İKV bağımlısı arkadaşlara!Hayatınızdan ve Paranızdan olmayın
Re: İKV bağımlısı arkadaşlara!Hayatınızdan ve Paranızdan olmayın
çok uzun valla okumadım ama yorumlardan çıkarttığım kadarıyla kötüleyici cümleler kurmuşsun.gökhan güzel cevap vermiş sanırım.
+++
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
:arrow: :arrow: :arrow:Rotary yazdı:100 de 100 haklısın kardeşim bende çok bağımlı birisiydim gü nde 12 13 saat felan oynardım bende sileli oyunu 1 hafta oldu. çok büyük fark var ya dünyayla bağlantım yokmuş ben onu hissettim. Hem sömürülüyoruz. kesinlikle bağımlısı olmayın bu oyunun. adı üstünde bir oyun. Arkadaş çok haklı çıkın gezin dolaşın bu oyunun hiçbir yararı yok zararı var :!:
auril & DoubleLift
Tam olarak bunu bekliyordum yaşar abi. Sana yakışan da budur. Bu sömürüleri görebilen insanlar bırakıyorlar bırakamayanlara acıyorum. Bir arkadaş azcık sazanlamış konuya. Konuda zaten oyunun bırakıldığı bildiriliyor bu her deliğinden zeka fışkıran arkadaş gelip zorla oynatmıyorlar diyor
Neyse arasıra forum güzel olabiliyor onun haricinde İKV koskoca bir hiç. Sazan arkadaşların sazanlık duygularını bastırmaları dileğiyle... 4 yıl önce tanıştığım abim ortağım arkadaşım olan yaşar abim yok ise ben zaten yokum. Devam edenlere iyi eğlenceler dilerim 
Sömürülmek değil, sömürmek için...
KORLEG-ZÜLKARNEYN (İsmail)
Sömürülmek değil, sömürmek için...
KORLEG-ZÜLKARNEYN (İsmail)
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN