Sagol Berat yakından tanıdıklarımın hepsı durust kısılerdır,herkezın ısmını yazamam sımdıSanalkorkun yazdı:Alperium(Alper)
Mikropius (Ali-İlyas)
OoOProMiLOoO (Aykut)
DALGAC (Kerim)
Alın sıze eglence Sancagın en Durust adamları
Re: Alın sıze eglence Sancagın en Durust adamları
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Çevremizi biliyorsun 5 degil 50 kişi yazın deseler yine sığmazBykomando yazdı:Sagol Berat yakından tanıdıklarımın hepsı durust kısılerdır,herkezın ısmını yazamam sımdıSanalkorkun yazdı:Alperium(Alper)
Mikropius (Ali-İlyas)
OoOProMiLOoO (Aykut)
DALGAC (Kerim)
Oyunda bana söven sendin dimixReNaRDox yazdı:Böyle bir düşüncede olmanız sevindirici
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
aa delimi nebilinmez yazdı:Oyunda bana söven sendin dimixReNaRDox yazdı:Böyle bir düşüncede olmanız sevindirici

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
o güvendiğiniz tkworm benim çarımı soydu , ardından silmişti.
dougie
hocam bir kere başlarken 1-0 yenik başlıyorsun. tüm kendi loncandaki adamları saymışsın :mrgreen:CharLanqeQesK yazdı:Oncelıkle bu konuyu mılletın bırbırıyle tartısması kavga etmesı ıcın acmıyorum herkes goruslerını yazarsa sevınrm sıze en durust gelen 5 adamı yazın baslıyorum :=)
Tkxxworm
ManYakQeSK
Ztch
QaPUtapsQesK
Tkxxbykorbes
Sızınde YOrumlarınızı Beklıoyrm..
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Class
Xsessizlik(Aşkum :mrgreen: )
CEHO
Ve Tüm Eskiler İyiydi ..
Sedat Hakkında(Manyak) Bloodxknow Ve Darkxray Carını Kardeşim Cnquerorxmanyak ile Takas etmiş Nasıl yaptı bilmiyorum.Ama Ortada Cnquerorxmanyakta yok Ne Kardeşim Haklı Nede Sedat Milletten parayla Car Alıp Satan Adamdan Hayır Gelmez.
Xsessizlik(Aşkum :mrgreen: )
CEHO
Ve Tüm Eskiler İyiydi ..
Sedat Hakkında(Manyak) Bloodxknow Ve Darkxray Carını Kardeşim Cnquerorxmanyak ile Takas etmiş Nasıl yaptı bilmiyorum.Ama Ortada Cnquerorxmanyakta yok Ne Kardeşim Haklı Nede Sedat Milletten parayla Car Alıp Satan Adamdan Hayır Gelmez.
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
başkasını çarına girip gizlice gözlük çekip silmeye kalkan sonrad ao kpler benimdi diyen lişi dürüst mü sence ?Juka yazdı:
Aslanbambam
sancağın en dürüst kişilerine gelirse
Yeniçerixcels
Miniş
PreNsx loncası
Mİkropius ali aabim Alperium Ercin Hulya Huriye Cabil KErimm ŞEref ASASİNS serdal Zehir bunlar en dürüst ve en samimi abi abla veya kardeşimdir hepsine sonsuz güvenm var. VE bu isimlere her türlü olayda sorgusuz kefilim ne olursa olsun.
KaSTeLLa
- Therockulaa
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
mantıksızlığa bak 5 değil 50 kişi yazın deseler yine sığmaz '5' 50'den daha küçük bir sayıdırLegendxdalgac yazdı:Çevremizi biliyorsun 5 degil 50 kişi yazın deseler yine sığmazBykomando yazdı:Sagol Berat yakından tanıdıklarımın hepsı durust kısılerdır,herkezın ısmını yazamam sımdıSanalkorkun yazdı:Alperium(Alper)
Mikropius (Ali-İlyas)
OoOProMiLOoO (Aykut)
DALGAC (Kerim)
![]()
Therockulaa[49]
Devmagic [49]
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır. Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye.
Devmagic [49]
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır. Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye.