Migrat Sığınak Madenlere çözüm olarak akçe getirildi ALDIM . Madenleri çektim ve bir EMEK DÜŞMANINA madenlerimi kaptırdım !! Buda onun yanına kar kaldı !! Çok rahat birşekilde oyunda devam ediyor!!
Bunlarda diğer hesabıma yüklediğim akçelerin hareketleri..
İŞTE EMEK HIRSIZININ FOTOĞRAFLARI!
Sizce bu HIRSIZLARA dur denmeli mi yoksa denmemeli mi ?
Büyük geçmiş olsun kişiyi uyar desteğe filan yaz elinden gelenin en iyisini yap al madenlerini göz nuruna yazık senin. Haksız kazanç elde edenlerin sonu kötü olur inşsallah madenlerin geri verilir yada alırsın bir şekilde üzüldüm şahsen.
Oyun içerisinde o kadar güvenirilir insan ve tanıdıgın kişi dururken neden tanımadıgın birisi ile aktarım yaparsın kardeşim?Benimde agzım bir defa bu olaydan yandı.Geçmiş olsun.
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Bu oyunda 20 tane ampfilikatör elmasını çalan var sen ne diye menekşe ve gano veriyorsun tanımadığın adama sonra hırsız var ee hırsızlığa yöneltirsen adamı tabi hırsız olur
Rotary yazdı:Ah be ahmet kimse yokmuydu tanıdık ya verseydin ona :S geçmiş olsun ahmet neyse sana dokunmaz bu kardeşim
Cunocuneyt yazdı:Büyük geçmiş olsun kişiyi uyar desteğe filan yaz elinden gelenin en iyisini yap al madenlerini göz nuruna yazık senin. Haksız kazanç elde edenlerin sonu kötü olur inşsallah madenlerin geri verilir yada alırsın bir şekilde üzüldüm şahsen.
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Oyun içerisinde o kadar güvenirilir insan ve tanıdıgın kişi dururken neden tanımadıgın birisi ile aktarım yaparsın kardeşim?Benimde agzım bir defa bu olaydan yandı.Geçmiş olsun.