vuruş gücü artırma
-
- Salgın Koruyucusu
vuruş gücü artırma
oyunda ki vuruş gücünü artırmaya yarayan dükkanda herhangi bir malzeme var mı? varsa ismini yazar mısınız? örnek: 1.000 vururken 1.500 yada 2.000 vurmak gibi.
- grafikzeydan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
-
- Salgın Koruyucusu
Re: vuruş gücü artırma
bu cevaptan olmadığımı anlaşılıyor 
- grafikzeydan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
kardeş yok öyle bişey ama insan deli oluyor ulan full bıçak sırtı setin olsa adam gidip böyle hasar arttırıcı alsa seni keser . Fakirin Hiçbir Yerde Değeri Yok Arkadaş Ne Yapak Fakir Doğmuşuk ? Tamam Bilgisayar var Şu bu imkan var Ama gel bizi soy olmaz insanlığa sığmaz bizim size gösterdiğimiz anlayışı siz bize göstermiyorsunuz ikv yönetim ...

61tugrul61 yazdı:oyunda ki vuruş gücünü artırmaya yarayan dükkanda herhangi bir malzeme var mı? varsa ismini yazar mısınız? örnek: 1.000 vururken 1.500 yada 2.000 vurmak gibi.
O kadar değil buna cesaret edemezler kardeşim
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
grafikzeydan yazdı:kardeş yok öyle bişey ama insan deli oluyor ulan full bıçak sırtı setin olsa adam gidip böyle hasar arttırıcı alsa seni keser . Fakirin Hiçbir Yerde Değeri Yok Arkadaş Ne Yapak Fakir Doğmuşuk ? Tamam Bilgisayar var Şu bu imkan var Ama gel bizi soy olmaz insanlığa sığmaz bizim size gösterdiğimiz anlayışı siz bize göstermiyorsunuz ikv yönetim ...
zeydan kardeşime katılıyorum
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM