Ahh ne günlerdi
Eskiden mısır çarışısının oralarda az vs atmazdık alfa kurt kesmek için 2 grup toplanıp giderdik
Kuklacının Seçilmişini kesmek için 3, 4 grup birleşip giderdik
Şimdi herşey kolaylaştı oyunun zevki kalmadı
sayklops
<= Hayatın Tam Ortası Güngören KapaLısı => Güngören ~~ Bordo BereLiLer
[{REHBER}]sayklops<>Rebelxsayklops<>Sayklopsşifa
Sayklops yazdı:Ahh ne günlerdi
Eskiden mısır çarışısının oralarda az vs atmazdık alfa kurt kesmek için 2 grup toplanıp giderdik
Kuklacının Seçilmişini kesmek için 3, 4 grup birleşip giderdik
Şimdi herşey kolaylaştı oyunun zevki kalmadı
sayklops
Seni hatırlıyorum seni kestim diye az küfür etmiyodun bana Vs lere filan karışmalar bayağı olaylıydın Üstelik dediğin alfa kurt ve kuklacının seçilmişini tek başıma kesebiliyordum Sen bayağı büyütmüşsün gözünde veya o zamanlar sağlam kişiler yardım etmemiş sana
Eskilerin annesi benden sizlere selam olsun dostlar kendinize iyi bakın iyi forumlar eskiden eser kalmayan bir oyunu oynamaya devam ediyoruz eskilere dönerse eskilerden parmakla gösterilecek kadar adam kaldı fazlası değil...
Sayklops yazdı:25 levellerde tek kesebilen yoktu
Ha ben tek kesebiliyordum diyorsan öyledir
sayklops
25 deyken değil o zaman anca 20 seviyeye kadar gelebilmiştm. 29 seviye iken kesebiliordm üzerim ful meteor + beceri bünye ful bunu çoğu insan yapabiliyordu tek ben değil
Bende 4 yıldır burdayım xXTANYAXx aynen eski oyuncular gibisi yok şimdi oyunda çok dolap dönüyor LEXSUS yani özcan abimi ESİNTİ kullanıcısını çok özledim bu yazıyı görürseniz selamlar yeniden oyuna dönmenizi çok isterim