Şaheser Silahların aktarılması için büyük bir fikir yönetim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BayTaR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Şaheser Silahların aktarılması için büyük bir fikir yönetim

Mesaj gönderen BayTaR »

öncelikle yönetimin bu konuyu dikkate alıp uygulamasını istiyorum;

bir çok kişi şaheser silah üretemiyor ve satın alamıyor bende böyle bir şey düşündüm. Bankamızda bir bölme daha olacak ve bu bölme şifreli olacak yani şifre girip açacağımız bir kasa ve bu kasa oyun hesabımızdaki bütün çarlardan görünecek yani eceli başka bir çarımızda üretip şifreli kasamıza koyacağız ve diğer çara girip alacağız böylelikle hırsızlıkta ortadan kalkar üretim sorunuda ve ecel gene satılamaz halde durur. Ayrıca karakterler arası aktarımlarımızıda bu şekilde yaparız.

Yönetim lütfen bu konuyu dikkate al hep sizin dedikleriniz oluyor bi kerede bizden gelen güzel bi öneriyi dikkate alın...

Haniballllll
Beyazköşk
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Şaheser Silahların aktarılması için büyük bir fikir yönetim

Mesaj gönderen bilinmez »

En az 5bin kere bu öneri yapıldı.
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Forumda paylaşıp hit yapmak istiyorsan yap. 2 dk da yapılacak bir işlem olsaydı sence yapmazlarmıydı ? Önce hatalar giderilmeli. Diyelim böyle birşey yapıldı 3-4 gün sonra koydun oraya öteki hesabına geçtin pat baktın yerinde yok item ee noldu yine forumu aşındırırsın. Daha öneriyorsunuz ama insaf hangi isteğinizi yerine getirsinler yeni harita mı yapsınlar görevler için hikaye senkronu mu yapsınlar npc yada yaratık mi tasarlasınlar. Onlar küçük bir ekiple mucize yaratmaya çalışıyorlar siz öle olsun böle olsun kolaysa siz yapın...
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

xXeRsInXx yazdı:Forumda paylaşıp hit yapmak istiyorsan yap. 2 dk da yapılacak bir işlem olsaydı sence yapmazlarmıydı ? Önce hatalar giderilmeli. Diyelim böyle birşey yapıldı 3-4 gün sonra koydun oraya öteki hesabına geçtin pat baktın yerinde yok item ee noldu yine forumu aşındırırsın. Daha öneriyorsunuz ama insaf hangi isteğinizi yerine getirsinler yeni harita mı yapsınlar görevler için hikaye senkronu mu yapsınlar npc yada yaratık mi tasarlasınlar. Onlar küçük bir ekiple mucize yaratmaya çalışıyorlar siz öle olsun böle olsun kolaysa siz yapın...

Bu oyunda bizim önerilerimize göre düzenleme yapılıyor(Nadir de olsa) Ve oyuncu önerilerine önem verdiklerini söylüyorlar. Hanniballll da çok mantıklı birşey söylemiş. Bu sayede şaheserler hesaptan çıkmaz ama hesap içindeki charlar arasında aktarımı yapılabilir. Ben destekliyorum
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış

“Genel Etkileşim” sayfasına dön