Kardeşlerim icin soluorm

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Re: Kardeşlerim icin soluorm

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:
ThEmperor yazdı:
lBlackDeathl yazdı:Bu oyunda fazla çocuk yok bu 1

Bazı çocuklar var oyunculuğu bir çok kişiden iyi insanı hayran bıraktırıyor bu da 2 :!:
Zor çocuk yok çocuklar dışlanmamak icin yaşlarını buyuk soluolar
Sesini büyütebilir mi ?
fake voice programları var :D
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Cunocuneyt »

Şahsım adına oyunda en fazla zamanım 3 saati geçmiyor. Ne gece zırhım var nede adam akıllı itemim. Geçirdiğim 3 saatte Kadim görevi olan kişilerin görevlerini yapmaları için harcamış olduğum 3 saattir oda en fazla. Cidden evliyim yaşım 32 aileme vakit arıyorum boş zamanlarımda ailemle oğlumla (Allah c.c. herkese nasip etsin mutlu bir yuvayı) vakit geçiriyorum. İtem jotem dert etmiyorum ezik diyen gençlere gülüyorum doğru diyorlar çünkü eziğim. Savaşçımın üstünde sadece 2 yıldır yücelen takım ile bir kaç parça eşya var görev itemi. Gurup bölgelerinede girdim. Migratı, sığınağı, çemberilisinede en fazla 1 saat durabildim. Sıkıldım arkadaşlar benden bu kadar arkadaşım geçiyor çarıma sonra görüşürüz diyorum. Öncesinden arkadaşıma telefon açıyorum benim şu çarım şu bölgede gir devam ettir ayıp olmasın ordakilere diye sonrasında arkadaşım devam ediyor. Ben ise eşimle oğlumla dışarda geziyorum. Anlayacağınız 1 oyuna 1 bölgeye 1 iteme 1 saatten fazlası haramdır bence. Zihnimi o kadar yoramam.
FERRAND
Kullanıcı avatarı
ThEmperor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ThEmperor »

Cunocuneyt yazdı:Şahsım adına oyunda en fazla zamanım 3 saati geçmiyor. Ne gece zırhım var nede adam akıllı itemim. Geçirdiğim 3 saatte Kadim görevi olan kişilerin görevlerini yapmaları için harcamış olduğum 3 saattir oda en fazla. Cidden evliyim yaşım 32 aileme vakit arıyorum boş zamanlarımda ailemle oğlumla (Allah c.c. herkese nasip etsin mutlu bir yuvayı) vakit geçiriyorum. İtem jotem dert etmiyorum ezik diyen gençlere gülüyorum doğru diyorlar çünkü eziğim. Savaşçımın üstünde sadece 2 yıldır yücelen takım ile bir kaç parça eşya var görev itemi. Gurup bölgelerinede girdim. Migratı, sığınağı, çemberilisinede en fazla 1 saat durabildim. Sıkıldım arkadaşlar benden bu kadar arkadaşım geçiyor çarıma sonra görüşürüz diyorum. Öncesinden arkadaşıma telefon açıyorum benim şu çarım şu bölgede gir devam ettir ayıp olmasın ordakilere diye sonrasında arkadaşım devam ediyor. Ben ise eşimle oğlumla dışarda geziyorum. Anlayacağınız 1 oyuna 1 bölgeye 1 iteme 1 saatten fazlası haramdır bence. Zihnimi o kadar yoramam.
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Resim
Resim
Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
Kullanıcı avatarı
Alone01
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Alone01 »

ThEmperor yazdı:
xsercanx yazdı:O cocuklari ve ya sizi kimse zorlamiyor gaffari kesin 7 saat oturun diye tabiki amac item dizmek en iyi olmak ama ilk girslerle su gunu karsilastirin yol savascisi artik 1.30 saat suruyor sifaci olarak hic iksir harcamiyorum ustelik seri seri yol savascisi kesmek ve ya 1-1.30 saat daha ayirip gbm-x kesmek en mantiklisi 2. Bolgeye girenler icinde stuard kesmek en iysi birakin gaffari vakti olanlar kessin elbet taktigi ogrenilecek ;)
Gaffara gelmek zaten 6 saat suruor dostum.cocuk nasıl 6 saat oynucak.Onlar kesmesse onlara haksızlık olmuor mu.Adaletiniz bu mu.

GaffaR'a gitmek 6 saat mi ? bunu kendi gRubun adına söyLesen ben ve Loncam Staurt efendi semiha yoLLama falan hepsi 3.5 saatimizi aLıyoR.AyRıca oRaya giRin diye kimse sizi zoRLamıyoR.AdamLaRın amacLaRı zaten zoR oLsunki o kadaR oynama süResi fazLa oLsn diye yapmışLaR. Kimse sizi cembeRe qiR diye zoRLamıyoR ... ;)
GÖKxaLoNe

Resim
Kullanıcı avatarı
ThEmperor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ThEmperor »

Ben kendi adıma sölemiorm ben istedigim kadar oturuorm.Ama istediği kadar oturamayan cocukların daha hakkı deil mi.Onların hakkı yenmior mu lan!
Resim
Resim
Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Bu oyun zaten 15+ değil mi ? En azından kutuda öyle yazıyordu ? Burda 10 yaşında ki bir cocugun gaffar kesip kesemiyecegi düşünülmesi saçma geldi , yaş sınırı varken.
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

VatanXLydeR yazdı: Bu oyun zaten 15+ değil mi ? En azından kutuda öyle yazıyordu ? Burda 10 yaşında ki bir cocugun gaffar kesip kesemiyecegi düşünülmesi saçma geldi , yaş sınırı varken.
Heheheh bi saçmalık daha 15+ (Sana demiyorum 15+ olmasına diyorum ;) )
15+ diyorsunuzda 15 yaşının altındakiler için pek sakıncası yok gibi ya sizce?

Yani 10 yaşındaki bir çocuk bu oyundan etkilenebilir cidden saçma geliyor.
Kullanıcı avatarı
LotusGNS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen LotusGNS »

ARKADAŞ BEN OYUNDA ADAMIN YAŞINA BAKMAM OYNADIĞI OYUNA BAKARIM ASIL GENÇLERİN ÖZELLİKLEDE YAZ TATİLİNDE O KADAR OTURMASI OLAĞAN DIŞI BİRŞEY DEĞİL TUTUP DA 30 YAŞINDA EVLİ BARKLI İŞ GÜÇ SAHİBİ ADAMLARIN 7 SAAT GRUP BÖLGESİNDE İŞİ NE
Lonca LOTUS

MeCNuuN
LeeYLa

“Genel Etkileşim” sayfasına dön