biraz aktiflik
Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
Re: Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
Hayırlı cumalar gençler..
biraz aktiflik
biraz aktiflik
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayal Kahvesi
Bu laf banaydı sanırımmaynaq yazdı:Enderim şöyle bizimkilere melih fatih tolga müge leyla bir grup kurup gb edin sürekli.
Sonra ben sorduğumda bi etkinliğe çağırıldık da gitmedik mi tarzı laflar duymak istemiyorum
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
Foruma bakman sevindirici. Bu konuda ben elimden geleni yapmaya çalışırım ama siz elinizden geleni yapar mısınız bilmem sonuçta her saat başı loncanın güncel listesini klan kanalından yazamam değil mi oyunda olmadığından dolayı kimseyle gorusemiyorum bundan dolayı şu anda bununla ilgili bir şey yapamam asım halletmeye çalışsın. Bir de bir bildiğim var ki arz ol diyorum.
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayal Kahvesi
!. Forumu her gün takip ediorum en olmadı 1 gün arayla ve yaklaşık 1 hafta içerisinde yapılan bir etkinlik haberi göremiorum 2 forumda da.maynaq yazdı:Foruma bakman sevindirici. Bu konuda ben elimden geleni yapmaya çalışırım ama siz elinizden geleni yapar mısınız bilmem sonuçta her saat başı loncanın güncel listesini klan kanalından yazamam değil mi oyunda olmadığından dolayı kimseyle gorusemiyorum bundan dolayı şu anda bununla ilgili bir şey yapamam asım halletmeye çalışsın. Bir de bir bildiğim var ki arz ol diyorum.
2.Bu loncada çok rahat bi 4 5 aydır varım ta şubattan beri Leyla bunu farkedemediyse ne mutlu ona foruma girmediğini sölemen gereken kişi ben deilim.
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
Leyla konusunu başka bir platformda görüşelim dediğim gibi siz üstünüze düşeni yapın, ben yapmaya çalışıyorum.
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı

savaşçımla bu kadar vuramıyorum len
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ya asımcım şarap uçuruyormuş yakında viskiyi deneyeceğim

Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
Selamün aleyküm , Günaydın.
Yeni hafta sizleree ve tüm milletimize , sağlık başarı ve mutluluklar nasip etsin.
Esen kalın....
Yeni hafta sizleree ve tüm milletimize , sağlık başarı ve mutluluklar nasip etsin.
Esen kalın....