Taso yazdı:çalınmamıstır ya bunun hayatı yalan dolan hırsızlıga baslamıstır kesin!tipe baksana selçuk erdemin karikaturlerine benziyor1 askerde bunu cooook severler:D
Aslında sana cevap veremem ama senin gibi düşünen bir çok insan var taso nun dediğini biraz açayım istedim. yani ben YaşLıKurT la item para vs. calıcakmısım sonrada hesabım çalındı diycekmişim yani bunu demeye getiriyor.Sadece bir cümle ile cevaplıycam.
Benim hesabımdaki bütün karakterler şuan bloked yani ne ben ne de başkası girebilir bana güvenen insanlar mağdur olmasın diye çarı bloked etmelerini istedim sağolsunlar yaptılarda.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kimsenin bizi yıldırmaya ,sömürgemeye ,parçalanma mıza gücü yetmez bir çoğumuz oyunda olmasakda yaptıklarımız her yerde iz bırakmıştır bunu kimse yalanlayamaz...ÇOK yakında döneceğiz ve herşey daha farklı olacak...Çarrlarımı almama az bir süre kaldı ...(KESİLEN SAKAL GÜR ÇIKAR)...
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Eskiden Tasoları birbirlerine vurup döndürmeye çalışırdık . Burdaki Tasodan başka Taso olmadığı için benim vurup döndürmem lazım ama onada gerek kalmamış arkadaş zaten dönük . Şaka bi yana ne çok hawlayan çıktı dimi halbuki Karakterleri tekrar kasıp dizmek çokta zor değil Selçuk gibi biri için hemde.. Sadece 49 lwl boşboş takılcağına biraz çalışacak kasacak charını yani uzun lafın kısası bir dörtlükle cevap vereyim
'' Sokaklara veled dolar
Sırtına vurur çıkar gazı
Eğer kaşınan var ise
Gel bana bazı bazı :lol: :lol: ''...
dabbela yazdı:Eskiden Tasoları birbirlerine vurup döndürmeye çalışırdık . Burdaki Tasodan başka Taso olmadığı için benim vurup döndürmem lazım ama onada gerek kalmamış arkadaş zaten dönük . Şaka bi yana ne çok hawlayan çıktı dimi halbuki Karakterleri tekrar kasıp dizmek çokta zor değil Selçuk gibi biri için hemde.. Sadece 49 lwl boşboş takılcağına biraz çalışacak kasacak charını yani uzun lafın kısası bir dörtlükle cevap vereyim
'' Sokaklara veled dolar
Sırtına vurur çıkar gazı
Eğer kaşınan var ise
Gel bana bazı bazı :lol: :lol: ''...