tamam teşekkürler bende kararımı değiştirmiştim zaten oyunda loncanız hakkında baya söylenti var .s
Alınsaydı iyi hoş herşey güzel alınmadığı için loncaya çamur atıyor Aho aranıza iyi adamlar alın seviyesi düşük kişileri alırsanız vay halinize
Farkındaysan loncayı kötüleyecek herhangi birşey söylemedim. Örgülü loncasını seçme nedenim iyi olarak bildiğim bir lonca olması. Herkez klandan lonca hakkında birşey diyo bu yüzden diğer oyuncular tarafından sorun olur diye kararımı değiştirdim farkındaysanız Söylenti dedim aslı belli olmayan anlamına gelir ayrıca sazobaliyide tanımıyorum klandan referans olarak bni gösterebilirsiniz dedi o yüzden onu gösterdim.
ve son konuya gelelim ( seviyesi düşük kişiler ) derken kendi seviyeniz nedir ki benim seviyeme laf atabiliyorsunuz !
tamam teşekkürler bende kararımı değiştirmiştim zaten oyunda loncanız hakkında baya söylenti var .s
Alınsaydı iyi hoş herşey güzel alınmadığı için loncaya çamur atıyor Aho aranıza iyi adamlar alın seviyesi düşük kişileri alırsanız vay halinize
Aralarından bi kaç kişiyi çıkarmaları lazım . Bu sayede dahada iyi bi şekilde anılır bu lonca . İçlerinde daha saçı bile çıkmamış çocuğa laf atanlar var.
Lann bundan sonra bu sayfada sadece Lonca içi bir konu olursa yazınn ney lann önüne gelen onu bunu tartışıyor Atax misin nesin sie git sazobaliyi referans gösterirsen bende söverim sana bir dahakine haberin olsun !