Benim Suçum Ney Peki Bir Dakikanızı Ayırırmısınız ?

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
mehmet12
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Benim Suçum Ney Peki Bir Dakikanızı Ayırırmısınız ?

Mesaj gönderen mehmet12 »

Arkadaşlar Nicksiz Yani Kerem Abi Bana Çar Sattı 25 YTL ye Adı Blackxxeagle 48 Lwl Savaşçı Bu Çarı Çalmış Gerçek Sahibi Çarı Vermem İçin Bana Yalvarıyor Ama Ben Ne Yapabilirim Benimde Xmafyaxbabasıx Ve 49 Lwl İki Tane Daha Çarım Çalındı Kimse Bana Geri Vermedi Ben Çar Çalmadım Ama Adam Benimle Uğraşıyor Benim Yapabileceğim Bir Şey Varmı Değerli Arkadaşlarım Sizce ?
Kralını Sileceksinki Alayı İbret Alacak...

Blackxxeagle

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Benim Suçum Ney Peki Bir Dakikanızı Ayırırmısınız ?

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Öncelikle çar çalan suçlu ona diyecek birşey yok onu allaha havale etmek lazım senin sucun daha büyük forum kurallarını okursan bir hesap devredilemez yada tasınamaz kuralı vardır ki sen bu kuralı fazlasıyla ihlal etmissin bence o çarı sahibine geri iade et üşenme kendine çar kas sana tek tavsiyem hak yiyen hak talep edemez hırsızlıgı sen yapmamıs olabilirsin ama o hırsızlıgı yapandan car satın alarak ona ortak olmus oluyorsun neyse fazla söze gerek yok konu kilit.

YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
Esrefpasa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Benim Suçum Ney Peki Bir Dakikanızı Ayırırmısınız ?

Mesaj gönderen Esrefpasa »

Merhaba,
Kullanım Sözleşmesi'nin Giriş maddesine dayanarak,
1. Giriş

Oyun da dahil olmak üzere ancak onunla sınırlı kalmayacak şekilde sitelerimize ait bütün içerik, materyaller, dökümanlar, bilgiler, grafikler, tasarımlar, ürünler, yazılımlar, güncellemeler, yamalar ve servisler, ilgili antlaşmalarla ve fikir / sanat eserleri kanunları ile yasal olarak korunmaktadır. Oyuna ve web sitelerine erişmeye çalışanlar bunun sorumluluğu üstlenirler ve hiçbir kısıtlama olmadan Internet, veri aktarımı, e-posta ve gizlilik ile ilgili yasalara uymayı taahhüt ederler. Oyunun, web sitelerinin ve materyallerin burada belirtilen kullanım şartlarına aykırı kullanılması durumunda Sobee'nin, web sitelerine erişiminizi ve kullanımınızı sonlandırma hakkına sahip olduğunu kabul ediyorsunuz. Sonlandırma halinde, sitelerimizden elde etmiş olduğunuz ve lisansını satın almadığınız tüm materyalleri ve uygulamaları yok etmekle mükellefsiniz. Sitelerimizi ve Oyunu kullanma hakkınızı ve bu amaçla size verilmiş şifreleri veya size tanınmış herhangi bir başka hakkı başkalarına devredemezsiniz.
Yukarıdaki madde uyarınca bahsi etmiş olduğunuz hesap incelenip,gerekli moderasyonun uygulanacağını şahsınıza belirtmek isterim.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön