki herhangi bir karakterde isim değiştirme yüklemişsen o üyelikten yapacağınız sunucular arası karakter transfer indirimli OLABİLİR.
kesin bilgi için desteke sorun.
-
- Acemi Savaşçı
Neyse çok teşekkür ederim arkadaşlar öğrendim ve uyguladım . Hesabınızdan hangi karaktere olursa olsun yüklediğiniz isim değiştirme tüm sunuculardaki transfer için indirim geçerli oluyor.. İlgilenen arkadaşlara Teşekkürlerimi Sunuyorum