Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
Pardon yanlış oldu 
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Ters yola girmişsinxTANIMSIZx yazdı:Pardon yanlış oldu
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Banketten gideriz sorun değil.intikamatesi yazdı:Ters yola girmişsinxTANIMSIZx yazdı:Pardon yanlış oldu![]()
![]()
TANIMSIZ - UNJUST

- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <Estergon Ailesi>
kim var orda ? :mrgreen:xTANIMSIZx yazdı:Banketten gideriz sorun değil.intikamatesi yazdı:Ters yola girmişsinxTANIMSIZx yazdı:Pardon yanlış oldu![]()
![]()
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Gözleri kör yanlız ve yoksul bir Laz kırlarda başıboş dolanırken bastonuna değen sihirli lambayı alıp içinden Cin çıkarmayı başarmış. Bu isten hayli bıktığı belli olan Cin Laza şöyle bir baktıktan sonra;
- "Senin hayli isteğin vardır; şimdi sen gözlerin açılsın istersin, zenginlik dilersin, evlenmeyi arzularsın, ama uğraşamam. Sadece bir dileğini yerine getireceğim. Iyi düşün ve ne isteyeceksen iste." demiş. Kayserili biraz düşündükten sonra dileğini söylemiş;
-"Çocuğumun saatlerce altınlarımı saymasını görmek istiyorum"
- "Senin hayli isteğin vardır; şimdi sen gözlerin açılsın istersin, zenginlik dilersin, evlenmeyi arzularsın, ama uğraşamam. Sadece bir dileğini yerine getireceğim. Iyi düşün ve ne isteyeceksen iste." demiş. Kayserili biraz düşündükten sonra dileğini söylemiş;
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Aga nerden buluyon bu hikayaleriNATHAN yazdı:Gözleri kör yanlız ve yoksul bir Laz kırlarda başıboş dolanırken bastonuna değen sihirli lambayı alıp içinden Cin çıkarmayı başarmış. Bu isten hayli bıktığı belli olan Cin Laza şöyle bir baktıktan sonra;
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <Estergon Ailesi>
22.07.2011 Yani Bugün Benim Dünyaya Gelişimin 20.yılı
Her Yıl Başka İnsanlar Tanıyor ve Bazı Yakınlarımı Kaybediyorum Takdiri ilahi dir inşallah bu sene bir kayıp vermem
SİZLERİ seviyorum ESTERGONx Loncası ve AiLesi...
AHMET KAYA'nın Tabiri(m)yLe ''YAŞAMAK NE GARİP ŞEY ANNE.''
Her Yıl Başka İnsanlar Tanıyor ve Bazı Yakınlarımı Kaybediyorum Takdiri ilahi dir inşallah bu sene bir kayıp vermem
SİZLERİ seviyorum ESTERGONx Loncası ve AiLesi...
AHMET KAYA'nın Tabiri(m)yLe ''YAŞAMAK NE GARİP ŞEY ANNE.''
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
yusuf
herbiriniz loncamızın ayrı renkleri olmazsa olmazlarısınız,
yeni bir yaş yeni bir yıl yeni umutlar istekler hayal kırıklıkları üzüntüler kayıplar her şey insanlar yani bizler için .
umuyorumki bu yıl istedıklerın gerceklessın yenı yasın sana ve ailene huzur sağlık ve bol kazanç getirsin
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN iyki doğmuşsun ve bizlerde seni tanıdık
herbiriniz loncamızın ayrı renkleri olmazsa olmazlarısınız,
yeni bir yaş yeni bir yıl yeni umutlar istekler hayal kırıklıkları üzüntüler kayıplar her şey insanlar yani bizler için .
umuyorumki bu yıl istedıklerın gerceklessın yenı yasın sana ve ailene huzur sağlık ve bol kazanç getirsin
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN iyki doğmuşsun ve bizlerde seni tanıdık

[/quote]
sana da gelsin bu şarkı yusuf :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bu sincapları şöyle hayal et biri sercan biri ömer biri utku :mrgreen: :mrgreen:
sana da gelsin bu şarkı yusuf :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bu sincapları şöyle hayal et biri sercan biri ömer biri utku :mrgreen: :mrgreen:

- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Tekerleğin icadının 20. yıl dönümü kutlu olsun.
Şaka şaka
Doğum günün kutlu olsun yusuf yusufum Allah her şeyi gönlünce etsin, inşallah hep birlikte nice mutlu yıllar geçiririz, Seviyorum seni.
O sincaplar kovalasın seni
Şaka şaka
O sincaplar kovalasın seni
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb