2008 yılında başladım bu oyuna. Acısıyla tatlısıyla onca yıl gecirdik.Bu zamanda cogu kişi tanıdım iyi veya kötü herkes hakkını helal etsin eger benim bi hatam oldu ise affedin Bana bu zamana kadar destek olanlara çok teşekkür ediyorum.Bunlar kim derseniz,
DADAŞORHAN,SAVAŞsanatı,BeyKeNT,TUZLUCALI,KeLToşFix , sahinhilebaz,IIxSAMOVİCxII,ByOnur,HAMMERHEAD,Egzotikx,xKraLBuFFx,xHaRuNx,byAPACHE,rdous,xİYORGEx. Unuttuklarım varsa özür dilerim.Sizleri cok seviyorum hakkınızı helal edin. Saglıcakla kalın ..
Eger yönetim düzgün adımlar atmassa hic dönmüyecegim.
Demek Sende Ayrılanlar Kervanına Katıldın En doğru Kararı ALmışsın Çağlar .Bu Gidişle Bizlerden kimse kalmıyacak Biz Hergün gene beraberiz sadece vesile olan İkv yok artık Hayatımızda Umarım başka bir oyunla birlikte zman geçirme dileklerimle Şimdiden hayırlı Uğurlu olsun..
Yıldızlar kayıyor birer birer ve her veda sonrası oyun dahada ıssızlaşıyor. Doğru kararı verdiğini düşünüyorum her ne kadar oyunda göremeyecek olmak üzücü olsada kendin için hayırlı karar verdiğin için seviniyorum.
İkv yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum bizi tanıştırdığı için Reel hayatta görüşmeye devam edeceğiz.
ve yüzünden tebessüm eksik olmasın iyi bak kendine:)
hear me now! all crimes should be treasured if they bring thee pleasure somehow
rdous yazdı:Kanki en iyisi yaptın Bende yenıden baslayacaktım ama Bu haberden sonra Baslamam Heralde
Başla kanka Başla
sultanorhan yazdı:Demek Sende Ayrılanlar Kervanına Katıldın En doğru Kararı ALmışsın Çağlar .Bu Gidişle Bizlerden kimse kalmıyacak Biz Hergün gene beraberiz sadece vesile olan İkv yok artık Hayatımızda Umarım başka bir oyunla birlikte zman geçirme dileklerimle Şimdiden hayırlı Uğurlu olsun..
Evet abi hep beraberiz
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Yolun açık olsun Çaglar.Dogru seçimi yapmışsın.Bizlerede artık yavaş yavaş yol görünüyor.Hayırlısı olsun.İleriki hayatında mutluluklar ve başarılar.
Eyw saol kardesim. Haklısın yönetim düzgün bir adım atmassa bırakıcak kişi cok olur eminim
HAMMERHEADD yazdı:Yıldızlar kayıyor birer birer ve her veda sonrası oyun dahada ıssızlaşıyor. Doğru kararı verdiğini düşünüyorum her ne kadar oyunda göremeyecek olmak üzücü olsada kendin için hayırlı karar verdiğin için seviniyorum.
İkv yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum bizi tanıştırdığı için Reel hayatta görüşmeye devam edeceğiz.
ve yüzünden tebessüm eksik olmasın iyi bak kendine:)
Kendimi bi an yıldız sandım Evet abi real hayatta görüsücez tabisi