Güvenmeyin !
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: Güvenmeyin !
Geçmi,ş oLsun seLçuk o chardaki emeklerini biz biLirriz te en başından beri çaLan o..çocu..gunada neyse..
Sen yinede emeginin peşini bırakma bu onun bunun çocukLarına.
Sen yinede emeginin peşini bırakma bu onun bunun çocukLarına.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
:arrow: Geçmiş oLsun Hepimize kardeş BENİM DE ŞaHxLoRd çarım Çalındı bu aralar o buraklar yani eski breathxşifo ve yaverxosmanlı yapıyo blader carların peşindeyim kendi carımında ama elden fazla bişey de gelmiyo biraz bizi dikkate almaları lazım yönetimin bizi kardeş ne diyim :!:
ŞaHxLoRd ~~ [(^)Ecel Getiren] [(^)Latif]
VeKaLeT ~~
QünahkaR ~~
VeKaLeT ~~
QünahkaR ~~
ŞAHXLORD ARTIK GERİ ALINDI İTEMLERİ CALINANLAR PM ATSIN TEK TEK ELİMDEN GELDİGİ KADAR MADEN CEKİP VERMEYE BAKICAM VEREMEDİKLERİM DE HAKLARINI HELAL ETSİNLER CAR ARTIK SAHİBİNDE YANİ BEN YASİN DE ŞİMDİDEN HERKESE TŞKmcysn yazdı::arrow: Geçmiş oLsun Hepimize kardeş BENİM DE ŞaHxLoRd çarım Çalındı bu aralar o buraklar yani eski breathxşifo ve yaverxosmanlı yapıyo blader carların peşindeyim kendi carımında ama elden fazla bişey de gelmiyo biraz bizi dikkate almaları lazım yönetimin bizi kardeş ne diyim :!:
ŞaHxLoRd ~~ [(^)Ecel Getiren] [(^)Latif]
VeKaLeT ~~
QünahkaR ~~
VeKaLeT ~~
QünahkaR ~~
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Hepinize teşşekkür ediyorum bazıları çarlarıma merak ediyormuş bendemi diye bende değil ama kimsedede değil çarlar şuan bloked haberiniz olsun.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
İİ olmuş birazYaslikurt yazdı:Hepinize teşşekkür ediyorum bazıları çarlarıma merak ediyormuş bendemi diye bende değil ama kimsedede değil çarlar şuan bloked haberiniz olsun.
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
çarlar geri alınmıştır..İKV DESTEK takımına çabalarından ötürü teşekkur ediyorum 
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,