ஐ◄███▓▒░░|Te$kiLatcıLaırn özeLLikleri░░▒▓███►ஐ
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ஐ◄███▓▒░░|Te$kiLatcıLaırn özeLLikleri░░▒▓███►ஐ
Cahil sofrasında kavga çıktı çatal bıçak havada uçuştu
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
ŞAHESERLERİMİZİ EM LERİMİZİ SAVAŞLARIMIZI WS LERİMİZİ BOSS KESİMLERİMİZİ HATA KULLANIMINA BAĞLAYANLARADIR SÖZÜM YÖNETİMDE AZICIK İNSANİYET WARSA HATAYI KULLANMA ZAMAN ARALIĞIMIZI O KONUNUN ALTINA NOT DÜŞSÜN HATA KULLANDIKTAN SONRAKİ TEK İCRAATİMİZ HANDANDIR ONU DA 1M İLYAR VERİYİM GİDİN KESİN !!
BURDA SUÇLU BİZ DEĞİLİZ BURDA SUÇLU YÖNETİM, BİZİM NEFSİMİZE KÖRÜKLE GELEN YÖNETİMİN AÇIK BIRAKMA SANATIDIR. 1 KİŞİ ÇIKIPTA BEN BULSAM YAPMAZDIM DEMESİN !!
hayalxetxsıhhiye
BURDA SUÇLU BİZ DEĞİLİZ BURDA SUÇLU YÖNETİM, BİZİM NEFSİMİZE KÖRÜKLE GELEN YÖNETİMİN AÇIK BIRAKMA SANATIDIR. 1 KİŞİ ÇIKIPTA BEN BULSAM YAPMAZDIM DEMESİN !!
hayalxetxsıhhiye
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
- Sarhosimam
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Kanıtsız suçlama yapma genç
Her ne kadar oyunu bırakmış olsamda Burasıqistanbul en iyi büyücü asla olmadı.Olamazda
sizede tavsiye ederim bırakın oyunu beyniniz sulanmış iiice 
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
Zaten sen benle tartışmaya giremezsin merak etme
kimse darıLmasın gücenmesin Hepsi doruudur ..........
İçimden qeLeni söyledim.....
Öncelikle bak burdaki çelişkiye
Ve de dün bazı arkadaşlarla skype deydik ki En iyi büyücüyü söylediğimde gülmekten motorini kesemedik ... Büyücü karakterini sadece bölgeler için kullanan ejdersiz bir arkadaş bile kesmiş o derece...
ve son olarak da ...
helal olsun dostum hiç güleceğim yoktu iyi geldi bu 4 senedir oynuyosunda nerde oynuyosun ben onu anlayamadım, neyse düşüncene saygı duyalım bari MoRTaL..
kimse darıLmasın gücenmesin Hepsi doruudur ..........
İçimden qeLeni söyledim.....
Öncelikle bak burdaki çelişkiye
ve son olarak da ...
helal olsun dostum hiç güleceğim yoktu iyi geldi bu 4 senedir oynuyosunda nerde oynuyosun ben onu anlayamadım, neyse düşüncene saygı duyalım bari MoRTaL..
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
- MaNiaCjndII
- Sahaf Yardımcısı
Çok gereksiz bir konu,herkes kendi düşüncesi için konu açsaydı ohooo düşünsene 700 bin konu açılıyor ?
MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,DyBMaNiaC.
GöLGe HaRaMiLeRi

S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
GöLGe HaRaMiLeRi

S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
Öncelikle bu konuyu acma sebebini soracam?Veya neden böyle bir konu acma gereksinimi duydun?Bence İKV Forum ve İKV oyuncularının böyle bir konuya ihtiyacı yoktu bu zamana kadar
Ahmetin dedigi cok doğru bende bilseydim yapmazdım lafları boş iş insan oglu herzaman daha fazlasını ister!!!
Konuyu acan arkadaşım bundan sonra ki paylaşımlarını futbol üzerinden veya paparazi üzerinden yap daha etkili oLur
Konuyu acan arkadaşım bundan sonra ki paylaşımlarını futbol üzerinden veya paparazi üzerinden yap daha etkili oLur
Kuva-i Milliye Lonca Üyesi
Paşaxçavuş
Paşaxçavuş
daha dün aksam Burasıqistanbul adlı büyücüyü yani senin deyiminle teşkilatın en iyi büyücüsünü yanında 2 şifa varken kestim, gerçekten de dogruları söylemişsin 
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
-
- Acemi Savaşçı
Re: ஐ◄███▓▒░░|░░▒▓███►ஐ
IıIMAKİNEıIı cahiL sana derLer kendini beyenmiş .... Konuyu açma ihyacını soruyorsunuz sizene konudan o zaman konuyu ben kendi görüşLerimi payLaştım yok benonu TankLa kestim yok 2 Şifa vardı Yanında Tek kestim yemişim Kesmeni Hani kanı cahL 2 şifacısı oLcak kesecenböyLe amLLer çıkıoişte Anca kendini Kzırsın Hacı bumbaba seni
- Hewal
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: GöLGe HaRaMiLeRi
:lol: :lol:
Sahnelerde Görsek Bide Şunları daha İyi Olurdu ... :lol: :lol:
HeRKeS VaZGeÇeBiLeCeĞi MeNFaaTi KaDaR DüRüSTTüR...
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:Hewal yazdı: :lol: :lol:
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...