Etkinlik [FatıH]

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Euxlamec
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Etkinlik [FatıH]

Mesaj gönderen Euxlamec »

Eminönü sunucusunda oynayan ( FKaplan )-Etkinlik[Fatih] Eminönü Sunucusunda Ölüm Oyunu ve Sancak Savaşı Etkinliğinde Arzlardan Karşı taraf Tuttuqunu Düşünüyorm. Ölüm Oyunu Etkinliğinde Lodoslardan bi kaç kişiyi haksız yere oyundan attı..Rica Ediyorum E.ö Sunucusunda Oynayan Etkinlik[FatıH] Başka Sunucularda görev alsın ..
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Etkinlik [FatıH]

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Katılmıyorum böyle bir şey yapmaz etkinliği zedeleyenler alan dışı bırakılacaktır diye bir şey görmüşsündür . Eğer etkinliği kötüleyici bir şey yapmışsanız atılmışsınızdır .
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Cunocuneyt »

Mustafa konuya fransız kaldım bu ne şimdi?Mesut.
FERRAND
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Selam arkadaşlar,

Bu ve benzeri durumlarda kabullediğiniz düşüncelerin bu konudaki gibi yanlış olduğunu belirtmek isterim. Etkinlik takımı üyeleri, herhangi bir klan veya oyuncuya diğer kullanıcılardan fazla tolerans göstermesi söz konusu değildir. Etkinliklerde uygulanan yetki komutları sadece etkinlik oluşumunda ve etkinliğin zedelenmemesi için kullanılmaktadır. Kural ihlali yapan oyuncular etkinlik alanı dışına çıkartılabilir. Ayrıca her etkinlik sonrası yetki komutlarının ve etkinlik raporlarının detaylı şekilde takip edildiğini de belirtmek isterim.

Etkinlikler esnasında yaşadığınız sorunları veya düşünceleri
Etkinlik yorumları konusunda paylaşabilirsiniz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön