Kankys Denen Oyundan Bir Gram Anlamayan Ameleler Prens Diye Mal Bir Lonca Kurmuşlar...
Ulan Salaklar Eğer Bir Loncayı İdare Edemiyorsanız Oyundanda Anlamıyorsanız Ne Diye Kapat Aç Kapat Aç Yapıyorsunuz Loncayı Yalama Olacak Vesselam
Kankys - Prens
Re: Kankys - Prens
XxLYDERxX yazdı:Kankys Denen Oyundan Bir Gram Anlamayan Ameleler Prens Diye Mal Bir Lonca Kurmuşlar...
Ulan Salaklar Eğer Bir Loncayı İdare Edemiyorsanız Oyundanda Anlamıyorsanız Ne Diye Kapat Aç Kapat Aç Yapıyorsunuz Loncayı Yalama Olacak Vesselam
Salaklar lafını sana iade ediyorum. Herkez lonca acıp kapatma hakkına sahiptir loncada yalama olmaz. git sende aç Oyundan bi gram anlamıyosun dıosun sen ne kadar anlıyosunda betadan berı oyunu oynayan kısılerı assalıyosun. PreNsx loncasını bılmem ben onlar daha oncedende vardı.
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Kankysx Loncasıyla PreNs loncasının ne alakası var
onu anlamadım benim tek çarım var oda PreNsxJoeJordiSN konu kilit pls arkadas bilmeden açmış 

Lonca açma sistemini bende gerçekten paralı istiyorum 30 lira gibi aylık böyle aptallar lonca kuramasın diye.
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
hasaneren yazdı:Lonca açma sistemini bende gerçekten paralı istiyorum 30 lira gibi aylık böyle aptallar lonca kuramasın diye.
APTAL ve oyundan anlamayanlar ortada APTAL olmasan yorumu okurdun

Senin her sözüne inanacazmı hırsız aptal kim belli oluyor oyunda etmediğin küfür yok burda yağ çekicem diye yapmadığın maymunluk yok.JoeyJordison yazdı:hasaneren yazdı:Lonca açma sistemini bende gerçekten paralı istiyorum 30 lira gibi aylık böyle aptallar lonca kuramasın diye.
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
Nick ne senin evladım ben kimden bişey çaldım biri çıksın benden desin nick versin küfür ederim o başka ama burda kimseyede yağ çekmem bi oyun için hırsızlık yapacagıma oyunu bırakıp çarları silerim daha iihasaneren yazdı:Senin her sözüne inanacazmı hırsız aptal kim belli oluyor oyunda etmediğin küfür yok burda yağ çekicem diye yapmadığın maymunluk yok.JoeyJordison yazdı:hasaneren yazdı:Lonca açma sistemini bende gerçekten paralı istiyorum 30 lira gibi aylık böyle aptallar lonca kuramasın diye.

CATASHROP MUMYANINLANETİ BEBİŞİMJoeyJordison yazdı:Nick ne senin evladım ben kimden bişey çaldım biri çıksın benden desin nick versin küfür ederim o başka ama burda kimseyede yağ çekmem bi oyun için hırsızlık yapacagıma oyunu bırakıp çarları silerim daha iihasaneren yazdı:Senin her sözüne inanacazmı hırsız aptal kim belli oluyor oyunda etmediğin küfür yok burda yağ çekicem diye yapmadığın maymunluk yok.JoeyJordison yazdı:hasaneren yazdı:Lonca açma sistemini bende gerçekten paralı istiyorum 30 lira gibi aylık böyle aptallar lonca kuramasın diye.
senın oyundakı nıck nehasaneren yazdı:Lonca açma sistemini bende gerçekten paralı istiyorum 30 lira gibi aylık böyle aptallar lonca kuramasın diye.