Bu gün Oquzhann Nickli [Büşra] isimli şahiyet gelip bana 2 günde 49 oldun 2-3 kişiyle Lonca mı olur çakma herif dedi ve yaskladı..! Oğuzhannn Nick i ni ben yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Oğuzhannn Charımın ismini IIxXOĞUZHANXxII yapmıştım,ardından DANGEROUSIV yaptım..Bu hafta ieçrisnde Oğuzhannn Nick ini geri açark 49 seviye savşçı yaptım . Karkterter yeni olabilir ama char kesinlikle çakma değildir. Bu Oquzhann ismli arkadaş Oyunda herkez tarafından iyi bilinen Büşra ' dır. Bunuda söyleyeyim.Çünkü o karkter sevdiğim bir kardşeime aitti Büşra tarafından çalındı ve şuan kendisi kullanıyor.Buyrun buda çakma olmadığüımn kanıtları...Bu yeni açtığım Oğuzhannn Bu da adının DANGEROUSIV olduğu Oğuzhannn.
:arrow: Biliyorum Alim ama Oquzhann isimli şahsiyet oyun iiçerisinde hırsızlık yapıp suç benim üstüme kalıyor.Üstelik Çakma karakter olma ile suçluyor .Konuyu açma sebebim ise Oğuzhannn : DANGEROUSIV olalı unutmuş... :ugeek:
sen yaklısın ama o çocuğu da ben iyi tanıyorum sen çakma deyince oda 2 -3 kişiyle lonca mı kurulur diye sadece bi cevap verdi ayrıca sen ondan öncesi onu bu kabul ediyor tek ortak yan 2 nizin adı oguzhann bunun dışında hiç bi sorun yok ve Büşrayı 1 levelden beri kasanda o .... herkeze kolay gelsin inanmayanlarında kendi bileceği şey sana bi sorun yaratmıssa özür diliyor Oğuzhann
isim benzerliği sallayin yaw carimdan 2 tane var biri ben ilkyardim öteki eşraf ilkyardım die çok kariştiriyolar bizi xD fuardada görüştük tanişdik birrbirimizle zaten sonra ben isim değiştirme alip xİLKYARDIMx yaptim oda galiba xİLKYARDİMx yapmiş die duydum bu kadar da şanş olmaz yani diyom ama allahtan ayni klanda değiliz o lodos ben arzim ordan yirtiyoz paçayi xD