Kankys - Prens

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XxLYDERxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Kankys - Prens

Mesaj gönderen XxLYDERxX »

Kankys Denen Oyundan Bir Gram Anlamayan Ameleler Prens Diye Mal Bir Lonca Kurmuşlar...

Ulan Salaklar Eğer Bir Loncayı İdare Edemiyorsanız Oyundanda Anlamıyorsanız Ne Diye Kapat Aç Kapat Aç Yapıyorsunuz Loncayı Yalama Olacak Vesselam
Kullanıcı avatarı
Krees
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Re: Kankys - Prens

Mesaj gönderen Krees »

:D :D
Krees(49) [ Latif]
Kullanıcı avatarı
Juka
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Juka »

XxLYDERxX yazdı:Kankys Denen Oyundan Bir Gram Anlamayan Ameleler Prens Diye Mal Bir Lonca Kurmuşlar...

Ulan Salaklar Eğer Bir Loncayı İdare Edemiyorsanız Oyundanda Anlamıyorsanız Ne Diye Kapat Aç Kapat Aç Yapıyorsunuz Loncayı Yalama Olacak Vesselam

Salaklar lafını sana iade ediyorum. Herkez lonca acıp kapatma hakkına sahiptir loncada yalama olmaz. git sende aç Oyundan bi gram anlamıyosun dıosun sen ne kadar anlıyosunda betadan berı oyunu oynayan kısılerı assalıyosun. PreNsx loncasını bılmem ben onlar daha oncedende vardı.
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JoeyJordison »

Kankysx Loncasıyla PreNs loncasının ne alakası var :D onu anlamadım benim tek çarım var oda PreNsxJoeJordiSN konu kilit pls arkadas bilmeden açmış ;)
Resim
Resim
hasaneren
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen hasaneren »

Lonca açma sistemini bende gerçekten paralı istiyorum 30 lira gibi aylık böyle aptallar lonca kuramasın diye.
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

hasaneren yazdı:Lonca açma sistemini bende gerçekten paralı istiyorum 30 lira gibi aylık böyle aptallar lonca kuramasın diye.

APTAL ve oyundan anlamayanlar ortada APTAL olmasan yorumu okurdun
Resim
Resim
hasaneren
İskele Babası
İskele Babası

JoeyJordison yazdı:
hasaneren yazdı:Lonca açma sistemini bende gerçekten paralı istiyorum 30 lira gibi aylık böyle aptallar lonca kuramasın diye.

Senin her sözüne inanacazmı hırsız aptal kim belli oluyor oyunda etmediğin küfür yok burda yağ çekicem diye yapmadığın maymunluk yok.
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

hasaneren yazdı:
JoeyJordison yazdı:

Senin her sözüne inanacazmı hırsız aptal kim belli oluyor oyunda etmediğin küfür yok burda yağ çekicem diye yapmadığın maymunluk yok.
Nick ne senin evladım ben kimden bişey çaldım biri çıksın benden desin nick versin küfür ederim o başka ama burda kimseyede yağ çekmem bi oyun için hırsızlık yapacagıma oyunu bırakıp çarları silerim daha ii
Resim
Resim
hasaneren
İskele Babası
İskele Babası

JoeyJordison yazdı:
hasaneren yazdı:
JoeyJordison yazdı:

Nick ne senin evladım ben kimden bişey çaldım biri çıksın benden desin nick versin küfür ederim o başka ama burda kimseyede yağ çekmem bi oyun için hırsızlık yapacagıma oyunu bırakıp çarları silerim daha ii
CATASHROP MUMYANINLANETİ BEBİŞİM :) SANCAK SNN NE PİSLİK OLDUĞUNU BİLİYOR GALATASARAYFC HIRSIZI İMZASINA KOYMAMIŞ ŞİMDİ ÇARI ;)
Kullanıcı avatarı
Juka
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Juka »

senın oyundakı nıck ne

“Genel Sohbet” sayfasına dön