Kanunixxbaşkana gelsin
Re: Kanunixxbaşkana gelsin
Tutacaksın 
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri
Sorun O Değil İstersen Herkese Sövsün Banane ! Ben Yokum Belki O Anlar Yaşanırken Ben Oyunda Bile Yokum Adam Bölgeden Bana Yazıyor Hangi Akla Hizmetle Yazıyor Onu Soruyorum ?
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
-
- Acemi Savaşçı
RizeLee yazdı:Yeter yav adamın üstüne gitmeyin siz hiçmi küfür etmiyorsunuz , Hiç mi biri sizin annenize veya bacınıza küfür ettimi sinirlenip geri küfür etmiyorsunuz , Eğer Kadir abi bi kere olsa bile küfür ettiği için hakarete mahkumsa , Sizde mahkumsunu adamı terslemeyin herkez küfür eder. Sinirlendimmi bende kendimi tutamam.
viewtopic.php?f=31&t=61913
Bu konuyu açan insan küfür etmemeli!!! Ki bu konu olmasaydı küfürleri foruma taşımazdım.
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kendini tutamayacak kadar dengesizsen eğer psikologa gitmeni öneririmRizeLee yazdı:Yeter yav adamın üstüne gitmeyin siz hiçmi küfür etmiyorsunuz , Hiç mi biri sizin annenize veya bacınıza küfür ettimi sinirlenip geri küfür etmiyorsunuz , Eğer Kadir abi bi kere olsa bile küfür ettiği için hakarete mahkumsa , Sizde mahkumsunu adamı terslemeyin herkez küfür eder. Sinirlendimmi bende kendimi tutamam.
Ben şahsen küfür etmem, ailemden kimseye de ettirmem. Ediyorsa eğer adresim zaten bellidir gelmek isteyene..
Karşımda söylesin istediği kadar para vereyim
Oyunda dahi küfür eden kişilere psikolog ayarlayabilirim ..
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
ben [içerik silinmiştir] olan ınsanlara kufr edıyorum
varmı ıtırazı olan
asım sende bunlardansa sanada ederım haddını bıl yakışmıyor sana
varmı ıtırazı olan
kanunixxbaşkan
Kadircim , Türkçe'yi sök ondan sonra küfür edersin.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

-
- Acemi Savaşçı
izhar yazdı:ben [içerik silinmiştir] olan ınsanlara kufr edıyorum
varmı ıtırazı olan
Sen gibi bir [içerik silinmiştir] şerefin ne olduğunu nerden bilir ki.Ben seni keserken biri gelip yardım ediyorsa seni kesenlermi [içerik silinmiştir] yoksa anayı,bacıyı,mezardaki ebeyi karıştıran sen mi [içerik silinmiştir] ? Yüzüne tükürüldüğünde çok şükür diyecek adamsın..Sen sövdüğün insanlarla kardeşinin açısını paylaştın bu platformda.Şimdide gelmiş önüne gelene sövüyorsun..Bide haklı çıkmaya çalışıyorsun..Yazık senin insanlığına..
Türküm diyorsan git Türkçeyi öğren önce.
-
- Acemi Savaşçı
Lonca sayfasından alınmıştır..RizeLee yazdı:Kadir abi bana hala inanmıyorsun öylemi tamam. Senin loncan senin gibi olsun , Loncanamı kaldım , Giderim ablamın loncasına. 46 Level oldu çarı 6 Aydır "Kara Kürk" Yaparız diyorsun , "Kara Kürk"e Çıktığımız bile yok zaten arzdanda çıkıyorum , Sizin gibi cahillerle işim olmaz benim. Hadi şimdi HOŞÇAKAL ... Benim gibi adamı zor bulursun ama söyliyim ...[/color]
İki yazı arasındaki fark ortada..Peki amaç ne ??RizeLee yazdı:Yeter yav adamın üstüne gitmeyin siz hiçmi küfür etmiyorsunuz , Hiç mi biri sizin annenize veya bacınıza küfür ettimi sinirlenip geri küfür etmiyorsunuz , Eğer Kadir abi bi kere olsa bile küfür ettiği için hakarete mahkumsa , Sizde mahkumsunu adamı terslemeyin herkez küfür eder. Sinirlendimmi bende kendimi tutamam.
SoLo yazdı:Kadircim , Türkçe'yi sök ondan sonra küfür edersin.![]()
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: NEMESİS
Bunları söyleyen Senmisin ? Lan terbiyesiz herif milletin anasına bacısına söven sensin . Şimdi biri çıkıpda sen o adamla nasıl konuşuyorsun o adam 32 yaşında demesin o ne yaptığını biliyor. :!:Beyzade yazdı:Masallah hic sövmemis yani.Ama Suc kimde ??? Bence bilemediniz. Suc bu yönetimdeki kisilerde. 7 gün sus verilirse olacagi bu. Adam saten susacam diyo tüm Aileye dümdüz gidiyo. sonra 1 haftabaska carlarini kasiyo yada onlarla oynuyo. Lafda tekrari halinde cezaniz katlanacaktir yaziyo e-maillerde ama hic böyle bisede olmuyo. Ama anlamadigim bi konuGM lere sövüldügü zaman Bann veriyolar carlara bu nasi Adalet !!!!!! Yani oyuncularin Annesi bacisi akrabasi karisi degersiz GM lerinkimi degerli. Bunu onlarin vicdanina birakiyorum. Yaziklar olsun sadece.
Diger bir Konuda Gecen haftasonu bir yeni oyunla tanisdim Tabi benim icin yeni olan bir oyun. Ve inanin oyunun ceza sistemine hayran kaldim. Oyunun ismi Son Destan. Adamlarda af yok. Car calmanin cezasi bile var. Verdigim Linkde Ceza sistemini görebileceksiniz. http://www.joygame.com/sondestan/media/ceza-sistemi/
Bu demin gördügünüz Sistem buraya gelsinde görim bakim o zaman kim sesini cikara biliyor!!
Pekala bu oyunda bu sistem neden kullanilmiyor!!! Bence ne kadar oyuncu o kadar akce, Ne kadarda akce satilirsa o kadar Para geliyor Arkadaslara. Bu tabi benim fikrim. Bu sene 1,5 milyar´verdim bu oyuna suanda ama dahada 5 kurus vermiyecem, cünkü böyle bi oyuna birde yatirim yapmaya deymez. Umarim bir Gün bu oyundaki Yöneticiler ve yapimcilarda biraz para icin degil birazda oyun ve oyuncular icin düzeltmeler, degisikler yaparlar. Hepinize Hayirli Geceler.
Böyle Küfür edenlerede yaziklar olsun sizin aldiniz Terbiyeye diyorum. Kizarsin veya karsindaki kiskirtir seni küfür edersinde ama Ne ailesini filan karisdiriyosun adama et direk. Bu kadarmi kolay bir Anneye küfür etmek. Yazik sizin Kalibiniza ne diyim.
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic