KIBRISLI Kimdir Tanıyan ?
KIBRISLI Kimdir Tanıyan ?
Arkadaşlar KIBRISLI diye biri var kimdir tanıyan varmı ? adı ne
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
Re: KIBRISLI Kimdir Tanıyan ?
Benim eski charım herhangi bir hırszızlık olmasın diye foruma yazdıydım şifre item ve benzeri birşeyler vermeyi diye forumu takip etmiyorsun sanırım...Hırsızlık söz konusunu ortada desteğe mail atsamda cevap verip gerekeni yapmaya niyetleri yok...
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,Rowxmavirüya

gerçek ismini soruyorum kardeşim geçmiş olsun.
charı kullanan hasan poyraz adındaki ş..siz birisi

Ney ?? O #@!? mi ?? Onun Kuklacıdaki Çarını Çalmıştım.Keşke Geri Vermeseydim.Çarında Ne İtemler VArdı.CcCxReiSxCcC Değil O Kardeşim.Tanıyorum Onu Ben Numarası Var Arayacam Bakalım Ben bi Söyleyeyim Senin İsim Neydi ?CcCxReiSxCcC Sahibi Ramis O Öyle Bişey Yapmaz.Tanıyorumda O Hasan Denen O......'nun Tam Adreside Yok Bende Ama Sora Sora Bulurum İstersen İstanbul'dayım Bende Bizim Buraya Yakın
bağlantıları var aga onunda hasan poyrazı tanıyor musun dedim "ABİM yok gelince onunla konuşursun dedi" dar edecem sancağı o ikisine

bulup charı geri alabilirsen minnet borcum olur sana

- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Arkadaslar bahsettiğiniz kişi çarı çalmış ama başkasına vermiş bugün oyundayken KIBRISLI isimli çar pm attı çarda arkadasım vardı nerden çıktı çar deyince bi arkadas verdi dedi

Arkadaşının Adı ''EMRE'' Değil mi ? o İkisi İş Birliği İçinde Sırf O Çocuğa İnat Zonguldağa Gitcem Dövüp Gelcem Ama Üşeniyorum.Lordivo Kardeşim Sorun Değil Bende Numarası Var En Geç 2 Hafta İçinde Sana İade Etmeye Çalışacağım.Yada Sırf O Hasanı Araştırcam Bulcam Oturduğu Mekanda Arkadaşlarım Mevcut Sora Sora Buluruz Elbet.Abisi Falan Yok Onun Kolpalamış Seni.JoeyJordison yazdı:Arkadaslar bahsettiğiniz kişi çarı çalmış ama başkasına vermiş bugün oyundayken KIBRISLI isimli çar pm attı çarda arkadasım vardı nerden çıktı çar deyince bi arkadas verdi dedi
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Maryhuana yazdı:![]()
Arkadaşının Adı ''EMRE'' Değil mi ? o İkisi İş Birliği İçinde Sırf O Çocuğa İnat Zonguldağa Gitcem Dövüp Gelcem Ama Üşeniyorum.Lordivo Kardeşim Sorun Değil Bende Numarası Var En Geç 2 Hafta İçinde Sana İade Etmeye Çalışacağım.Yada Sırf O Hasanı Araştırcam Bulcam Oturduğu Mekanda Arkadaşlarım Mevcut Sora Sora Buluruz Elbet.Abisi Falan Yok Onun Kolpalamış Seni.JoeyJordison yazdı:Arkadaslar bahsettiğiniz kişi çarı çalmış ama başkasına vermiş bugün oyundayken KIBRISLI isimli çar pm attı çarda arkadasım vardı nerden çıktı çar deyince bi arkadas verdi dedi
Federalde FBI olarak çalışıyor