OsmanLı Loncası [TLOO]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Re: OsmanLı Loncası [TLOO]

Mesaj gönderen atabey »

Lonca dışı kişilerin diyalog yaratma ortamıma müdahele etmelerini anlayamıyorum... Tloo çok aktifken belki ezer geçerdik , belki dağılırdık ama seviyeli bir savaş olurdu. Dün gece olan savaşta lonca üyemiz bayanlara bile sapıkça imalar yapıldı. Ben sadece tloo nun nerelerde olduğunu, hatrlarını sormak istedim lütfen bizim ve diğer loncaların sayfasını kirletmeyin.
Kullanıcı avatarı
Xuakee
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Xuakee »

atabey yazdı:Lonca dışı kişilerin diyalog yaratma ortamıma müdahele etmelerini anlayamıyorum... Tloo çok aktifken belki ezer geçerdik , belki dağılırdık ama seviyeli bir savaş olurdu. Dün gece olan savaşta lonca üyemiz bayanlara bile sapıkça imalar yapıldı. Ben sadece tloo nun nerelerde olduğunu, hatrlarını sormak istedim lütfen bizim ve diğer loncaların sayfasını kirletmeyin.

Haklisin Kardeşim Son Harfi Harfine Haklisin....!!! ;) ;)
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
heyyo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tılsım_DEVA_Anka

Mesaj gönderen heyyo »

atabey yazdı:Lonca dışı kişilerin diyalog yaratma ortamıma müdahele etmelerini anlayamıyorum... Tloo çok aktifken belki ezer geçerdik , belki dağılırdık ama seviyeli bir savaş olurdu. Dün gece olan savaşta lonca üyemiz bayanlara bile sapıkça imalar yapıldı. Ben sadece tloo nun nerelerde olduğunu, hatrlarını sormak istedim lütfen bizim ve diğer loncaların sayfasını kirletmeyin.
Savaş sonrası hızını alamayan ATABEY kendini forumlara vurdu. TLOO sayfanızı kirlettik k.bkmayın 2-3 gereksizin gereksiz mesajları yüzünden. [Mesajlarım forum yöneticileri tarafından silinebilir ;)]
TUGİ
MAJEZİK
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

Selamlar ,

Serkancım , TLOO loncası şuanda aktif gözükmesede dağıldığı anlamına gelmez asla , gerek kişilerin iş yoğunluğu gerekse oyunun çığrından çıkmış bir hal alması bizleri oyundan soğuttu kimsenin canı oyuna girmek istemiyor . Bizlerde özledik eski seviyeli savaşları tabi ki ilerleyen zaman içerisinde bir organizasyon yaparak özlemimizi gideririz . Dediğin gibi lodoslarda pek adam kalmadı sebebide yeni gelen güncellemelerin olduğu kanaatindeyim ki bana katılan bir çok arkadaşımızda vardır eminim ki oyuna ara veren bir çok arkadaşımız var sırf oyunun bu saçma sapan halinden dolayı ama dediğim gibi bu demek değildir ki TLOO loncası dağıldı , kimse bu kanaate varmasın TLOO loncası uzun zamandır bu platformda öyle olmayada devam edecektir. Sadece biraz pasif kaldık, bu sıralarda aktifleşeceğimizi pek sanmıyorum. Ama emin olun ki zamanı geldiğin TLOO Loncası çok güzel bir şekilde oyunda tekrar aktif hale gelecektir . ''RoA ve TLOO'' karşı karşıya güzel bir organizasyon düzenleyerek SEVİYELİ SAVAŞ hasretimizi gideririz :)

- Son olarakta lütfen Lonca Konusu içerisinde tartışmamanızı rica ediyorum .

İyi Eğlenceler .
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DescriptionS »

GoodfatheR yazdı:Selamlar ,

Serkancım , TLOO loncası şuanda aktif gözükmesede dağıldığı anlamına gelmez asla , gerek kişilerin iş yoğunluğu gerekse oyunun çığrından çıkmış bir hal alması bizleri oyundan soğuttu kimsenin canı oyuna girmek istemiyor . Bizlerde özledik eski seviyeli savaşları tabi ki ilerleyen zaman içerisinde bir organizasyon yaparak özlemimizi gideririz . Dediğin gibi lodoslarda pek adam kalmadı sebebide yeni gelen güncellemelerin olduğu kanaatindeyim ki bana katılan bir çok arkadaşımızda vardır eminim ki oyuna ara veren bir çok arkadaşımız var sırf oyunun bu saçma sapan halinden dolayı ama dediğim gibi bu demek değildir ki TLOO loncası dağıldı , kimse bu kanaate varmasın TLOO loncası uzun zamandır bu platformda öyle olmayada devam edecektir. Sadece biraz pasif kaldık, bu sıralarda aktifleşeceğimizi pek sanmıyorum. Ama emin olun ki zamanı geldiğin TLOO Loncası çok güzel bir şekilde oyunda tekrar aktif hale gelecektir . ''RoA ve TLOO'' karşı karşıya güzel bir organizasyon düzenleyerek SEVİYELİ SAVAŞ hasretimizi gideririz :)

İyi Eğlenceler .
:arrow:
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kullanıcı avatarı
kalenderoglu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen kalenderoglu »

GoodfatheR yazdı:Selamlar ,

İyi Eğlenceler .
                • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                  ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                  ~~~MüHeNDiSBey~~~
            >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
            >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
    Kullanıcı avatarı
    Gazap
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gazap »

Özgur alının laflarını kopyala yapıstır yapma olum :))) Alınınde dedıgı gıbı bızı oyundan sogutan oyunun kendısı oldu mause oku oyuna gıdıyor ama ne zaman acsam kufur hakaret gordugum ıcın artık hıc gırmek dahı ıstemıyorum ve su oyunun yapımcıları sagolsun kendı cıkarları ıcın oyunu katlettıler adeta ve oyuncuları cok buyuk hırsların ıcıne soktular boyle sıstem olmaz olsun dıyorum sadece
    Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
    Kullanıcı avatarı
    kalenderoglu
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı
    Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen kalenderoglu »

Gazap yazdı:Özgur alının laflarını kopyala yapıstır yapma olum :))) Alınınde dedıgı gıbı bızı oyundan sogutan oyunun kendısı oldu mause oku oyuna gıdıyor ama ne zaman acsam kufur hakaret gordugum ıcın artık hıc gırmek dahı ıstemıyorum ve su oyunun yapımcıları sagolsun kendı cıkarları ıcın oyunu katlettıler adeta ve oyuncuları cok buyuk hırsların ıcıne soktular boyle sıstem olmaz olsun dıyorum sadece
    sende doğru şeyler söyle senınkılerıde kopyalıyıp yapıştırayım kardeşim :) şaka bi yana özledim tekrar bir arada olmayı ; çok değil sadece 28...
                  • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                    ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                    ~~~MüHeNDiSBey~~~
              >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
              >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
      Kullanıcı avatarı
      YeNiLMeYeNAdaM
      İri Fare Avcısı
      İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen YeNiLMeYeNAdaM »

roalılar millete der konuları kirletmeyin diye,kendilerine geldiğinde hiçbişey olmamış gibi davranırlar..10-15 yaş arası ergenler işte.. :roll:
      YeNiLMeZzZ
      TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
      Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
      Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
      Kullanıcı avatarı
      Kemalizm
      Sahaf Yardımcısı
      Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kemalizm »

listedeki isimlerin neydeyse yarısını bile oyunda görmüyorum bence bi ara kendinizi kanıtlamalısınız
      Kapı çalar

Açarasın

Jandarmaları görürüsün karşında

Derler ki ''Oğlun''

Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;

VATAN SAĞOLSUN
      Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön