Dikkat herkez baksın lütfen
Dikkat herkez baksın lütfen
Bildiginiz gibi oyunun yasam kaynagı madenlerdır ve bu madenlerde toplama yarısı oluyor cogu kısıde mouse record dıye bı program kullanıormus bende neden herkez kullanıor kullanmıyım dedım ve bı sıteden ındırdım ındırmez olaydım virüs programının süresi bitmiş ve bende yorumlara bakarak virüssüzdür dedim indirdim ve programı actıgımda hata verdı ve bende olmadı dıye sıldım oyunuma gırdım yok msn gırdım ve suan ıkısıde calındı herkezi uyarıorum benım gıbı saflık yapmayın emeklerım gıttı (çarımı kurtarma sansım varmı plus paket sans artırıcı gozculer fılanda almıstım o telefon numarasıyla fılan eskı sıfrelerle kurtarma sansım olabılırmı sımdıden sagolun) soguk suyumu ıctım onermenıze gerek yok 
TAKVA
Sanırım doğru yolu bulmuş gibisiniz ,yada ben öyle umut ediyorum .
Desteğin yardımcı olucağını pek sanmam ama yinede karar size kalmış .Hızlı Destekle irtibata geçmenizde yarar var.
Hızlı destek
viewforum.php?f=100
Desteğin yardımcı olucağını pek sanmam ama yinede karar size kalmış .Hızlı Destekle irtibata geçmenizde yarar var.
Hızlı destek
viewforum.php?f=100
Re: Dikkat herkez baksın lütfen
gerçekten böyle şeyler çok yaşanmaya başladı geçmiş olsun
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
O program grup bölgeleri geldiğinden beri etkisini yitirdi çünkü topla yazısı farklı yerlerde çıkmaya başladı grup bölgeleri gelince neye göre indirdiniz anlamadım :?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- LotusGNS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
xFirelifex yazdı:O program grup bölgeleri geldiğinden beri etkisini yitirdi çünkü topla yazısı farklı yerlerde çıkmaya başladı grup bölgeleri gelince neye göre indirdiniz anlamadım :?
:arrow:

Lonca LOTUS
MeCNuuN
LeeYLa
MeCNuuN
LeeYLa
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
arkadaşım zaten mouse record 2-3 yıl öncesinin modasıydı topla yazısı aynı yerde çıktığı için..ancak onda ayarlama yapıldı hep farklı yerde çıkıyor o program da işe yaramıyordu.Ben denedim valla işe yaramıyor
virüs de yokmuş iyi ki benimkinde.. 
o Kullananlar mouse record değil oyunu bıraktım bende sırf o tarz bir hile yüzünden yaşanan tatsızlıkla.. Bu tarz bir hile var madeni çıktığı AN Çekiyor hiçbir şekilde geçikme olmadan Kullanan az kişi var ama onlarıda tahmin ediyorsunuzdur.
Merhaba, hesabınız mynet ise ve "Plus Paketiniz" varsa hesabınızı kurtarma şansınız olabilir silinmiş karakterlerinizi geri alabilirsiniz ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
ben kutu aldım. kutu alınınca sigortalanmıyor mu hesap id adresinden?
bende çemberlitaş kutusu sonra aldıgım bır suru akçeler var telefondan onla kurtarma sansımız olabılırmı destekde yolladım 2 kere form ama cevap gelmedı