Arkadaşlar IIxStayWithMexII (Mutlu) hakkında beyler bugunkü tartışmadan sonra ben size su kadar söyliyelim.4gün önce Darkx felan ışık kolye ışık zırh düşürdük arkadaşa ortak charıymış sonra şifreyi değişip chara el koydu ayriyettten o charı satmaya kalktı şahsen kullanıcı adı ve şifreyi bile verdi 2gün sonra konustugumuzda char calındı bende değil dedi ondan önceki gün ancak o chardan ümit büyücünün şifreyi wersene dendi bence güvenmeyin buyrun kullanıcı adı ve şifreyi verdiği ss elimde burada bekir arkadaşada geçmiş olsun diyorum ortak oldugu charı çalan kişi mutludur arkadaşıdır üzülerek söylüyorum bunu elimde ssler bulunmakta istiyenlere Linkde verebilirim Herkez Dikkatli olsun beyler
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
IIxStayWithMexII Hakkında.
Re: IIxStayWithMexII Hakkında.
Tugay Ve Alparslan Sizlerede söylüyorum bekirle konusun charını geri alsın mutlu denen kişiliksizden ayriyetten ben 2gün sonra ondan urban item istediğimde char calındı dedi
satamadı arkadaş tabiki eğer gerçekten calındıysa
- ByaLoNeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Suskunlar
Re: IIxStayWithMexII Hakkında.
Bak Ümit Ve AlparsLan İkinizi de Tanırım Ama Ben bu Güne kadar Kımsenin İtemini Calmam ve Kımsenin İtemindede hiç gözüm Olmadı Alparslan SenLe ortak Olduk ne oLdu akşamına itemlerim gitti 1oom param gitti ful yücelen üsütm gitti ve Sen bunları yaptınada inanmıyorum Ama İnsanLar İçin De Herkes senin yaptıgını SöyLüyor .Ve Sana TeK Bişey Diyecem Ben Bu Güne kadar Kımsenin İtemini CaLmam da ÖyLe hırsızLık LarLa benım İşim Olmaz. OlsayDı bİle şuanda Oyunun En zengin İnsanı ben Olurdum Ama benım De carım CalIndı ( Kankarepçi Ve Darkx ) 'in Planladıgı Bu iş benım carımın Calınmasına Neden oldu ama EROLKUZUM destege Msj atıwerdi 5 Gün sonra geçe 11.5o de Carım geri GelDi. Keserbeselanyı Da ben Calmış olsaydım benım Hesabım Ve başka bi Hesabımın içinde Olurdu Ve ben BekırLerın YanındayKen o car Oyundaydı ... Herkese İyi oyunLar iyi EgLenceLeR.
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin