YETER ARTIK BUKADARI DA FAZLA, KINIYORUM HARAM OLSUN PARAM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Re: YETER ARTIK BUKADARI DA FAZLA, KINIYORUM HARAM OLSUN PARAM

Mesaj gönderen CuRe »

Yanlış moderasyon uygulanmış diye düşünüyorsan desteğe başvur kardeşim. Fakat günde 5 mail atma. Bu destek takımını yavaşlattığı gibi, senin de geç cevap almana sebep olabilir. Ne kadar çok mail o kadar çok iş gibi düşünelim. Empati de kurmak gerekli. Hakkını savunmak tabii ki de en doğal hakkın, bunu yapmalısın. Şikayet ettiğin kişiler susturulmadı ise elindeki kanıtları desteğe iletebilirsin. Gerekli işlemi yapacaklardır. İyi forumlar dilerim.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
ChoosensxLaRuqen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ChoosensxLaRuqen »

htolga333 yazdı:olaya bakın .bugun maden artırıcı aldım maden çekmeye başladım ve dğier oyuncularla alışveriş yapıyordum.hiçbir sebep yokken bana susuturma cezası geldi.ustelık mailime bunu bildirmedıler.ben okadar küfür yagdıran kişileri şikayet edıyorum hiç ceza vermiyorlar ama normal konustugum halde ceza aldım.ben ecel uretmeye basladım maden alıyorum ıtem satıyorum fakat yonetıcıler sagolsun buna engel oldular.benım aldıgım sans artırım da sıze haram zıkkım olsun.inş burnunuzdan fitil fitil gelir.haksızlıgnız ve yaptıklarınız canımıza tak etti.derhal bırısı görüşmeye geçsin benle.sobee studıos telefonlarını da arıyorum cevap yok ama bırakmıycam bunun peşini [/color]
Küfür etmeseniz de flood yapmış olabilirsiniz halen yersiz olduğunu düşünüyorsanız itiraz edebilirsiniz..Destek platformu > ceza itiraz
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

CuRe yazdı:Yanlış moderasyon uygulanmış diye düşünüyorsan desteğe başvur kardeşim. Fakat günde 5 mail atma. Bu destek takımını yavaşlattığı gibi, senin de geç cevap almana sebep olabilir. Ne kadar çok mail o kadar çok iş gibi düşünelim. Empati de kurmak gerekli. Hakkını savunmak tabii ki de en doğal hakkın, bunu yapmalısın. Şikayet ettiğin kişiler susturulmadı ise elindeki kanıtları desteğe iletebilirsin. Gerekli işlemi yapacaklardır. İyi forumlar dilerim.
auril & DoubleLift
Hicret
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hicret »

Merhabalar,
Ceza Sebebi Sadece Küfür değildir,Rahatsız Edici davranışlar Flood E-pin Satışı Tehdit bunlarda ceza almanıza neden olan durumlardır...Ve Bu aralar Denetmen Ekibindeki bir çok kişi yaz ayı olduğu için tatilde ve bir çok şikayet birikmesi oluyor ve cezalandırmalar gecikiyor daha öncede bu davranışlardan herhangi birini yapmadığınıza eminseni İkv Desteğe Ceza İtiraz Maili Gönderebilirsiniz...
Kullanıcı avatarı
htolga333
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen htolga333 »

kok29 yazdı:boşa mail atma cvp 6 ay sonra gelir :) başimdan geçtide diyom çünkü en son geçen sene susturuldum 1 sene felan oldu desteğe mail attim nie susturuldum die cvp 6 ay sonra geldi xD bende cvp olarak bu kadar hizli olmaniza hayranim dedimdaha dönmedile bile xD
bi 6 ay daha bekle ona gelcek cevabı ozman :D
Kullanıcı avatarı
htolga333
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Hicret yazdı:Merhabalar,
Ceza Sebebi Sadece Küfür değildir,Rahatsız Edici davranışlar Flood E-pin Satışı Tehdit bunlarda ceza almanıza neden olan durumlardır...Ve Bu aralar Denetmen Ekibindeki bir çok kişi yaz ayı olduğu için tatilde ve bir çok şikayet birikmesi oluyor ve cezalandırmalar gecikiyor daha öncede bu davranışlardan herhangi birini yapmadığınıza eminseni İkv Desteğe Ceza İtiraz Maili Gönderebilirsiniz...
cezalara itiraz için oraya bişey koymuslar ama hiçbir itiraza olumlu bi dönüş olmadı daha.hadı olumluyu geçtim bana deseler ki kardeşim şöyle şöyle yapmışsın hatan bu susturuldun desin ne olduğunu bilelim bari. flood yapmama ımkan yok bu aralar pc acayip ısınıyor kasılıyor,oyunda savascı depar bile atarken kasıyor pc. epin satışı dıyecek olursan zaten kendim satış yapanları şikayet ediyorum.hem okadar param olsa nıye epın alıp satayım,yöneticiler bile çar satıyor gider hazırını alırım :D ( Örnek:Mecx loncasından MecxEnver, bu adam yönetimle yakın ve çar satıyor)[/color]
Kullanıcı avatarı
htolga333
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Auril yazdı:
CuRe yazdı:Yanlış moderasyon uygulanmış diye düşünüyorsan desteğe başvur kardeşim. Fakat günde 5 mail atma. Bu destek takımını yavaşlattığı gibi, senin de geç cevap almana sebep olabilir. Ne kadar çok mail o kadar çok iş gibi düşünelim. Empati de kurmak gerekli. Hakkını savunmak tabii ki de en doğal hakkın, bunu yapmalısın. Şikayet ettiğin kişiler susturulmadı ise elindeki kanıtları desteğe iletebilirsin. Gerekli işlemi yapacaklardır. İyi forumlar dilerim.
evet haklısın hakkımı aramam lazım ama işin tuhaf tarafı da şu ki,elimde hiçbir kanıt yok.yani onlarca küfür şikayet ettim ve bana hiç mail gelmedi adamlar ceza almadı.işte bunu nasıl ispatlicam işin garip tarafı bu
Kullanıcı avatarı
htolga333
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

exxon yazdı:Kardesim bunlardan her sey beklenir. Millet sövüyor ceza yok. Benim arkadaşım "#@!?" dedi diye 5 gün susturma aldı. Neresinde bunun adalet ?
keşke #@!? desem de birine susturulsam.sana hiç abartısız söylüyorum bak,akşam bikaç tane adam kesiyorum ve ilk dalaşan onlar oluyor,10dk demiyor oyundan düşüyorum tekrar girince ceza gelmiş.bu nasıl oluyor? işte satılmışlıkları burda ortaya çıkıyor.adam kesilince bize pat diye ceza geliyor.ve bu benim gördüğüm bikaç arkadaşa geldi.hatta bi aralar acayip bi klan savasşı vardı sancak sunucsunda ve millet ardarda ceza alıyordu.bukadar adi insanlar var işte
Kullanıcı avatarı
ChoosensxLaRuqen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ChoosensxLaRuqen »

Günde her sunucudan 3000-4000 ticket geldiğini düşünürsek 8x3000 desek 24000 ticket..Oku bakalım.. :)
Kullanıcı avatarı
MackRuLz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen MackRuLz »

Theanswer3 yazdı:HARAM OLSUN !!!!!!
[[/b]mackruLz]
Resim