MEGAXZALİM çarım çaLındı :S
MEGAXZALİM çarım çaLındı :S
ne'ler oluyoyor Lan ben bişe anlamadım şu oyundan 5 dk önce kadir'le konuşuyordum 10 dk sonra çarımın şifresi değişTi anlamadım giti bi ben böle oynun Dün anTaL'yadaydım geLdim kadir'le konuştum çarım giti anLamadım çarım sobee'deydi çarmn şifresini 3 kişi biLiyo oda benim kan kardeşlerim anladımki kimseye güven oLmaz ben 1 haftalığına tatile giitm geldiğimde sadece çarda 5 dk durdum umaRım ÇaLan kişi allahından buLur benden bu kadar herkes a.e.o oLsun okan kardeşim dün arkım sizle bi yere girdim sanırım onun adına özür diliyom rever QMCERDEMQ kadir ve diyer arklar bende oynu bırakıyom herkes kendine iyi baqsın anLadımki adaLeT yoq...! :?: :?:
ஐ◄███▓▒░░ESKARTLI [(^) Ecel getiren] Bıcak sırtı ayakkabı Bıcak sırtı eldiven░░▒▓███►ஐ
░░▒▓███►ஐESKARTLII [(^)Ejder Asa] Kımyamet amplikatör Kıyamet eldiven ve ayakkabı ஐ◄███▓▒░░
░░▒▓███►ஐESKARTLII [(^)Ejder Asa] Kımyamet amplikatör Kıyamet eldiven ve ayakkabı ஐ◄███▓▒░░
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MEGAXZALİM çarım çaLındı :S
Geçmiş Olsun kardeşim sende a.e.o kendine iyi baq nasıL oLsa komşuyuz ama yinede OLsun geçmiş oLsun a.e.o kendine iyi baq ama adam diyo diyarbakır merkez ben onu orya gömmezsem sen merak etmem 1 hafta sonra Dıyarbakıra'gidiyom istersen beraber gidelim umarım buLuruz k.ıb
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Dayı aLLahtan geçen oynu bırakTım neLeR OlUyo dünya tersinemi döndü allah aşkına :S
KaRGaLaR SüRüYLe KaRTaLLaR YaNLıZ UÇaR...
aKesinTi kardeşim ister inan ister inanma o benim umrumda deil zaten şimdi seni düşüncek deilim Benim o kadar emeğim giit sen Bana hala onu bunu diyon :S

ஐ◄███▓▒░░ESKARTLI [(^) Ecel getiren] Bıcak sırtı ayakkabı Bıcak sırtı eldiven░░▒▓███►ஐ
ahlaksız adam saygılı oL biraz... ben hangi haldeyim sen hangi haldesin
- Kaspiyan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
İlk önce kardeşim geçmiş olsun...
Keşke hiç kimseye güvenip şifre vermeseydin...
Ama işte biraz dikkasizlik yapmışsın...
Bir daha hiç kimsye güvenme baban olsa bile...
Artık ne diyebilirim ki...
Umarım bir daha çharını çalanı bulursun ve gereğini yaparsın...
Keşke hiç kimseye güvenip şifre vermeseydin...
Ama işte biraz dikkasizlik yapmışsın...
Bir daha hiç kimsye güvenme baban olsa bile...
Artık ne diyebilirim ki...
Umarım bir daha çharını çalanı bulursun ve gereğini yaparsın...
Kızkulesi
İkinci Bayan Maresel
MutLuLuk ♥.
İkinci Bayan Maresel
MutLuLuk ♥.
mikail ordamısın acil.
- haydegidelummmm
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
EWiNDaR yazdı:aKesinTi kardeşim ister inan ister inanma o benim umrumda deil zaten şimdi seni düşüncek deilim Benim o kadar emeğim giit sen Bana hala onu bunu diyon :S
benim gibi konuşmuş
oyunda tek düşmanım MEGAx diodum bnde
"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."
[Tamamen Bana Aittir
.]
TSKxSUBAY
MERAN PÜSKEVİTSİZ GENÇLER DERNEĞİ BAŞKANI
Üstadın Elçisi

[Tamamen Bana Aittir
TSKxSUBAY
MERAN PÜSKEVİTSİZ GENÇLER DERNEĞİ BAŞKANI
Üstadın Elçisi

Merhaba arkadaşlar ilk önce sizlere sevinçli haber vermek isterim.
Çalınan MeGaxZaLiM adlı karakter bulunmuştur.
Bulmamda bana yardımcı olan sayın İbrahim ağabeyime can-ı gönülden teşekkür ederim.
Bir daha böyle bir olayın tekrarlanmaması dileğiyle...
iyi FORUMLAR
Çalınan MeGaxZaLiM adlı karakter bulunmuştur.
Bulmamda bana yardımcı olan sayın İbrahim ağabeyime can-ı gönülden teşekkür ederim.
Bir daha böyle bir olayın tekrarlanmaması dileğiyle...
iyi FORUMLAR