Böylelerine kanmayın..!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Böylelerine kanmayın..!

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

oyuna yeni başlayan arkadaşlar. size samimi yaklaşan birine asla güvenmeyiniz. ve bu siteye girip bilgilerinizi kat iyen doldurmayınız. bu fotoğrafları paylaşmak istedim çünkü bende oyuna yeni başladığımda en az 2 çarımı kaybettim. para hilesiydi şuydu buydu derken ama siz siz olun böylelerine sakın kanmayın ve pabuç bırakmayın.

Yeni başlayanlar için Dip Not : akçe www.istanbuloyun.com adresinden başka hiçber yerde satılmamaktadır :!:
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Kullanıcı avatarı
RuZGaRxUnRuLy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Altınordu

Re: Böylelerine kanmayın..!

Mesaj gönderen RuZGaRxUnRuLy »

GM LER GEREKENİ YAPIN ŞU P*ŞT A BUNE YA OYUNDA KİMSEYE GÜVEN KALMADI ADAM GM ŞEPLEM İN ERDOĞANIN KANKASIYMIŞ GİBİYİM DİYO Defactor un ne olduğunu anladık helal kılınçbey
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
Kullanıcı avatarı
nicx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nicx »

TechnOMafiA yazdı:Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

oyuna yeni başlayan arkadaşlar. size samimi yaklaşan birine asla güvenmeyiniz. ve bu siteye girip bilgilerinizi kat iyen doldurmayınız. bu fotoğrafları paylaşmak istedim çünkü bende oyuna yeni başladığımda en az 2 çarımı kaybettim. para hilesiydi şuydu buydu derken ama siz siz olun böylelerine sakın kanmayın ve pabuç bırakmayın.

Yeni başlayanlar için Dip Not : akçe http://www.istanbuloyun.com adresinden başka hiçber yerde satılmamaktadır :!:
Bunun yaşı daha 12 ' yi geçmemiştir. Anlayış gösterin . Onuda dışlamayın. Sadece kendini padişah sanıyo :) . Geçen gün sığınaktada cins cins laflar ediyodu :) he diyip geçin ...
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen byhMz »

TechnOMafiA yazdı:Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Yeni başlayanlar için Dip Not : akçe http://www.istanbuloyun.com adresinden başka hiçber yerde satılmamaktadır :!:

“Genel Sohbet” sayfasına dön