RoA Hakkında

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
takio
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: RoA Hakkında

Mesaj gönderen takio »

Tamam Kerim Tartışma Bunla , Hiç Bir RoA Üyeside Adam Yerine Koyupta Cewap Vermesin , Ben Koydum Cewap Vermeye ÇAlıştım Ama Allaha İnancı Olmayan Bir Varlık Onun Yarattıgı Kullarına Nasıl İnansın ;) Şimdi Havlayıp durun Sende Kötürüyada .

Kımse Cewap Vermesin Bakalım Ne Kadar Havlıcaklar :)
Takıo - Raiders Of Anatolia
Resim
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeYeNAdaM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen YeNiLMeYeNAdaM »

Siz merak etmeyin abiniz üniversite yüzü gördü peki siz nesiniz ? Siz kimsiniz yahu ? Hakikaten diyorum yarım aklınızla tek yaptığınız şey sabah akşam oyun oynamak.H.yvan kadar adam olsanızda gene oyun oynayacaksınız.Değişecek bişey yok.Beyniniz yok çünkü.

Sabah akşam anırıyor tokyo adlı velet,hepinizde onun şakşakçısı..Hepiniz reel hayatında 5 para etmeyen sümüklü böceklersiniz.Hayatınız yalan yoksunuz.Hercüles oyun parası mdenleri dağıttım tanıdıklara 1 tane bakır bile bırakmadım kasada oyunu bıraktığımda,örs parası bile bırakmadım çarlarda..Emin ol seni 5 kere satın alır tasmanı takar gezdirirdim etrafta reel hayatta ise gerçekten dansöz yapardım seni meze masalarına o konuları düşünme yani.

Aklınız yok,böceksiniz,hayatınız yok,zararsınız.Yok edilmesi gereken h.vanlar olarak görüyorum sizi.Çok anlamlı hakkaten yok edilmeli böyle sinekler. :roll:
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Abimiz üniversite yüzü görmüş , yehhu! :D :D
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DiSMoTi »

atabey yazdı:Abimiz üniversite yüzü görmüş , yehhu! :D :D
üniverSite yüzü göRmüşte adam oLamamış :D :D
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeYeNAdaM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Dismoti şuan var ya sadece sana gülüyorum hemde değişik yerlerimle ;) Geçmişini unutma, mısır çarşısında 1 lvl çarla para item dilenip, daha sonra sana verdiğim parayla itemleri dismotixfireman adlı çarına aktarmıştık.Sana yaptığım para yardımı yaklaşık 2 milyondu galiba,itemlerde buz + büyü kritik takılardı 45 lvl ve bir k.pek gibi sevinmiştin teşekkürler yağdırmıştın şimdi ne olduda sana böyle konuşuyosun.İnsanlar hakikaten bu kadar mı adileşti gerçekten komik, sadece komik.. ;)

Atabey roa bitiyor,son çırpınışları istediğin kadar anır dur biteceksiniz,yok olacaksınız. Lucas topu tut,tut lucas tut benim evcil köpegim lucas şahxlucas :mrgreen: :roll:
YeNiLMeZzZ
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

YeNiLMeYeNAdaM yazdı:Dismoti şuan var ya sadece sana gülüyorum hemde değişik yerlerimle ;) Geçmişini unutma, mısır çarşısında 1 lvl çarla para item dilenip, daha sonra sana verdiğim parayla itemleri dismotixfireman adlı çarına aktarmıştık.Sana yaptığım para yardımı yaklaşık 2 milyondu galiba,itemlerde buz + büyü kritik takılardı 45 lvl ve bir k.pek gibi sevinmiştin teşekkürler yağdırmıştın şimdi ne olduda sana böyle konuşuyosun.İnsanlar hakikaten bu kadar mı adileşti gerçekten komik, sadece komik.. ;)

Atabey roa bitiyor,son çırpınışları istediğin kadar anır dur biteceksiniz,yok olacaksınız. Lucas topu tut,tut lucas tut benim evcil köpegim lucas şahxlucas :mrgreen: :roll:
Yani senin gibilere sadece gülüyorum bunu bil. ;) Bana hırsız diyende oldu dilendi diyende oldu vırı vırı ötenlerde oldu.Tek kelimeyle KANITIN VARMI? diyince hepsi sustu.Forum burda KANITIN varsa hodri meydan.. ;) Boş yere ötme burda sana tavsiye ;)
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

:arrow:
takio yazdı:Hiç Bir RoA Üyeside Adam Yerine Koyupta Cewap Vermesin
2009-2013
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeYeNAdaM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

1 kuruşluk insan değilsin senin için birde kanıt mı arayacam.Bende kalsın senin dilenciliğin o bana yeter,gerçek yüzünü sende biliyosun ve bu yazıyı yazarken gayet de rahatsın çünki kişiliksiz bir çocuksun daha sana yazmak vakit kaybı sen bırak bu oyunları git oku,adam ol sonra gel abine yazı yaz, by 'dilenci' seni. :lol: :roll:
YeNiLMeZzZ
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

vay be 2 milyon için dilenmişim :D :D benden 5 bin örs parası isteyenlere 500 bin veriyorum bunu bil ve fazla konuşma.aslağa ve aslağa dilenicek biri değilim küçük beynine sok.2milyon vermiş :D mükemmel ya süpersin o 2 milyonun katlarını sana montelerim aklına sok ;) :roll:
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Takio RoA kasasında bile payım var fazla konuşma alırım mirasımı sizden kalırsınız dımdızlak fazla konuşma . Süründürürüm seni

Takio nun suçu yok biz onu bihter sandık .

Teksaslıdan takioya :D http://www.youtube.com/watch?v=3AD5oap9WJo

La banlanmakmı istiyon gene sen :D Sonra buzlu yerler kayabilir diye tehditlere başlıyorsunuz yetkililere :D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön