Rehberler HK.
Rehberler HK.
Arkadaşlar bazı rehberler görevini unutup görevini forum yöneticisi,yönetim avukatı olarak karıştırıyor.bu konu hakkında düşüncelerinizi yazınız.
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: TAKVA
TAKVA yazdı:Sonuçta onların amaçları oyunculara yardımcı olmak . Burdada böyle bir yardım sergilemelerinde bir art niyet göremiyorum
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Re: Rehberler HK.
TAKVA yazdı:Bir kaç örnek verebilirmisin ? Sonuçta onların amaçları oyunculara yardımcı olmak . Burdada böyle bir yardım sergilemelerinde bir art niyet göremiyorum
oyunculara yardımcı olmak ,ama yeni başlayan oyunculara yardımcı olmak.elin küfürbazı,hırsızı rehber olduktan sonra gelipte bana 2 cümleyi bir araya getirerek yönetimi savunması zoruma gitmiyor değil.
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
-
HeliN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar böyle düşünmeyin lütfen. Tamam yönetici gibi konusmamız yanlış fakat yönetimi koruruz çünkü bizde ekibin bir parcasıyız

ha işte anlatmak istediğimde bu.yönetimin herhangi bir parçasıda olsan eleştir demiyorum ama savunmayında.zaten haklı oldukları yerde en başta biz savunuruz.HeliN yazdı:Arkadaşlar böyle düşünmeyin lütfen. Tamam yönetici gibi konusmamız yanlış fakat yönetimi koruruz çünkü bizde ekibin bir parcasıyız
senin anlatmak istediğinde şu galiba ; ben bir avukatım ve müvekkilim haksızda olsa parasına bakarım.
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
İçerik düzenlenmiştir [Şahcihan]HeliN yazdı:Arkadaşlar böyle düşünmeyin lütfen. Tamam yönetici gibi konusmamız yanlış fakat yönetimi koruruz çünkü bizde ekibin bir parcasıyız
-
HeliN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
goldenll yazdı:ha işte anlatmak istediğimde bu.yönetimin herhangi bir parçasıda olsan eleştir demiyorum ama savunmayında.zaten haklı oldukları yerde en başta biz savunuruz.HeliN yazdı:Arkadaşlar böyle düşünmeyin lütfen. Tamam yönetici gibi konusmamız yanlış fakat yönetimi koruruz çünkü bizde ekibin bir parcasıyız
senin anlatmak istediğinde şu galiba ; ben bir avukatım ve müvekkilim haksızda olsa parasına bakarım.
Kimse kendine veya kendi ekibinden birine zarar gelsin istemez. Daha iyi öneriniz varsa destege mail atabilirsiniz. bende öyle yapıyorm ve yanıtsız bırakmıyorlar

sancaktada var bole 2 3 tane rehber oldular kendılerını gm sanıyolarHeliN yazdı:Arkadaşlar böyle düşünmeyin lütfen. Tamam yönetici gibi konusmamız yanlış fakat yönetimi koruruz çünkü bizde ekibin bir parcasıyız
Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
En son SirOnur tarafından 24 Tem 2011 14:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Kişiye yönelik hakaret
Sebep: Kişiye yönelik hakaret
auril & DoubleLift