Can almak Allah (c.c.)' ın izni ile Azrail' e ait, yoksa o vazife bana verilmiş olsaydı büyük bir zevkle forumu senden arındırırdım.Doktordoctor yazdı:guncel guncel nereye kadar ya son verın suna artık forum kırlılıgı
İ.K.V HATIRA ORMANI ( KAMPANYA TEKLİFİ )
Re: İ.K.V HATIRA ORMANI ( KAMPANYA TEKLİFİ )
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Titxreis yazdı:Can almak Allah (c.c.)' ın izni ile Azrail' e ait, yoksa o vazife bana verilmiş olsaydı büyük bir zevkle forumu senden arındırırdım.Doktordoctor yazdı:guncel guncel nereye kadar ya son verın suna artık forum kırlılıgı
Aynı şekilde forumu senden arındırmak gerekli Serhat
[İçerik Silinmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
auril & DoubleLift
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
byreal yazdı:Titxreis yazdı:Can almak Allah (c.c.)' ın izni ile Azrail' e ait, yoksa o vazife bana verilmiş olsaydı büyük bir zevkle forumu senden arındırırdım.Doktordoctor yazdı:guncel guncel nereye kadar ya son verın suna artık forum kırlılıgı
Aynı şekilde forumu senden arındırmak gerekli Serhat
Daha düne kadar abi ablaydık Bülent bu ne saygısızlıktır ki isimle hitap edebiliyorsun artık.
Hoş sendende başkasını beklemek yada ummak doğru değil .Çünkü sen abla dediğin sahısa küfür edebilecek kapasiteye sahip birisin .
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.