Kardeşlerim icin soluorm

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ThEmperor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Kardeşlerim icin soluorm

Mesaj gönderen ThEmperor »

Arkadaşlar bu oyunda genellikle 10-15 yaş arası oyuncu sayısı cok.Bu yaş arası oyuncular gaffarı nasıl kesecek düşündünüz mü.2 tane sebep war..1-Bu kardeşlerimiz cok genc daha 10 yaşında kalburları cıkcak 7 saat pc başında dururlarsa.2. ise Hiç 10-15 yaşındaki bi cocuk 7 saat durmadan pc başında durabilir mi.Annesi babası evlatlarını dusunduklerini icin buna musade etmezler.Yani çocuklar anca gaffar kesim videolarına bakar.İkv biraz onlarıda dusunun buna gore bir grub bölgesi yapın.
Resim
Resim
Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: Kardeşlerim icin soluorm

Mesaj gönderen fuci »

ThEmperor yazdı:Arkadaşlar bu oyunda genellikle 10-15 yaş arası oyuncu sayısı cok.Bu yaş arası oyuncular gaffarı nasıl kesecek düşündünüz mü.2 tane sebep war..1-Bu kardeşlerimiz cok genc daha 10 yaşında kalburları cıkcak 7 saat pc başında dururlarsa.2. ise Hiç 10-15 yaşındaki bi cocuk 7 saat durmadan pc başında durabilir mi.Annesi babası evlatlarını dusunduklerini icin buna musade etmezler.Yani çocuklar anca gaffar kesim videolarına bakar.İkv biraz onlarıda dusunun buna gore bir grub bölgesi yapın.
katılıyorum ben bu süreler büyükler için bile çok fazla adam çalışıyosa nasıl oynayacak ??
ResimResim
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xsercanx »

O cocuklari ve ya sizi kimse zorlamiyor gaffari kesin 7 saat oturun diye tabiki amac item dizmek en iyi olmak ama ilk girslerle su gunu karsilastirin yol savascisi artik 1.30 saat suruyor sifaci olarak hic iksir harcamiyorum ustelik seri seri yol savascisi kesmek ve ya 1-1.30 saat daha ayirip gbm-x kesmek en mantiklisi 2. Bolgeye girenler icinde stuard kesmek en iysi birakin gaffari vakti olanlar kessin elbet taktigi ogrenilecek ;)
Kullanıcı avatarı
ThEmperor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

xsercanx yazdı:O cocuklari ve ya sizi kimse zorlamiyor gaffari kesin 7 saat oturun diye tabiki amac item dizmek en iyi olmak ama ilk girslerle su gunu karsilastirin yol savascisi artik 1.30 saat suruyor sifaci olarak hic iksir harcamiyorum ustelik seri seri yol savascisi kesmek ve ya 1-1.30 saat daha ayirip gbm-x kesmek en mantiklisi 2. Bolgeye girenler icinde stuard kesmek en iysi birakin gaffari vakti olanlar kessin elbet taktigi ogrenilecek ;)
Gaffara gelmek zaten 6 saat suruor dostum.cocuk nasıl 6 saat oynucak.Onlar kesmesse onlara haksızlık olmuor mu.Adaletiniz bu mu.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

bırak ya adam dıyo kı ben işsiz güçsüz boş gezenın boş kalfasıyım 6 saat de olsa bi oyuna vakıt ayırırım dıyorsa bırak o adamı,ondan adam olmaz.

gaffar kesmek ıcın ınsanlar ısyerındekı pclere ıkv yukluyorlar hem ıs yapmıyorlar hemde ıslerınden olma tehlıkelerı var.hemde hafta sonlarını aılelerıne ayırmayıp oyun oynuyorlar, boşanmalar artıyor.

sırf kocası pc başından ayrılmıyo dıye kocasından ayrılan kaçtane bayan var.yada tam tersı de geçerlı.

çemberli taşdakı canavarların hp lerını yada sayılarını yarı yarıya azaltmadıgınız surece kan kaybetcek ıkv.
Kullanıcı avatarı
ThEmperor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ibrahimking yazdı:bırak ya adam dıyo kı ben işsiz güçsüz boş gezenın boş kalfasıyım 6 saat de olsa bi oyuna vakıt ayırırım dıyorsa bırak o adamı,ondan adam olmaz.

gaffar kesmek ıcın ınsanlar ısyerındekı pclere ıkv yukluyorlar hem ıs yapmıyorlar hemde ıslerınden olma tehlıkelerı var.hemde hafta sonlarını aılelerıne ayırmayıp oyun oynuyorlar, boşanmalar artıyor.

sırf kocası pc başından ayrılmıyo dıye kocasından ayrılan kaçtane bayan var.yada tam tersı de geçerlı.

çemberli taşdakı canavarların hp lerını yada sayılarını yarı yarıya azaltmadıgınız surece kan kaybetcek ıkv.
++++++++++++++
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Bu oyunda fazla çocuk yok bu 1

Bazı çocuklar var oyunculuğu bir çok kişiden iyi insanı hayran bıraktırıyor bu da 2 :!:
Kullanıcı avatarı
ThEmperor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

lBlackDeathl yazdı:Bu oyunda fazla çocuk yok bu 1

Bazı çocuklar var oyunculuğu bir çok kişiden iyi insanı hayran bıraktırıyor bu da 2 :!:
Zor çocuk yok çocuklar dışlanmamak icin yaşlarını buyuk soluolar
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

ThEmperor yazdı:

Sesini büyütebilir mi ?
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

ThEmperor yazdı:

oyunda genelde benim yaşıtlarım var " 17 ". asıl sorun o değil. asıl sorun oyun içi kutuplaşmalar. mesela gb'ler gelemeden eminönünde çok sağlamdım. fakat gblere 5-6 kere anca girebilmişimdir. asıl sorun bu oyunda. benim arkadaşlarımın hepsi oyunu bıraktı 1-2 sene önce. tanıdığım olmadığı içinde giremiyorum. gb'lerin yanında birde solo takılcak yer olsa. aynı itemlerin düştüğü. veya başka bir alternatif getirilse hiç fena olmaz. beni hangi hakla başkalarıyla GB atma mecburiyetinde bırakıyolar.
( Saçma saçma yorum atmayın. yok o zaman oyunu bırak, yok girmek zorunda değilsin vesaire )

“Genel Etkileşim” sayfasına dön