Tarky yazdı:Biraz sessiz olMasterlid yazdı:Selamın Aleyküm , Kolay Gelsin Öncelikle.
Lafı Fazla Uzatmayacağım , Belki Gereksizdir , Belki Benim Gibi Yapan Çok Kişi Olur Forum Kirliliğine Sebep Olur Bu , Belki Huysuzlanmaktır , Belkide Niceleri...
Merak Ettiğim Bir Kaç Soru Var , Cevaplanmasını İstediğim Sorular.
Direkt Başlayayım ; Çemberlitaş Grup Bölgesinde Düşen Şaheserler Herhangi Bir Kurala Göre Mi Düşüyor ?
Hemen Devamı Gelsin ; Bir Kural Varsa Neye Göre Belirleniyor ?
Bitmedi ; Düşen İtemlerin Daha Önce Girilen Grup Bölge Sayısı İle İlgisi Var Mı ?
Devamı ; Şaheserlerin Düşmesi %100 Olarak Şans Mı ?
Bunlar Merak Ettiğim Belli Bir Kaç Sorular.
Fakat Kimse Kusura Bakmasın Açamadan Da Duramadım,
Çemberlitaş Geldiği Günden Beri Abartısız Her Gün 4-5 Posta Önemli Boss'Ları Kestik ..
Çevreme Bakınıyorum Benim Gibi Giren Dostlarım Bir Kaç Şaheser Düşürmüşken , Hele Hele Bazıları Benim Girdiğimin Belkide Onda Birini Girmemişken (Sayı Olarak) Şaheserli Görüyorum.
:!: Demek İstediğim Şu ; Düşürülen Şaheserler Tam Anlamıyla %100 Olarak Şansamı Düşüyor ?
Şans İşe Çok Şanssız Olmalıyım , Emeğin Karşılığını Alamıyorum Malesef...
Forum Üzerinde Herhangi Bir Kirlilik Oluşturduysam Kusura Bakmayın,
Lakin Bu Konuyu Açamadan Duramadım,
Herhangi Bir Tartışmaya Dönüşmemesi Dileğimle ,
İyi Forumlar, İyi Oyunlar .uyuyan insanları uyandırmak istemeyiz
"Şöyle düşünelim ; Elinde satman gereken 20 kilo elma var.. Ama bunların 5 kilosu çürük.. Dürüst bir satıcı olduğunu düşünsen , o 5 kiloyu içlerinden çıkartıp tüm müşterilerine aynı malı verirsin.. Ama amacın ne olursa olsun , o 20 kilo elmayı satmaksa herzaman herşeyin alıcısı vardır"... Karşındaki satıcıyı nasıl gördüğüne bağlı olarak sorduğun soruların cevabı değişir
Sadece çemberlitaş için düşünme düşme oranlarını , miğrat ve sığınak eklentisi geleli kaç yıl oldu ? 1.5 sene civarı.. Geldiğinden bu zamana kadar anka sunucusunda almadığım plus , almadığım arttırıcı kalmadı.. Ama sonuç yine hüsran
Gerçek hayatta olduğu gibi "ŞANS İŞİ ABİ!!!" deyip bir kenara atmaktansa "ADAM 1 AYDA SETİNİ DİZDİ , BANA 2 PARÇA EFSUNLU EŞYA DÜŞMEDİ , BUNUN SEBEBİ NEDİR??" i araştırman gerek
Kendimce sorularına , gerek yeni sorularla , gerekse bazı ipuçları ile cevaplandırmaya çalıştım..
Teşekkürler / Oyunda size bol şanslar (tabi , buna kendimi ne kadar inandırabilirsem..)
Tarky /Anka
Çürük Elmaların Hepsi Banamı Denk Geliyor *