İKV bağımlısı arkadaşlara!Hayatınızdan ve Paranızdan olmayın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: İKV bağımlısı arkadaşlara!Hayatınızdan ve Paranızdan olmayın

Mesaj gönderen ElitConan »

çok uzun valla okumadım ama yorumlardan çıkarttığım kadarıyla kötüleyici cümleler kurmuşsun.gökhan güzel cevap vermiş sanırım. :D +++
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

Rotary yazdı:100 de 100 haklısın kardeşim bende çok bağımlı birisiydim gü nde 12 13 saat felan oynardım bende sileli oyunu 1 hafta oldu. çok büyük fark var ya dünyayla bağlantım yokmuş ben onu hissettim. Hem sömürülüyoruz. kesinlikle bağımlısı olmayın bu oyunun. adı üstünde bir oyun. Arkadaş çok haklı çıkın gezin dolaşın bu oyunun hiçbir yararı yok zararı var :!:
:arrow: :arrow: :arrow:
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kfat4 »

Tam olarak bunu bekliyordum yaşar abi. Sana yakışan da budur. Bu sömürüleri görebilen insanlar bırakıyorlar bırakamayanlara acıyorum. Bir arkadaş azcık sazanlamış konuya. Konuda zaten oyunun bırakıldığı bildiriliyor bu her deliğinden zeka fışkıran arkadaş gelip zorla oynatmıyorlar diyor :D Neyse arasıra forum güzel olabiliyor onun haricinde İKV koskoca bir hiç. Sazan arkadaşların sazanlık duygularını bastırmaları dileğiyle... 4 yıl önce tanıştığım abim ortağım arkadaşım olan yaşar abim yok ise ben zaten yokum. Devam edenlere iyi eğlenceler dilerim :)

Sömürülmek değil, sömürmek için...

KORLEG-ZÜLKARNEYN (İsmail)
KORLEG
ZÜLKARNEYN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön