eyvallah sağolunCunocuneyt yazdı:Aramıza yeni katılan onur üyelerimiz hoşgeldiniz.
Alem İ Cihan Loncası
Re: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
YÖNETİCİ
SEBOCAN
YAKAMOZ
FERRAND
ONUR ÜYELERİMİZ
Ösmeümra
Theundertaker
Xlgooderwhilexll
Redbullxvodka
Kemalhan
ÜYELERİMİZ
Chatlakxgirls
Harlequin
Xpacoct
IMüKeMMeLxBüYüI
Crazysercan
Redxstorm
Kemalhan
Redbullxvodka
Dellqymagician
Transformatör
Şifacıxlokman
Heailingxtouch
Fenerbahçelı
Xdifference
DişiWilliam
İkvningüzeli
olcaytozebani
İblissvrend
Starboard
Xtrampx
Hihacker
Xvolkanx
Türksavaşçı
WQQDQQ
Zülüf
Sebooo
Hasankaleli
Erzurumbey
heliumcu
Loncamız sevgi dostluk ve yardımlaşma amaçlı olup gerçek hayatta tanışabileceğimiz saygılı yardımsever dostluklar kuracağımız her kesimden oyuncu kardeşlerimize açıktır.
Klan üyesi olan veya olmayan herkes katılabilir.
Loncamıza katılmak isteyen oyuncular yorum yaparak istekte bulunabilinir.
SEBOCAN
YAKAMOZ
FERRAND
ONUR ÜYELERİMİZ
Ösmeümra
Theundertaker
Xlgooderwhilexll
Redbullxvodka
Kemalhan
ÜYELERİMİZ
Chatlakxgirls
Harlequin
Xpacoct
IMüKeMMeLxBüYüI
Crazysercan
Redxstorm
Kemalhan
Redbullxvodka
Dellqymagician
Transformatör
Şifacıxlokman
Heailingxtouch
Fenerbahçelı
Xdifference
DişiWilliam
İkvningüzeli
olcaytozebani
İblissvrend
Starboard
Xtrampx
Hihacker
Xvolkanx
Türksavaşçı
WQQDQQ
Zülüf
Sebooo
Hasankaleli
Erzurumbey
heliumcu
Loncamız sevgi dostluk ve yardımlaşma amaçlı olup gerçek hayatta tanışabileceğimiz saygılı yardımsever dostluklar kuracağımız her kesimden oyuncu kardeşlerimize açıktır.
FERRAND
ya pardon ismimi yanlış yazmışım ismim Heliumcu h harfi büyük olmalı

- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
Loncanıza h.o katılmak istiyorum [Assassinn](49)[(^)Latif] [Thexassassin](49) [Ölümcülxşifa](49)
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
Loncama duyurulur !!!
Kadim Hidra
Kadim Hidra Kesimi
Bu pazar günü gerçekleştireceğimiz kadim hidra kesimlerinde herkes 5 li gurup kursun 6 şarlı gurup olmayacak istediğimde loncamın kurmuş olduğu 5 'li guruplardan her hangi bir guruba girebileceğim. Guruplar mutlaka
1 savaşçı
3 veya duruma göre 2 büyücü
1 veya duruma göre 2 şifa olacak şekilde olsun.
görevi olan yada olmayan herkes gurup kuruduğunda yada guruba girdiğinde gurup 5 kişi ve dizilim bu şekilde ise gurupta kalsın aksi durum söz konusu ise guruptan çıksın.
Lonca dışı kişilerle kesinlikle gurup kurulmayacak ve lonca dışı guruplara girmeyeceksiniz.
Gurup dizilimleri tamamlandıktan sonra kadim hidra kesimine benim girmiş olduğum loncamın 5 'şer kişilik gruplarına sıra ile kesim gerçekleştireceğiz.
Kadim kesimi
Kadime benim gurubunda olduğum lonca gurubundan 1 büyü ile kadimin canı 95 olana kadar sadece direnç kırma ve tesla ile hasar verilecek ve asla büyü ateş, buz, elektrik, atılmayacaktır. Saptırma attığım büyücü sadece saptırma süresince kadime hasar verecek olup saptırma bittiğinde ise asla büyü uygulamayacaktır. Gurubunda olduğum şifa veya şifalar çok dikkat ile direncimi eksik etmeden iyileştirme yapmalıdır.
Kadimin canı 94 olduğu andan itibaren hasarınızı her türlü verebilirsiniz. Menzil uyarılarına dikkat ederek kadimin yanından uzaklşacaksınız hedef olarak seçemiyecek kadar uzak olmalısınız.
En önemlisi ise benim gurubunda olduğum ve kadim görevini yaptığım gurubun kadimin canı 9 olduğunda depremi görmeden asla ama asla kutup açmaması gereklidir. Heyecanla açılan erken kutuplar kadim oluşturduğu depremde ölüme ve dolayısı ile hasar azlığı ile kadimin canının tekrar yükselmesi ile ortalığı beni kaldır şifa sesleri inlemeleri olmasına ayrıca şifacıların ölenleri kaldırması ile benim için iyileştirme yapan şifanın benim enerjimi dolduramadan ölmeme neden olmaktadır ki kutup ve sarsılmaz ile ck lar kadimin canı 9 lduğunda ve depremi görmeden açılan zamansız yetenek sürelerinin yenilenmeden depremi yaşamamız baya bi zaman kaybı yaratır.
Kadime mühürlüde toplanıp ve kadim hidranın yanında görev yapım aşamasında çok yazı yazmayın pm atmayın cevap beklemeyin sadece sıranız geldiğinde gerekli konuşmalarınızı yapın ama asla gereksiz yere fazla gürültü yapmayın kadime gidiyoruz loncamla, loncamın görevini yapmaya, arkada görevi olmayan kalmasın diye harcanan zamanın ve içilen iksirlerin bi miktarı vardır ve bu miktar aşıldığında yersiz konuşmalar ve zamansız açılan yetenekler yüzünden gerekli olan malzemelerin bitmesine ve kadim kesiminin ertelenmesine neden olur. İşimizi temiz yapalım ve yersiz konuşmalarla ortalığı kasmanın ve zamansız yeteneklere yüklenmenin bir faydası olmaz zarardan başka loncamın üyesi dahi olsa görevinin olmamasına neden olur. Kadim hidra görevi olan ve gurubundan çıktığım lonca üyelerimin gidip kadim görevini teslim etme gibi bir girişimde olmayacağını ve loncamızda herkesin kadim görevi bitti arkadaşlar teslim edin diyene kadar kimsenin gitmesini istemiyorum. Bazı açıklamalar ile temiz bir kadim kesimi bekliyoruz mühürlüde pazar günü buluşuruz...
Herkes pazar günü saat 10:00 da online ve mühürlüde olsun .
Kadim Hidra
Kadim Hidra Kesimi
Bu pazar günü gerçekleştireceğimiz kadim hidra kesimlerinde herkes 5 li gurup kursun 6 şarlı gurup olmayacak istediğimde loncamın kurmuş olduğu 5 'li guruplardan her hangi bir guruba girebileceğim. Guruplar mutlaka
1 savaşçı
3 veya duruma göre 2 büyücü
1 veya duruma göre 2 şifa olacak şekilde olsun.
görevi olan yada olmayan herkes gurup kuruduğunda yada guruba girdiğinde gurup 5 kişi ve dizilim bu şekilde ise gurupta kalsın aksi durum söz konusu ise guruptan çıksın.
Lonca dışı kişilerle kesinlikle gurup kurulmayacak ve lonca dışı guruplara girmeyeceksiniz.
Gurup dizilimleri tamamlandıktan sonra kadim hidra kesimine benim girmiş olduğum loncamın 5 'şer kişilik gruplarına sıra ile kesim gerçekleştireceğiz.
Kadim kesimi
Kadime benim gurubunda olduğum lonca gurubundan 1 büyü ile kadimin canı 95 olana kadar sadece direnç kırma ve tesla ile hasar verilecek ve asla büyü ateş, buz, elektrik, atılmayacaktır. Saptırma attığım büyücü sadece saptırma süresince kadime hasar verecek olup saptırma bittiğinde ise asla büyü uygulamayacaktır. Gurubunda olduğum şifa veya şifalar çok dikkat ile direncimi eksik etmeden iyileştirme yapmalıdır.
Kadimin canı 94 olduğu andan itibaren hasarınızı her türlü verebilirsiniz. Menzil uyarılarına dikkat ederek kadimin yanından uzaklşacaksınız hedef olarak seçemiyecek kadar uzak olmalısınız.
En önemlisi ise benim gurubunda olduğum ve kadim görevini yaptığım gurubun kadimin canı 9 olduğunda depremi görmeden asla ama asla kutup açmaması gereklidir. Heyecanla açılan erken kutuplar kadim oluşturduğu depremde ölüme ve dolayısı ile hasar azlığı ile kadimin canının tekrar yükselmesi ile ortalığı beni kaldır şifa sesleri inlemeleri olmasına ayrıca şifacıların ölenleri kaldırması ile benim için iyileştirme yapan şifanın benim enerjimi dolduramadan ölmeme neden olmaktadır ki kutup ve sarsılmaz ile ck lar kadimin canı 9 lduğunda ve depremi görmeden açılan zamansız yetenek sürelerinin yenilenmeden depremi yaşamamız baya bi zaman kaybı yaratır.
Kadime mühürlüde toplanıp ve kadim hidranın yanında görev yapım aşamasında çok yazı yazmayın pm atmayın cevap beklemeyin sadece sıranız geldiğinde gerekli konuşmalarınızı yapın ama asla gereksiz yere fazla gürültü yapmayın kadime gidiyoruz loncamla, loncamın görevini yapmaya, arkada görevi olmayan kalmasın diye harcanan zamanın ve içilen iksirlerin bi miktarı vardır ve bu miktar aşıldığında yersiz konuşmalar ve zamansız açılan yetenekler yüzünden gerekli olan malzemelerin bitmesine ve kadim kesiminin ertelenmesine neden olur. İşimizi temiz yapalım ve yersiz konuşmalarla ortalığı kasmanın ve zamansız yeteneklere yüklenmenin bir faydası olmaz zarardan başka loncamın üyesi dahi olsa görevinin olmamasına neden olur. Kadim hidra görevi olan ve gurubundan çıktığım lonca üyelerimin gidip kadim görevini teslim etme gibi bir girişimde olmayacağını ve loncamızda herkesin kadim görevi bitti arkadaşlar teslim edin diyene kadar kimsenin gitmesini istemiyorum. Bazı açıklamalar ile temiz bir kadim kesimi bekliyoruz mühürlüde pazar günü buluşuruz...
Herkes pazar günü saat 10:00 da online ve mühürlüde olsun .
FERRAND
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
YÖNETİCİ
SEBOCAN
YAKAMOZ
FERRAND
ONUR ÜYELERİMİZ
Ösmeümra
Theundertaker
Xlgooderwhilexll
Redbullxvodka
Kemalhan
ÜYELERİMİZ
Chatlakxgirls
Harlequin
Xpacoct
IMüKeMMeLxBüYüI
Crazysercan
Redxstorm
Kemalhan
Redbullxvodka
Dellqymagician
Transformatör
Şifacıxlokman
Heailingxtouch
Fenerbahçelı
Xdifference
DişiWilliam
İkvningüzeli
olcaytozebani
İblissvrend
Starboard
Xtrampx
Hihacker
Xvolkanx
Türksavaşçı
WQQDQQ
Zülüf
Sebooo
Hasankaleli
Erzurumbey
Heliumcu
Assassinn
Thexassassin
Ölümcülxşifa
SEBOCAN
YAKAMOZ
FERRAND
ONUR ÜYELERİMİZ
Ösmeümra
Theundertaker
Xlgooderwhilexll
Redbullxvodka
Kemalhan
ÜYELERİMİZ
Chatlakxgirls
Harlequin
Xpacoct
IMüKeMMeLxBüYüI
Crazysercan
Redxstorm
Kemalhan
Redbullxvodka
Dellqymagician
Transformatör
Şifacıxlokman
Heailingxtouch
Fenerbahçelı
Xdifference
DişiWilliam
İkvningüzeli
olcaytozebani
İblissvrend
Starboard
Xtrampx
Hihacker
Xvolkanx
Türksavaşçı
WQQDQQ
Zülüf
Sebooo
Hasankaleli
Erzurumbey
Heliumcu
Assassinn
Thexassassin
Ölümcülxşifa
FERRAND
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Özgürlük için savas
ben loncanıza başvurmak istiyorum
Loncanıza girdğim zaman haklı bi şekilde yiyeceğim cezaların hepsine razıyım
Lonca toplantıların veya etkinliklerin hepisne katılamayabilirim
Oyundaki karekterlerimi çok geliştirecek bi potansiyelim yok ağir bir şekilde ilerliyorum
Yardımseverim bu gün yapmiş olduğunuz solucan ve yeşil kesiminde zaten aranzıdaydim görevim yoktu parasal olrak deyilde görev exp v.b şeylere yardım ederim elimden geldiğince
her gün oyunda online değilim bazen 1 hafta olmaam bazen günde 8 saat girerim
eğer yukardakiler ın the mahşer-i kıyamet loncasına uygunsa bende aranızda olmak istiyorum
Yenilmezamasyalı
Sexywizard
Loncanıza girdğim zaman haklı bi şekilde yiyeceğim cezaların hepsine razıyım
Lonca toplantıların veya etkinliklerin hepisne katılamayabilirim
Oyundaki karekterlerimi çok geliştirecek bi potansiyelim yok ağir bir şekilde ilerliyorum
Yardımseverim bu gün yapmiş olduğunuz solucan ve yeşil kesiminde zaten aranzıdaydim görevim yoktu parasal olrak deyilde görev exp v.b şeylere yardım ederim elimden geldiğince
her gün oyunda online değilim bazen 1 hafta olmaam bazen günde 8 saat girerim
eğer yukardakiler ın the mahşer-i kıyamet loncasına uygunsa bende aranızda olmak istiyorum
Yenilmezamasyalı
Sexywizard