CuRe yazdı:Tamamen tercih meselesi, neden olmasın ki.Renkler ve zevkler tartışılmaz.
Bir Erkek Bayan çar açamaz mı ?
Re: Bir Erkek Bayan çar açamaz mı ?
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Açabilirsin öylelerini takmayacaksın şahsen öylesi elbet oluyor 49 Lvde agahdaki 1 Lv kızlara sulananlar var :mrgreen: İnadına çar açarım öylelerine ilgi çekici isimlerle yaklaşırım tanışallımmı diyenlereyle ''Memnun oldum bende Abdulkerim'' Diyerek geçiştiririm hiçde sorun yaşamam:)
:arrow:
:mrgreen: Cevabı vermiş arkadaşımız :mrgreen:SOVE yazdı:Tabiki açabilir. Kendini bu oyunda oynayan karakter yerine koyan aşırı oyun bağımlısı kişiler bunu gerçek algılayıp sana top yada travesti gibi ithamlarda bulunabilir. Bunlar zaten hasta ruhlu oldukları için, fikirleride kayda alınmaması gerekir.
Diğer online oyunlarda büyücü yada şifacı gibi karakterleri genelde bayan olarak açarlar. Büyücülük bayana daha çok yakışır.
Bayan karakter gördükleri zaman vücudundaki kanın tek bir yerde toplanmasının vermiş olduğu heyecanla iletişim kurmaya çalışır ergenus. Hatta 2.dakikada aşık olmuştur. Karşıdaki kişinin erkek olduğunu anlayınca hayalleri suya düşer ve sinirden abuk sabuk yorum yapmaya çalışır. Anlayışla karşılamamız lazım, ergenlik döneminden çıktığından düzelmesini umarız.
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he 
- LotusGNS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
BAYAN İTEMLER DAHA UCUZA GİDİYOR Bİ SAKINCASI OLMAZ BNCE
Lonca LOTUS
MeCNuuN
LeeYLa
MeCNuuN
LeeYLa
Kayma varsa sorun yok 
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Sen milletin dediklerini takacaksan oyunu bırak.Kendin ne istiyorsan ona bak rehber tavsiyesi..Totalstation yazdı:Arkadaşlar benim bu konuda sizin görüşlerinize ihtiyacım var mesela bayan şifacı açmak istiyorum ama tedirginim. Bir keresinde bayan büyücü açmıştım herkes yok top, yok travesti misin gibi şeyler söyledi ve silmek zorunda kaldım. Ne yani bayan çarı sadece bayan mı açabilir ?
Şahsen açmam ne gereği var ha diyosun ki ucuz tabi kafayı kullanmıs olursun başka türlü hoşuma gidiyo felan hayır cık olmaz 
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN