Şimdi , öncelikle konuyu açan kardeş , bir an önce konuyu kapattır , yoksa çok kişi senin yüzünden ceza alacak.
Gelelim Kadir sana , sana her zaman dostum dedim , seni kendime dost gördüm.
Bu cümlelerin senin ağzından çıkması beni bir hayli şaşırttı.
Kadir , dostum , bizler yaşını başını almış ebeveynleriz.
Bizim kendimizden küçüklere her koşulda örnek olmamız gerekir.
Küfr ve hakaret savunulması gereken şeyler değillerdir.
Her ne olursa olsun küfre ve hakarete başvurmamalıyız.
Bizden küçükler ediyor olsa sen bunlara yaptıklarının doğru olmadığını , güzelce anlatmalısın.
Birde sen Tılsım da kalıcı olmuş bir loncanın başkanısın , ve sorumluluğun bu nedenle katlanıyor.
Demek istediğim , herkeze örnek ol , değil küfr küçüklerimizin ağzından kötü , argo kelimeler çıktığın da , bunları yazılarına döktüklerin de , bunlara engel ol.
Biz büyükler örnek olmamlıyız ki , bizden sonra ki nesiller doğruyu , iyiyi güzeli öğrensinler.
Diğer kardeşlerime de rica ediyorum , konunun dallanıp budaklanmasına izin vermeyin.
tekraren söylüyorum , konuyu açan arkadaş , konuyu kapattır.
Herkese , tatlı , güzel muhabbetler ve iyi forumlar...
Kanunixxbaşkana gelsin
-
- Acemi Savaşçı
Re: Kanunixxbaşkana gelsin
Öncelikle kimse benim yüzümden ceza almaz.Herkes kendi yaptıklarından sorumludur,yanılıyor muyum.AlpAykan yazdı:Şimdi , öncelikle konuyu açan kardeş , bir an önce konuyu kapattır , yoksa çok kişi senin yüzünden ceza alacak.
Bizden küçükler ediyor olsa sen bunlara yaptıklarının doğru olmadığını , güzelce anlatmalısın.
Birde sen Tılsım da kalıcı olmuş bir loncanın başkanısın , ve sorumluluğun bu nedenle katlanıyor.
Demek istediğim , herkeze örnek ol , değil küfr küçüklerimizin ağzından kötü , argo kelimeler çıktığın da , bunları yazılarına döktüklerin de , bunlara engel ol.
Biz büyükler örnek olmamlıyız ki , bizden sonra ki nesiller doğruyu , iyiyi güzeli öğrensinler.
Diğer kardeşlerime de rica ediyorum , konunun dallanıp budaklanmasına izin vermeyin.
Kadir Bey burada kendini savunmak yerine kusura bakma bir an oldu olan demiş olsa konunun kapatılması için çoktan rapor göndermiş olurdum.Ama bazı insanlardan böyle şeyler beklememek lazım sanırım..
Kardeşim , ben Kadir ile konuşurum , ama sen bu konuyu kapattır ki daha fazla dallanıp budaklanmasın.SaydamDunya yazdı:Öncelikle kimse benim yüzümden ceza almaz.Herkes kendi yaptıklarından sorumludur,yanılıyor muyum.AlpAykan yazdı:Şimdi , öncelikle konuyu açan kardeş , bir an önce konuyu kapattır , yoksa çok kişi senin yüzünden ceza alacak.
Kadir Bey burada kendini savunmak yerine kusura bakma bir an oldu olan demiş olsa konunun kapatılması için çoktan rapor göndermiş olurdum.Ama bazı insanlardan böyle şeyler beklememek lazım sanırım..
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ben kimseden değilim, olmam da.izhar yazdı:ben şerefsız olan ınsanlara kufr edıyorum
varmı ıtırazı olan
asım sende bunlardansa sanada ederım haddını bıl yakışmıyor sana
#@!? le muhatap olacak kadar düşme o zaman.
Had bilme işine gelince ben oyunda her zaman kim olursa olun küfre karşıyım küfür edersen sana da karşıyım.
İlla küfür edeceğim diyorsan oyunda olduğun zaman pm at bana yasaklıyayım kimsenin küfrünü çekemem.
Küfür etmiyorum bişi etmiyorum bana ne yakışmıyor ?
Bana küfür eden cevabını küfürsüz bir şekilde çok güzel alır denemek bedava
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
sen suraya bir kanit göster ben birisinin Ailesine dil uzatmisim Ben bu oyunu hemen birakirim. Ama kuru iftara atip buraya bir kanit koyamassan tüm Tilsim bilsin Serefsizin önde gideni olacaksin. Ben kizgin olursam ve gercekten kendimi tutamassam bir seyler söylemek´mecburiyetinde kalirsam o zaman ben o kisinin kendisine söverim ama katiyende Ailesine dil uzatmam. Anliyacagin sekilde söylim senin gibi serefsiz namussuz degilim. Nedensenin gibi degilim cünkü sen söversin. Senin icin kimsenin anasi bacisi önemli degil namus desen sende olmadigi icin onunda ne oldugun bilemessin. Ama bir seyi biliyosun!!! GM lerden korkmasini. Sus yememek icin laflari manali sekilde yazmasini. Bence GM den korkacagina Allahdan kork. Bir gün alirsin o sövdügün kisinin bedduasini tepe takla gidersin. Son pismanlik neye yarar olur sonra. Sende simdi kanit istersin diye bir kac link koyim assagiya. Harun abine söyledigin selami görüp iletemedim malesef, selamini artik kendin iletirsin bi zahmet.IIxDyNaCxII yazdı:Bunları söyleyen Senmisin ? Lan terbiyesiz herif milletin anasına bacısına söven sensin . Şimdi biri çıkıpda sen o adamla nasıl konuşuyorsun o adam 32 yaşında demesin o ne yaptığını biliyor. :!:Beyzade yazdı:Masallah hic sövmemis yani.Ama Suc kimde ??? Bence bilemediniz. Suc bu yönetimdeki kisilerde. 7 gün sus verilirse olacagi bu. Adam saten susacam diyo tüm Aileye dümdüz gidiyo. sonra 1 haftabaska carlarini kasiyo yada onlarla oynuyo. Lafda tekrari halinde cezaniz katlanacaktir yaziyo e-maillerde ama hic böyle bisede olmuyo. Ama anlamadigim bi konuGM lere sövüldügü zaman Bann veriyolar carlara bu nasi Adalet !!!!!! Yani oyuncularin Annesi bacisi akrabasi karisi degersiz GM lerinkimi degerli. Bunu onlarin vicdanina birakiyorum. Yaziklar olsun sadece.
Diger bir Konuda Gecen haftasonu bir yeni oyunla tanisdim Tabi benim icin yeni olan bir oyun. Ve inanin oyunun ceza sistemine hayran kaldim. Oyunun ismi Son Destan. Adamlarda af yok. Car calmanin cezasi bile var. Verdigim Linkde Ceza sistemini görebileceksiniz. http://www.joygame.com/sondestan/media/ceza-sistemi/
Bu demin gördügünüz Sistem buraya gelsinde görim bakim o zaman kim sesini cikara biliyor!!
Pekala bu oyunda bu sistem neden kullanilmiyor!!! Bence ne kadar oyuncu o kadar akce, Ne kadarda akce satilirsa o kadar Para geliyor Arkadaslara. Bu tabi benim fikrim. Bu sene 1,5 milyar´verdim bu oyuna suanda ama dahada 5 kurus vermiyecem, cünkü böyle bi oyuna birde yatirim yapmaya deymez. Umarim bir Gün bu oyundaki Yöneticiler ve yapimcilarda biraz para icin degil birazda oyun ve oyuncular icin düzeltmeler, degisikler yaparlar. Hepinize Hayirli Geceler.
Böyle Küfür edenlerede yaziklar olsun sizin aldiniz Terbiyeye diyorum. Kizarsin veya karsindaki kiskirtir seni küfür edersinde ama Ne ailesini filan karisdiriyosun adama et direk. Bu kadarmi kolay bir Anneye küfür etmek. Yazik sizin Kalibiniza ne diyim.

Foto almak huyum degildir ama en son kelimesi agir geldi dedim bunu haruna söylim nasi bi kisilik oldugunu sonradan düsündüm bide foto alimki eger abi bi kanit bise gösterebilirmisin derse gösterim diye. Tabi anca sonundakileri alabildim. Arkadas saten bu isin proföseri olmus. Soru kolay Annen varmi? Sorsan küfür degilki o der. Tabi yasi olayi bilemeski her insan oglu bir anadan dogar. Aslinda o onu o sekilde sormusdur. Sorsan öyle der. Ben size soruyorum tanimadiginiz tartisdiginiz kisi size Annen varmi senin derse ne manada anlarsiniz o kelimeyi. Ve bu Arkadas bir seyi daha unutmus ben fotodada gördügünüz gibi ona hatirlatmak istedim ve dedimki Sana o carla cok yakisiyor dediklerin(loncacarinda oldugunu hatirlatmak istiyorum ama o hala dalga gecmede. En son foto aldim dedim bilsem imza atardim diyince iyi sen imza yerine söyle harun abine böyle böyle oldu diye dedim o hala keyfinde umursamaz bir halde artik neye nasi güveniyorsa !!!

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: NEMESİS
Bekle şimdi seninkide geliyor benim söylediğim laflar bu fotoğraftan sonra söylendi yolluyorum.
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
-
- Acemi Savaşçı
Anlatmak istediğimin anlaşıldığını ümit ederek konunun kilitlenmesi için rapor tarafımca yollanmıştır.
İyi forumlar..
İyi forumlar..
SaydamDunya yazdı:Anlatmak istediğimin anlaşıldığını ümit ederek konunun kilitlenmesi için rapor tarafımca yollanmıştır.
İyi forumlar..
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti