önceLikLe SeLamun aLeyKum arkdaşLaR.... Bu konuda beLiRTmek isTediğim şu Benim çar ÇaLındığında MeGaxLoncasındaki arkdaşlarım bana çok yardımcı oLdu ama Bana daha doğRusu kankama kan kardeşim dosTum oLan ali ve musa'ya söLenen LaFLaR çok zoRuma GiTTi onLaRa söLenen LaFLaR bana da söLenmiş DemEKTiR KadiR kardeşim buraya kadarmış şuanda tek keLime iLe aramız köTü oLuR ama bunu isTemem bana veya kanka'ma söLene LaFLaR zoRuma giTTiği İçin bunLaRı yazcam 1. kardeşim ben ali ahmet ve diyer arklar kenan'dayız yage yani arzu daha yeni oyna Gelmiş sen bize fıRÇa aTıyon diyonki neden onu aLmıyonuz insan önce bi sorar nere desiniz sonra fırça aTaR'der neden aLmadınız...2.Lonca'dan iLgiLenmiyon nasıL iLgiLenmiyom diyyorum oLcaksan kimseyi FazLa Takmıyon bu bir geçen foRuma yazmışsın megaxmustafa bize selam vermiyoki biz ona ecel veya item verelim'diyodun benim geçen plus bitmişti Tüm megax'lere özeLden seLam verdim ama bi seLamı'mı aLmayan sendin sana 3 deFa seLam verdin beni takMadın peki bu ne anLama gelİ sonrada adam selam veriyo kLana sen seLamını aLıyon insan önce kendi kusuruna bakar sonra miLLeTin kusuruna bakar... evet arkdaşlar bu kadar açıkLama yeTeR FazLa konuşmayaLım Kimsenin kaLbi kRıLmasın KaLbini Kırdığım arkdaşlardanda özür DiLeRim k.baqmayın arTık bir Lodos DeiL de arz Çocuğu oLmayı düşünüyom umarım yeni KLanımda muTLu oLuRum Loncadan Çıkcan adamlar ...!MeGaxZaLim MeGaxYaRGıSıZ MeGaxLuPuS..MeGaxHeCToR..MeGaxKaRaRGaH..yargısızxzalim.. XxYaRGıSızxX MeGaxAKSuS..MeGaxLykia..Megaxchemy..MeGaxWeRKeRD
önemLi oLan ŞAHaseR deiLdir önemli oLan insanLık ve hasiyeTTiTir..!
Giden GiTmişTir GiTTiği an BiTmişTir Ben gideni DeiL Giden Beni KabeTmişTir.! Hadi eyw a.e.o saygılarımLa...!
MeGaxZaLiM loncadan alakası yoq okuyun .!
MeGaxZaLiM loncadan alakası yoq okuyun .!
ஐ◄███▓▒░░ESKARTLI [(^) Ecel getiren] Bıcak sırtı ayakkabı Bıcak sırtı eldiven░░▒▓███►ஐ
░░▒▓███►ஐESKARTLII [(^)Ejder Asa] Kımyamet amplikatör Kıyamet eldiven ve ayakkabı ஐ◄███▓▒░░
░░▒▓███►ஐESKARTLII [(^)Ejder Asa] Kımyamet amplikatör Kıyamet eldiven ve ayakkabı ஐ◄███▓▒░░
Re: MeGaxZaLiM loncadan alakası yoq okuyun .!
Başarılar mikayil senle her zaman iyi zaman geçirdik gerek ali gerek musa musayla çok vaktimiz geçmiştir . delikanlıdır senlede mıgrata girince kahkahadan geçilmezdi ama arz oluorsun bu çok agır gelir . ama bence uzakdur bu düşüncenden lodos olarak devam etmeni ve daha fazla vakit geçirim gb istersen kp kasmak zevkini takılırız. ama sonuçta senin kararın .
- MeGaxWeRKeRD
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Bana , Musa'ya Ve Alper'e Yaptığınız Destekten Ötürü Çok Teşekkür Ederim . Şu Megaxmustafa ( Mustafa ) Konusunda Kadir'e Bişey Demek İstiyorum. Kadir Sen Mustafa Konusunda Adam 1 Yıldır Oyunda Yok Ben Ona Nasıl Yardım Edeyim Diyordun. Ben Mustafa İle Konuştum. Mustafa'nın Her GB 'sine Gidelim Teklifini Geri Çeviriyormuşsunuz. Olmaz Diyormuşsunuz . Sen Nasıl Adamsın Bari Yalan Atmayın ...

Serkan arz olmaya niyetim var ama şimdi değil belki ileride olabilirim.
Ben sizlerle ilk defa MeGaxTeaM Loncasında tanıştım...
Sizlerle çok eğlendik. Yeri geldi belki tartıştık.
Tartışmalarımızda bu güzelim dostluğun tadı tuzuydu.
Umarım Sizlerle sanal alemde değilde gerçek hayatta tanışırız.
Kendinize iyi bakın. ALLah'a Emanet olun ..
Ben sizlerle ilk defa MeGaxTeaM Loncasında tanıştım...
Sizlerle çok eğlendik. Yeri geldi belki tartıştık.
Tartışmalarımızda bu güzelim dostluğun tadı tuzuydu.
Umarım Sizlerle sanal alemde değilde gerçek hayatta tanışırız.
Kendinize iyi bakın. ALLah'a Emanet olun ..
ஐ◄███▓▒░░ESKARTLI [(^) Ecel getiren] Bıcak sırtı ayakkabı Bıcak sırtı eldiven░░▒▓███►ஐ
Size sadece bir kaç cümle kurucam , Kadir olmasa siz bir hiçtiniz ! Adınızı bile bilen yoktu , üstünüzde ne 2 item vardı nede yanınızda 3 5 dostunuz ! Kadir bu serverdaki veya klandaki demiyorum İKV DÜNYASINDAKİ en delikanlı , en yardımsever en babacan adamdır . Kimse benim yanımda kadire laf edemez ! Boynuz kulagı gecmez yaşını 16 17 sizden 5 yaş büyük bir insanla nasıl böyle konusma cesaretini buluyosunuz ? Siz bencilsiniz siz aptalsınız neymiş arzuyu neden almadın diye beni azarladı bende loncadan cıktım , insan biraz oturur düşünür hayat oyundan ibaret degil acaba kadirin kafası neye bozuk ? Siz bu kadar aciz insanlarsınız . 2 güne kadar Züpper , Werkerd , Chemy benım 150m ı calmaya kalkısmıstı Kadir size yol yordam göstermese suan hırsızdınız bunuda bilin .
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
Erdem bak madem Kadir olmasa siz bir hiçtiniz ! Adınızı bile bilen yoktu , Önemli olan adımızın olması değil İNSAN OLMAMIZDIR.
Senin adın varda ne işe yarıyor. Bak hala insan gibi oynayaıp küfür etmemeyi öğrenememişsin.
üstünüzde ne 2 item vardı nede yanınızda 3 5 dostunuz VAR demişsin.
Onalr 3 5 değil benim için dünyanın en değerli kişileridir.
Onlar senin gibi değiller. insan küfür etmezlerdi.
15 16 yaş demişsin sana cam açalım dediğim de neden sudan çıkmış balığa döndün ?
Evet Arzu'yu tam olarak daha tanımıyordum ve Kadir kardeşimiz hiç bir şey sormadan bizleri azarladı.
Bu BİZİM kararımızdır ve herkesin saygı duymasını isterim.
Ve MeGaxTeaM' da bulunduğum sürece hiç kimseyi kırmadım sadece kırıldım bu yüzden ayrıldım...
keyifli forumlar...
Senin adın varda ne işe yarıyor. Bak hala insan gibi oynayaıp küfür etmemeyi öğrenememişsin.
üstünüzde ne 2 item vardı nede yanınızda 3 5 dostunuz VAR demişsin.
Onalr 3 5 değil benim için dünyanın en değerli kişileridir.
Onlar senin gibi değiller. insan küfür etmezlerdi.
15 16 yaş demişsin sana cam açalım dediğim de neden sudan çıkmış balığa döndün ?
Evet Arzu'yu tam olarak daha tanımıyordum ve Kadir kardeşimiz hiç bir şey sormadan bizleri azarladı.
Bu BİZİM kararımızdır ve herkesin saygı duymasını isterim.
Ve MeGaxTeaM' da bulunduğum sürece hiç kimseyi kırmadım sadece kırıldım bu yüzden ayrıldım...
keyifli forumlar...
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Şu yazılanları Mikail'den de duymakta varmış .. Bir aydır sabah 10 / akşam 10 işte çalışıyorum diyorum , bir ALLAH'ın kulu dahi gelip buna hoşgörü ile yaklaşmıyor.Evet oyuna iş yerinden de giriyorum ama sadece sınırlı saatlerde ve buda çeşitli müşterilerin gelip , gitmesiyle bölünüyor.Sen 1-2-3 demişsin ya Mikail , bende hepsini bi açıklayayım bakalım sonrası neler getirecek...
Selamımı almadı demişsin , buna sadece gülüyorum
.Sonrasında seninle adam gibi oturup konuşalım dedim , özürümüde diledim geç almakktan dolayı , sen başka çara geçicem diye bi çıktın , çıkış o çıkış.
Sonra demişsinki Arzu yüzünden bana fırça attın.Yahu bunları yazarken hiçmi utanmadın ? Bu ne demektir arkadaş ! Utanmasanız o kızı bana peşkeş çekiceksiniz.Şu konuyu açıp duruyorsunuz ya HELAL OLSUN ALİ sana ... Güzel doldurmuşsun milleti ..
Sana ve seninle loncadan çıkanlara tek lafım var.Geriye azıcık bir dönüp bakın.O isminizi nasıl ve ne şekilde yaptınız ? O saygınlığı bu lonca olmasaydı kazanabilirmiydiniz ? Hala çocuk çocuk sebeplerden ötürü çıkıyorum diyosunuz ya ALİ BEY gibi , ona yanarım
.
Şaheser önemli değildir , önemli olan insanlık ve haysiyettir demişsin ya Mikail ... Bi LoDoS Klanı'na sor beni.Sana nasıl tarif edicekler çok merak ediyorum.Fakat utanmadan sıkılmadan tek , tek herkese sor.Bana bulaşıpta canını yaktıklarım dışında , olumsuz bir laf söyleyen olurmu acaba ..
Şu güne kadar bu loncayı ayakta tuttuk , gerileme dönemine girdi şahlandırdık , gücümüze güç kattık.Fakat herşey benim bir ay şu lanet PC'nin başında yeterince duramamdan kaynaklandı.Benim halimi ve şartlarımı bilerek hala laf atabiliyorsunuz ya tek lafım var : " Yazıklar OLsun ..! "
Selamımı almadı demişsin , buna sadece gülüyorum
Sonra demişsinki Arzu yüzünden bana fırça attın.Yahu bunları yazarken hiçmi utanmadın ? Bu ne demektir arkadaş ! Utanmasanız o kızı bana peşkeş çekiceksiniz.Şu konuyu açıp duruyorsunuz ya HELAL OLSUN ALİ sana ... Güzel doldurmuşsun milleti ..
Sana ve seninle loncadan çıkanlara tek lafım var.Geriye azıcık bir dönüp bakın.O isminizi nasıl ve ne şekilde yaptınız ? O saygınlığı bu lonca olmasaydı kazanabilirmiydiniz ? Hala çocuk çocuk sebeplerden ötürü çıkıyorum diyosunuz ya ALİ BEY gibi , ona yanarım
Şaheser önemli değildir , önemli olan insanlık ve haysiyettir demişsin ya Mikail ... Bi LoDoS Klanı'na sor beni.Sana nasıl tarif edicekler çok merak ediyorum.Fakat utanmadan sıkılmadan tek , tek herkese sor.Bana bulaşıpta canını yaktıklarım dışında , olumsuz bir laf söyleyen olurmu acaba ..
Şu güne kadar bu loncayı ayakta tuttuk , gerileme dönemine girdi şahlandırdık , gücümüze güç kattık.Fakat herşey benim bir ay şu lanet PC'nin başında yeterince duramamdan kaynaklandı.Benim halimi ve şartlarımı bilerek hala laf atabiliyorsunuz ya tek lafım var : " Yazıklar OLsun ..! "
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kadir bak Erdem denen adam item almışım sizlerden söyle sizden item aldım mı ?
İlerlemiş ülkenin geri kalmış insanı Erdem ben megaxlerden bir ipek dahi almadım ve almamda..
Bir daha laf söyleyeceksen insan gibi otur lafı dinle ondan sonra konuş...
Aksi halde şüpheye düüşen yine sen olursun...
Başka bir şey söylemek istemem...
İlerlemiş ülkenin geri kalmış insanı Erdem ben megaxlerden bir ipek dahi almadım ve almamda..
Bir daha laf söyleyeceksen insan gibi otur lafı dinle ondan sonra konuş...
Aksi halde şüpheye düüşen yine sen olursun...
Başka bir şey söylemek istemem...
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Benim dediklerime diyebilecek sözün yok sanırım.Erdem'le tartışmaya girmeye çalışıyosun ...
Not : Bu konuya son mesajımdır.
Keyifli forumlar.
Not : Bu konuya son mesajımdır.
Keyifli forumlar.
[YaLNıZSavaŞÇII]
KaDiR sana diyecek lafın çok ama zamanım yk akşam konuya bak mesaj atma .
Erdemla tartışmıyorum sadece laf atıp ve attığı lafı bilmeyip konuştuğu için yazdım...
Erdemla tartışmıyorum sadece laf atıp ve attığı lafı bilmeyip konuştuğu için yazdım...