Söz Senin! Slogan Senin! 19-23.07.2011 [Oylama]

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Arugde
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Söz Senin! Slogan Senin! 19-23.07.2011 [Oylama]

Mesaj gönderen Arugde »

Merhaba,

Resim

Söz senin! Slogan senin! 19-23.07.2011 etkinliği için sizlerden gelen 300'ün üzerindeki slogan arasından etkinlik jürisinin oyları ile seçilen ve Facebook sayfasında oylamaya katılmaya hak kazanan 10 slogan belirlenmiştir. Heyecanlı oylama Facebook Hayran Sayfamızda başlamıştır.

Oylama toplamda iki gün sürecektir. Sizlerin oyları neticesinde birincilik kazanan ve mansiyon kazanan sloganlar etkinlik jürisi tarafından belirlenecek ve duyurulacaktır.

İşte oylamaya sunular sloganlar:
  • Maceraya başladığında mutlu olmuştun ilk maaşınla, peki ikinciyi ne zaman alacaksın ?
  • Teşkilat uşağı olma; domuza katıl rahatla!
  • Sinsi teşkilat'tan kaçın, adil ve dürüst davranan DOMUZ'A KATILIN !!!
  • Uşak olmak istiyorsan Teşkilat'a, kahraman olmak istiyorsan bana katıl..!
  • Ölünüz,diriniz hergün biriniz, birgün hepiniz yüce domuza yandaşlık edeceksiniz.
  • Gaflete düşmüş 2 zıt kutubun kölesi olmaktansa bana katılıp özgürlüğünüzün esiri olun..
  • Buranın bir kahramana ihtiyacı var, o da sensin!
  • Bir gün gelicek ki tek bir umuda muhtaç kalacağız işte o günkü tek umudumuz DoMuZ !
  • Hey savaşçı, sana 5 para etmeyen yüzlerce anlamsız madalya değil , bilgi ve güç vaat ediyorum !
  • Agah insan gibi görünür, ben ise domuz gibi görünürüm; ama unutma görüntü her zaman yanıltır.
[/color]

Etkinlik takvimi: calendar.php
Etkinlik konusu: viewtopic.php?f=87&t=71657

Facebook profiline sahip olan ve Resmi Sayfamızı "Beğen" butonunu kullanarak beğenen her kullanıcı oy kullanma hakkına sahiptir. Oylamaya katılmak için http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti/ sayfasını ziyaret etmeniz yeterlidir.

Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz!
Kilitli

“Etkinlikler” sayfasına dön