Çemberlitaş eşya düşmesi hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xnurayx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Çemberlitaş eşya düşmesi hakkında

Mesaj gönderen xnurayx »

kolay gelsin çemberlitaşta hergün sürekli boss yaratık kesiyoruz ve sürekli grubun 6 üyesine sadece madalya düşüyor sizce bu bir sorun değilmi şans sistemide dayalı ise grubtan en az bir kişiye her kesişte şaheser düşmesi lazım değilmi nasıl sığınak ve migratta her kesişte mutlaka grubun bir üyesine şaheser düşüyorsa çemberdede düşmeli bence burda bir hata var şans sistemi bozuk yada öle bişi yok ......

hızlı destekte verilen bir cevap

HellRiDerS 22 Tem 2011 12:51
Merhaba;

Sorulanızın tamamını tek bir yanıtta toplamaya çalışalım.

Öncelikle grup bölgesi adı üzerinde ve işleniştede grup ile girilebilen bölgeler geçmişte tek savaştığımızda birçok efsunlu eşyamız olabiliyordu. Şimdi ise grubumuzun efsunlu eşyaları var Grup bölgesinde size değil grubunuza hiç efsunlu eşya düşmüyor ise bu bir problemdir, tabi efsunlu eşya düşme oranınında şansa dayalı olduğunu unutmayalım.

İyi Forumlar.

uyan ikv !!!!
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: Çemberlitaş eşya düşmesi hakkında

Mesaj gönderen ElitConan »

her girdiğin de birinemi düşüyor eminmisin :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kok29 »

yaw merak etme yakinda çemberlitaş aritirici çikarirlar ozman düşer :) bu oyunun adaleti yok artik bilmiyomusun. sen 50 defa boss kesersin düşmez biri tek kessizde düşürür aradaki far budur. şanşa dayali deniyor şanşin varsa düşer yoksa düşmez.

benim şanşim yok mesala kes kes düşmüyor napcam hiçbişey. Çemberlitaşda şu ana kadar 72 madalya toplamişim 1 siyanur zirh. 1 mevlane eldiven düştü. gerisi hep madalya reçete bile yok meteryal bile yok xD 70 defa boş boşuna kesmişiz xD gruba çikmadiimi diceksiniz benim oldugum gruba çikmiyor bişey xD carlari silecez yakinda şanşşizliklari yüzünden harcadiğim emege deymiyor çünkü. milelt ilk kesisde üstüni dizerken biz kimbilir ne zman dizecez bilemem. oyunun adaleti böyle yapcağimiz bişey yok. en saçma oyun ikv oldu artik.
ilkyardim
Acemibüyü
nuhyec
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen nuhyec »

32 kere yol savascısı 5 kere gbmx 2 kere stuart kesdım daha yenı item düşmedı yaklasık bı aydır cemberlıyle bogusuyorum , ilk gırısde zırh alan oyuncular var , 230 kez sıgınak atmama rağmen buyucumde alter takılardan bırı yok , ben böyle ihtimallerın ...................
Resim Hiç bir dava için kendımı ateşe atmam kendı davam hariç
SPARTACUS
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kok29 »

siginak ve migratda şifacimi dizmem tam tamini 6.5-7 ayimi aldi düşün gerisini ?

çemberlide artik yol savaşcini saymiym defalarca kestim grubama toplam 2 defa zirh biri bana oda sıyanur zirh çöp zaten. bide savaşci arkadaşima çöp zirh düştü okadar gerisi madalya. 4 defada kesipde madalya alamadiğimi biliyom vermedi poşet moşet. Stoart ve gbx fazla kesmedim en faza 10-12 defa kesmişimdir. zirh için uğraştim baktim vermiyor dedim hiç uğraşmiyak gaffara gidip kesmeyle uğraşak die :) oda uzun sürüyor yaw gidene kadar bir ton çirak gbx71 var kes kes bitmi xD hadi kestin gaffara vardin bu seferde en ufak hatada grup pert :) ondna daha uğraşmiyom giriyom başka oyun oynuyom şu anda boşa zman harcamak istemiyom ikvde :)
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

Yapacağın iş şu:
Klavyeyi sakince bırakacaksın ve fareyide.Sonra iki kolunu sukarı kaldırıp hay senin gibi oyuna...... ;)
Yaw millet salakmısınız siz!İKV 49Seviye son seviye.Hikaye falan kalmadı oyunda.Mal gibi 49 seviye çar kasacağınıza gidinde 60-70-90 lewellik oyunlar oynayın.Hiç değilse onlarda Sandboxie yasak değil.Sandboxie devletin yasal programı olduğu halde İKV elinizden aldı. :o :o
Madenlerde saatlerinizi boşa harcıyorsunuz!La hangi geri zekalı yücelen solucan ceket üretir.Satın almak varken.
Şu oyuna iyice bir bakın dikkatlice!Burası ticarethane!Akçe ve plus ile para kazanan Mevlüt Dinç ve tayfası sizlerin çar satarak para kazanmasını engelliyor :lol: :lol:
Yaw bırakın şu saçmalıkları :D
Resim
Kullanıcı avatarı
sultanorhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sultanorhan »

Çok Yakında!

Gurup Bölgelerinden Poşet Düşürme : 1995 AKçe
Gurup Bölgelerinden Boş Çıkmamak için : 2995 Akçe
Gurup Bölgelerinden Madalyasız Çıkmamak için :995 Akçe

Yakında Bunlar karşınıza Çıkar ise Şaşırmayın önce Hatayı Yaratıyorlar Mesela Çantadan eşya kayboloması geri getirmek için Akçe öne sürüyrolar sonra bize kakalıyorlar Yada Ayı getiryorlar Sonra Çemberli taşta Mecbur Kılıyorlar :D Yada Yaratıkları 49 seviye üstü Dizayn ediyrolar İksir almaya mecbur Kılıyorlar :) UyumayıN hakınızı ArayıN kendinizi Soydurmayın Allah Sabır versin Sizlere ne diim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Kental
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Kental »

Çok yakında girişler paralı olacak.

Oyuncuların şansını azalttılar şans arttırıcı satmak için. ve bunun gibi birçok şey

kp ile eşya satın alınabilen ikv dükkan istiyorum artık. Bıktım bu ne ya benım zorla düşürdüğüm efsunlu itemi adam bana beleşe veriyor. Bende daha iyisi (hatta o alev alev yanan itemlerden) var diyerek. Bu gerçekten hiç adaletli değil. Son destan diye bir oyun varmış. Arkadaşım oynuyordu. Gayet güzel göründü bana. Ben onu oynicam

Piyasada o kadar kaliteli mmo lar çıktı ki bu oyunu çok yakında bırakıcam. Sobee' nin nazını cekemem bu saatten sonra. Başka oyunlarda bile oyundan atınca görewde kestiğin yaratıklar sıfırlanmıyor. Ama biz ilklerin oyununu oynuyoruz unutmuşum ...
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Size çok ilginç bi şansı anlatayım :D BÜYÜCÜM

Kenan ilk geldiği günden beri atıyorum tüm bossları kesiyoruz 300 civarı kenan attım ve maraton ayağım bile yok :D sadece 1 nuc kolye düştü 1 tanede kıyamet alevi kolye o kadar :D ejder ürettikten sonra bilge cevriye mor asa bide :D ha hep yüzde 60 artırıcı ile tabiki :D

Migrat desen zırh yüzü göremedim :D hatta geç zırhı junondan iksir dışında bişi göremedim yüzlerde gidişim sonucunda. Centte aynı :D 2 pantol düştü oda 1 gün yüzde 60 artırıcı aldım ona denk geldi bide cevo cevo yüzük. 1 yıldan uzun süredir düşürdüğüm itemler :D Bugün ise bukadar şanssız olan büyücümle yol attık 2. girişimdi ve zırh düştü :D tmm cehennem olabilir ama en azından düştü bişiler :D

Yani şansın ne zaman nerde olduğu belli deil :S
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen abdullatif82 »

bu aptal oyunu artık oynamıyorum plusmı /nah alırım
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön