Sesini Duyur!
Re: Sesini Duyur!
Pek çok çelişen ifadenin olduğu doğru
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Facebook'da Mevlüt Dinç adına açılan profillerin hiçbirinin kendisine ait olmadığını (yakın zamanda) biliyorum. Arkadaş sayısına aldanmayın.
Videoyu sonuna kadar izlemedim ama IKV den bahsedilmiyor galiba :S
- tramp
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Reich / ankara
Konuya kesinlikle destek veriyorumzgm0 yazdı:Yukarıda ki video üstad Mevlüt Dinç'in TGRT Haber “ Ceyda Tuna’yla Haftasonu “ programında süpercan hakkında bilgiler verdiği ve sonlarına doğru ( 24.00'dan sonrası ) İkv'de ki uyarı sisteminden bahs ettiği bir videodur.Kod: Tümünü seç
http://vimeo.com/26263895
Herkesin bildiği gibi oyunda 2 saat durdukdan sonra "2 saattir oyundasınız lütfen sağlığınız için mola veriniz. " [/color]gibi bir uyarı alıyoruz.
Ancak;
--> Önemli ve değerli madenlerin 20 dk hatta daha uzun sürelerde çıkması.
--> Bir gurup bölgesinin 7 saat sürmesi ( ki yolun yarısında bile daha hiç bir tane boss olmaması )
Ve bunlar gibi bir çok nedenden ötürü oyunda 2 saatden az durmak veya 2 saat durmak kesinlikle mümkün değildir. Özellikle maden sistemini ele alırsak oyunda geçen bir reklamı da söylemek isterim burada reklamda geçen cümle şu idi yanlış hatırlamıyorsam " maden kaynaklarında sabahlamaktan bıktın mı? şans arttırıcılar dükkanda seni bekliyor. " burda sayın yönetim tarafından da bariz bir şekilde anlatılan sabahlamak konusunu ele alırsak eğer anlatmak istediğim zaten direk belirtilmiştir.
Ben Mevlüt Dinç'in de bunları bildiğini düşünüyorum ancak hepimizin yakındığı bu sistemi şirket'in başında ki isme duyurmamız gerektiğinden yanayım. Sizde benim gibi düşünüyorsanız eğer lütfen aşağıda ki kalıp mesajı yada kendi hazırladığınız bir mesajı " http://www.facebook.com/?ref=home#!/pro ... =634804688 " Mevlüt Dinç'in facebook adresine mesaj atarak göndermenizi rica ediyorum.
İsteyenler yukarıda ki metine şuan ki konunun linkini de ekleyebilirler. Arkadaşlar oyunda ki zamanı kısaltıp sosyal hayatımıza daha fazla yer ayırmak için bu gerekli bir durumdur. Lütfen bunu başkaları için değil biraz olsun kendiniz için düşünün...[/b]Sayın Mevlüt Dinç, ben sizler tarafından geliştirilen İKV adlı oyunun, oyuncularından sadece biriyim ancak hepimizin oyunda ki ortak dertlerinden bir kaçı olan oyunda ki madenlerin süresi ( değerli ve önemli madenlerin 20 dk da bir kendini yenilemesi) ve yeni gelen güncelleme paketinde ki bölgenin bitiminin 7 saat gibi uzun sürelere ulaşması ve bunun sonucunda genellikle büyük emek sarf ettiğimiz bölgeden hiçbir efsunlu eşya alamadan dışarı çıkmamız. Sizin her fırsatta dile getirdiğiniz " 2 saattir oyundasınız lütfen sağlığınız için mola veriniz " cümlesini içeren uyarı sisteminin bu durumlarda nasıl uygulanabileceğini gözden geçirmenizi rica ediyoruz.
Dışarıdada bir HAYAT VAR !
defalarca bu konu dile getirildi fakat yöneticiler pek ilgilenmedi
SESiMİZİ DUY İKV Biz OYUNCULAR Sİzİ TÜRKİYEDEKİ EN İYİ MMORG OYUNU YAPTI , ŞİMDİ OYUNCULARINA ARKANI DÖNÜP GİDEMESSİN !!
LÜTFEN BU KONUYU OKUYUN VE DESTEK VERİN
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara
tramp yazdı:Konuya kesinlikle destek veriyorumzgm0 yazdı:Yukarıda ki video üstad Mevlüt Dinç'in TGRT Haber “ Ceyda Tuna’yla Haftasonu “ programında süpercan hakkında bilgiler verdiği ve sonlarına doğru ( 24.00'dan sonrası ) İkv'de ki uyarı sisteminden bahs ettiği bir videodur.Kod: Tümünü seç
Herkesin bildiği gibi oyunda 2 saat durdukdan sonra "2 saattir oyundasınız lütfen sağlığınız için mola veriniz. " [/color]gibi bir uyarı alıyoruz.
Ancak;
--> Bir gurup bölgesinin 7 saat sürmesi ( ki yolun yarısında bile daha hiç bir tane boss olmaması )
Ve bunlar gibi bir çok nedenden ötürü oyunda 2 saatden az durmak veya 2 saat durmak kesinlikle mümkün değildir. Özellikle maden sistemini ele alırsak oyunda geçen bir reklamı da söylemek isterim burada reklamda geçen cümle şu idi yanlış hatırlamıyorsam " maden kaynaklarında sabahlamaktan bıktın mı? şans arttırıcılar dükkanda seni bekliyor. " burda sayın yönetim tarafından da bariz bir şekilde anlatılan sabahlamak konusunu ele alırsak eğer anlatmak istediğim zaten direk belirtilmiştir.
Ben Mevlüt Dinç'in de bunları bildiğini düşünüyorum ancak hepimizin yakındığı bu sistemi şirket'in başında ki isme duyurmamız gerektiğinden yanayım. Sizde benim gibi düşünüyorsanız eğer lütfen aşağıda ki kalıp mesajı yada kendi hazırladığınız bir mesajı " http://www.facebook.com/?ref=home#!/pro ... =634804688 " Mevlüt Dinç'in facebook adresine mesaj atarak göndermenizi rica ediyorum.
İsteyenler yukarıda ki metine şuan ki konunun linkini de ekleyebilirler. Arkadaşlar oyunda ki zamanı kısaltıp sosyal hayatımıza daha fazla yer ayırmak için bu gerekli bir durumdur. Lütfen bunu başkaları için değil biraz olsun kendiniz için düşünün...[/b]Sayın Mevlüt Dinç, ben sizler tarafından geliştirilen İKV adlı oyunun, oyuncularından sadece biriyim ancak hepimizin oyunda ki ortak dertlerinden bir kaçı olan oyunda ki madenlerin süresi ( değerli ve önemli madenlerin 20 dk da bir kendini yenilemesi) ve yeni gelen güncelleme paketinde ki bölgenin bitiminin 7 saat gibi uzun sürelere ulaşması ve bunun sonucunda genellikle büyük emek sarf ettiğimiz bölgeden hiçbir efsunlu eşya alamadan dışarı çıkmamız. Sizin her fırsatta dile getirdiğiniz " 2 saattir oyundasınız lütfen sağlığınız için mola veriniz " cümlesini içeren uyarı sisteminin bu durumlarda nasıl uygulanabileceğini gözden geçirmenizi rica ediyoruz.oyunda çok uzun kalmak zordunda kalıyoruz
![]()
Dışarıdada bir HAYAT VAR !ops:
SESiMİZİ DUY İKV Biz OYUNCULAR Sİzİ TÜRKİYEDEKİ EN İYİ MMORG OYUNU YAPTI , ŞİMDİ OYUNCULARINA ARKANI DÖNÜP GİDEMESSİN !!
Aslında 2 saatde ÇEMBERLİTAŞ BİTİRİLİR Kİ!!!tramp yazdı:Konuya kesinlikle destek veriyorumzgm0 yazdı:Yukarıda ki video üstad Mevlüt Dinç'in TGRT Haber “ Ceyda Tuna’yla Haftasonu “ programında süpercan hakkında bilgiler verdiği ve sonlarına doğru ( 24.00'dan sonrası ) İkv'de ki uyarı sisteminden bahs ettiği bir videodur.Kod: Tümünü seç
Ancak;
İsteyenler yukarıda ki metine şuan ki konunun linkini de ekleyebilirler. Arkadaşlar oyunda ki zamanı kısaltıp sosyal hayatımıza daha fazla yer ayırmak için bu gerekli bir durumdur. Lütfen bunu başkaları için değil biraz olsun kendiniz için düşünün...[/b]Sayın Mevlüt Dinç, ben sizler tarafından geliştirilen İKV adlı oyunun, oyuncularından sadece biriyim ancak hepimizin oyunda ki ortak dertlerinden bir kaçı olan oyunda ki madenlerin süresi ( değerli ve önemli madenlerin 20 dk da bir kendini yenilemesi) ve yeni gelen güncelleme paketinde ki bölgenin bitiminin 7 saat gibi uzun sürelere ulaşması ve bunun sonucunda genellikle büyük emek sarf ettiğimiz bölgeden hiçbir efsunlu eşya alamadan dışarı çıkmamız. Sizin her fırsatta dile getirdiğiniz " 2 saattir oyundasınız lütfen sağlığınız için mola veriniz " cümlesini içeren uyarı sisteminin bu durumlarda nasıl uygulanabileceğini gözden geçirmenizi rica ediyoruz.oyunda çok uzun kalmak zordunda kalıyoruz
![]()
Dışarıdada bir HAYAT VAR !ops:
kimse xde bu akıl yok mu ?
Demek istiyorlar ki RÜSTEMDEN REÇETELERİ 1m gibi ucuz bişey alıp hazıra kondunuz şimdi de onları düşürüp üretin bakın kaç ssat de bitio!!!
SIĞINAĞA/MİGRATA Ejderli istemöeyi bilionuz!
'' / '' Ashablı istemeyide bilionuz!
'' '' '' Tank da istemeyi bilionuz FARABİ/SOLUCAN beraber
Yha peki çemberliye neden
Bıçak SIRTI/Taş Kanat itemeli savaşçı istemionuz!!!
MEVLANA itemli şifa niye istemionuz!!!
Sıfır kelvin felan onları nie isteminuz o zmn tabi 7 saatde bitmez!!!
TABİ GAFFAR KESİLMEZ!!!
Çemberliye de çemberlinin itemelerini isteyin ÖYLEYSE
!!!
!!!
!!!
!!!
!!!
sığnağa migratada
Ofansif isteyin
NİTROJEN vb. isteyin
Zehir/Asit şifacısı isteyinnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sana kesinlikle hak veriyorum. Artık yaptıkları işlerden kendilerinin bile haberleri yok. Her şeyi salmış durumdalar. Her şeyi batırmış durumdalar. Bilmiyorum. Sonumuzun/Sonlarının hayırlısı olsun.
Eminönü / Meth
-
- Acemi Savaşçı
Hello! Amoxil 250mg is used to treat infections due to organisms and that are susceptible to the effects of amoxicillin. Common infections that Order Amoxil Online is used for include infections of the middle ear, tonsils, Buy Amoxil Online, throat, larynx (laryngitis), bronchi (bronchitis), lungs (pneumonia), urinary tract, and skin. It also is used to treat gonorrhea.