İnvinciblei silindi veya çalındı
İnvinciblei silindi veya çalındı
merhaba arkadaşlar çarım bu gece 1.30 sıralarında çalındı veya silindi özkan die güvendiğim bir arkadaşım vardı onunla sığına girmiştim çarımın şifresini biliodu soobedir ne olsa çalamaz die vermiştm kullansın die neyse bu dedi bana engin sn ne olsa fazla girmiosun çarını bana hediye et dedi bunu demeye utanmayan adamdan herşey beklenir bnde oyundan çıktm hemen şifre değiştrmeye belki dedim akçe yükler hemen büyücümü aktarır diye şifremi değiştirdim ama geç kalmıştım çar çoktan yok olmuştuakçeye baktm akçe de aynı duruyordu yeni çar açmayı denedm oldu acaba çarın ismini hemen değiştirmişmidir ve silindiyse geri verirler mi? bu işi yapan kişi başkanxözkan köyceğizlim ve şifaxgüzel adlı çarı kullanan özkan isimli nankör bir insandır.lütfen meranda ki herkesn o şahısla irtibatı kesmesini istiyorum özkanın genelde arası herkesle iyidir eminm yazdığıma inanmayanlar olacaktır sze bir nasihat babanıza bile güvenmeyn bu dünyada herşey yalan dolan özkanla arası iyi olan arkadaşlarda bundan sonra onunla konuşup konuşmayacağını karar versn yönetime de mesaj yazdım umarm çarımı geri getirirler.
Re: İnvinciblei silindi veya çalındı
zaten çakma çardı.
Üzgünüm fakat şu anda aramayı kullanamazsınız. Birkaç dakika içinde tekrar deneyiniz.
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Lucia yazdı:zaten çakma çardı.
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
çakma çar işini geçecen o konuyu konuşalı çok oldu çakma demekle çakma olunmuyor sonuç itibariyle çar yok sevinenler göbek atsın.
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
engin20 yazdı:çakma çar işini geçecen o konuyu konuşalı çok oldu çakma demekle çakma olunmuyor sonuç itibariyle çar yok sevinenler göbek atsın.
geçmiş olsun
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
- xsWiTxBANNED
- Işık Hanım'ın Elemanı
hiç sevmezdim seni iyi olmuş dalma diyip sonra arkadan dalan ezüklerdendin zaten 
Tokerx 
Theanswer3 yazdı:Lucia yazdı:zaten çakma çardı.
[VuSTuLaT]
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
xsWiTxBANNED yazdı:hiç sevmezdim seni iyi olmuş dalma diyip sonra arkadan dalan ezüklerdendin zaten
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı
Anneme o kadar küfür ettiğinde sana ' Seni Allah'a havale ediyorum demiştim..'
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Hanedan
ChoosensxLaRuqen yazdı:Anneme o kadar küfür ettiğinde sana ' Seni Allah'a havale ediyorum demiştim..'
kesin ondandır kanka :!: