OsmanLı Loncası [TLOO]
Re: OsmanLı Loncası [TLOO]
Lonca dışı kişilerin diyalog yaratma ortamıma müdahele etmelerini anlayamıyorum... Tloo çok aktifken belki ezer geçerdik , belki dağılırdık ama seviyeli bir savaş olurdu. Dün gece olan savaşta lonca üyemiz bayanlara bile sapıkça imalar yapıldı. Ben sadece tloo nun nerelerde olduğunu, hatrlarını sormak istedim lütfen bizim ve diğer loncaların sayfasını kirletmeyin.
atabey yazdı:Lonca dışı kişilerin diyalog yaratma ortamıma müdahele etmelerini anlayamıyorum... Tloo çok aktifken belki ezer geçerdik , belki dağılırdık ama seviyeli bir savaş olurdu. Dün gece olan savaşta lonca üyemiz bayanlara bile sapıkça imalar yapıldı. Ben sadece tloo nun nerelerde olduğunu, hatrlarını sormak istedim lütfen bizim ve diğer loncaların sayfasını kirletmeyin.
Haklisin Kardeşim Son Harfi Harfine Haklisin....!!!
#DirenİKV
- heyyo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tılsım_DEVA_Anka
Savaş sonrası hızını alamayan ATABEY kendini forumlara vurdu. TLOO sayfanızı kirlettik k.bkmayın 2-3 gereksizin gereksiz mesajları yüzünden. [Mesajlarım forum yöneticileri tarafından silinebiliratabey yazdı:Lonca dışı kişilerin diyalog yaratma ortamıma müdahele etmelerini anlayamıyorum... Tloo çok aktifken belki ezer geçerdik , belki dağılırdık ama seviyeli bir savaş olurdu. Dün gece olan savaşta lonca üyemiz bayanlara bile sapıkça imalar yapıldı. Ben sadece tloo nun nerelerde olduğunu, hatrlarını sormak istedim lütfen bizim ve diğer loncaların sayfasını kirletmeyin.
TUGİ
MAJEZİK
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Selamlar ,
Serkancım , TLOO loncası şuanda aktif gözükmesede dağıldığı anlamına gelmez asla , gerek kişilerin iş yoğunluğu gerekse oyunun çığrından çıkmış bir hal alması bizleri oyundan soğuttu kimsenin canı oyuna girmek istemiyor . Bizlerde özledik eski seviyeli savaşları tabi ki ilerleyen zaman içerisinde bir organizasyon yaparak özlemimizi gideririz . Dediğin gibi lodoslarda pek adam kalmadı sebebide yeni gelen güncellemelerin olduğu kanaatindeyim ki bana katılan bir çok arkadaşımızda vardır eminim ki oyuna ara veren bir çok arkadaşımız var sırf oyunun bu saçma sapan halinden dolayı ama dediğim gibi bu demek değildir ki TLOO loncası dağıldı , kimse bu kanaate varmasın TLOO loncası uzun zamandır bu platformda öyle olmayada devam edecektir. Sadece biraz pasif kaldık, bu sıralarda aktifleşeceğimizi pek sanmıyorum. Ama emin olun ki zamanı geldiğin TLOO Loncası çok güzel bir şekilde oyunda tekrar aktif hale gelecektir . ''RoA ve TLOO'' karşı karşıya güzel bir organizasyon düzenleyerek SEVİYELİ SAVAŞ hasretimizi gideririz
- Son olarakta lütfen Lonca Konusu içerisinde tartışmamanızı rica ediyorum .
İyi Eğlenceler .
Serkancım , TLOO loncası şuanda aktif gözükmesede dağıldığı anlamına gelmez asla , gerek kişilerin iş yoğunluğu gerekse oyunun çığrından çıkmış bir hal alması bizleri oyundan soğuttu kimsenin canı oyuna girmek istemiyor . Bizlerde özledik eski seviyeli savaşları tabi ki ilerleyen zaman içerisinde bir organizasyon yaparak özlemimizi gideririz . Dediğin gibi lodoslarda pek adam kalmadı sebebide yeni gelen güncellemelerin olduğu kanaatindeyim ki bana katılan bir çok arkadaşımızda vardır eminim ki oyuna ara veren bir çok arkadaşımız var sırf oyunun bu saçma sapan halinden dolayı ama dediğim gibi bu demek değildir ki TLOO loncası dağıldı , kimse bu kanaate varmasın TLOO loncası uzun zamandır bu platformda öyle olmayada devam edecektir. Sadece biraz pasif kaldık, bu sıralarda aktifleşeceğimizi pek sanmıyorum. Ama emin olun ki zamanı geldiğin TLOO Loncası çok güzel bir şekilde oyunda tekrar aktif hale gelecektir . ''RoA ve TLOO'' karşı karşıya güzel bir organizasyon düzenleyerek SEVİYELİ SAVAŞ hasretimizi gideririz
İyi Eğlenceler .
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
:arrow:GoodfatheR yazdı:Selamlar ,
Serkancım , TLOO loncası şuanda aktif gözükmesede dağıldığı anlamına gelmez asla , gerek kişilerin iş yoğunluğu gerekse oyunun çığrından çıkmış bir hal alması bizleri oyundan soğuttu kimsenin canı oyuna girmek istemiyor . Bizlerde özledik eski seviyeli savaşları tabi ki ilerleyen zaman içerisinde bir organizasyon yaparak özlemimizi gideririz . Dediğin gibi lodoslarda pek adam kalmadı sebebide yeni gelen güncellemelerin olduğu kanaatindeyim ki bana katılan bir çok arkadaşımızda vardır eminim ki oyuna ara veren bir çok arkadaşımız var sırf oyunun bu saçma sapan halinden dolayı ama dediğim gibi bu demek değildir ki TLOO loncası dağıldı , kimse bu kanaate varmasın TLOO loncası uzun zamandır bu platformda öyle olmayada devam edecektir. Sadece biraz pasif kaldık, bu sıralarda aktifleşeceğimizi pek sanmıyorum. Ama emin olun ki zamanı geldiğin TLOO Loncası çok güzel bir şekilde oyunda tekrar aktif hale gelecektir . ''RoA ve TLOO'' karşı karşıya güzel bir organizasyon düzenleyerek SEVİYELİ SAVAŞ hasretimizi gideririz![]()
İyi Eğlenceler .

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
GoodfatheR yazdı:Selamlar ,
Serkancım , TLOO loncası şuanda aktif gözükmesede dağıldığı anlamına gelmez asla , gerek kişilerin iş yoğunluğu gerekse oyunun çığrından çıkmış bir hal alması bizleri oyundan soğuttu kimsenin canı oyuna girmek istemiyor . Bizlerde özledik eski seviyeli savaşları tabi ki ilerleyen zaman içerisinde bir organizasyon yaparak özlemimizi gideririz . Dediğin gibi lodoslarda pek adam kalmadı sebebide yeni gelen güncellemelerin olduğu kanaatindeyim ki bana katılan bir çok arkadaşımızda vardır eminim ki oyuna ara veren bir çok arkadaşımız var sırf oyunun bu saçma sapan halinden dolayı ama dediğim gibi bu demek değildir ki TLOO loncası dağıldı , kimse bu kanaate varmasın TLOO loncası uzun zamandır bu platformda öyle olmayada devam edecektir. Sadece biraz pasif kaldık, bu sıralarda aktifleşeceğimizi pek sanmıyorum. Ama emin olun ki zamanı geldiğin TLOO Loncası çok güzel bir şekilde oyunda tekrar aktif hale gelecektir . ''RoA ve TLOO'' karşı karşıya güzel bir organizasyon düzenleyerek SEVİYELİ SAVAŞ hasretimizi gideririz![]()
İyi Eğlenceler .
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
Özgur alının laflarını kopyala yapıstır yapma olum
)) Alınınde dedıgı gıbı bızı oyundan sogutan oyunun kendısı oldu mause oku oyuna gıdıyor ama ne zaman acsam kufur hakaret gordugum ıcın artık hıc gırmek dahı ıstemıyorum ve su oyunun yapımcıları sagolsun kendı cıkarları ıcın oyunu katlettıler adeta ve oyuncuları cok buyuk hırsların ıcıne soktular boyle sıstem olmaz olsun dıyorum sadece
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
sende doğru şeyler söyle senınkılerıde kopyalıyıp yapıştırayım kardeşimGazap yazdı:Özgur alının laflarını kopyala yapıstır yapma olum)) Alınınde dedıgı gıbı bızı oyundan sogutan oyunun kendısı oldu mause oku oyuna gıdıyor ama ne zaman acsam kufur hakaret gordugum ıcın artık hıc gırmek dahı ıstemıyorum ve su oyunun yapımcıları sagolsun kendı cıkarları ıcın oyunu katlettıler adeta ve oyuncuları cok buyuk hırsların ıcıne soktular boyle sıstem olmaz olsun dıyorum sadece
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
roalılar millete der konuları kirletmeyin diye,kendilerine geldiğinde hiçbişey olmamış gibi davranırlar..10-15 yaş arası ergenler işte.. :roll:
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
listedeki isimlerin neydeyse yarısını bile oyunda görmüyorum bence bi ara kendinizi kanıtlamalısınız
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN