4 yıl öncesinden kimer var bakim l
Re: 4 yıl öncesinden kimer var bakim l
3 yıl önce olarak '' Lordd '' karakterini kullanıyordum , ama saydıklarını tanıyorum.
Ben Warım Ahixuqur 
-
- İri Fare Avcısı
metalica seni taniyorum hiısmıstık senı unutmam bisey yüzünden çok pis tartismistik öle tanışmıştık seninle
-
- İri Fare Avcısı
bu ne biçim klavye yaa yazdiklarimi ben bile okuyamadım hahah yazdıklarımı açıklayım metalıca seninle çok pis tartişmistik bi sey yüzünden ilk tanışmamız öle olmuştu hiç unutmam bunu yazmaya çalışmıştım aslında :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
- İri Fare Avcısı
lordduda hatırlıyorum
herks yazmş bşler en esk byuym yk sawasm. Dye.d bz burda 4sne ewwelden bhsedyruz oyna dün bslayp ecelle gezenlerdn dğil alman oklar ktük yaranlar 5 bn kp için 20 em edenlerin zamannda. . . Ben artser. . Türkxartser. .Narcotize. . . IIôMeRfaRuKII. . IaKaDLıII. . Eger hala tandklar warsa benm zmanmdan burdan bna ulaşmalarn bklerm. .
- delikanliyiz
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Yanlışın var Artser
Biz burda eksilerden değil en eskilerden bahsediyoruz
Meteor çarşı selimbey demirden icadı gibi efsunların kriprazların apaların çok değerli olduğu zamanları 
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
Eski kuklacıyı görmek güzel.
GLadioxyeska , Javmeliyonxemre, Mavitürkxyeska.
GLadioxyeska , Javmeliyonxemre, Mavitürkxyeska.
Mavitürkxyeska GLadioxyeska
[MT]Yeska

http://yeskant.blogspot.com/
[MT]Yeska

http://yeskant.blogspot.com/
-
- İri Fare Avcısı
evet biz 29 lvl zamanından bahsediyoruz meteorlara az para dökmedik krip apa çekmedik labirentte sabahlardik meteor düsürmek için hele o tepegözler yokmuydu 1 ay aNAMİZİ AGLATTİ ejderhalar biz çokk eskilerden bahsediyoruz
- CilginBiberoN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lonca ÇINAR
Eski Kuklacı;
Hatırladığım kadarı ile, boDRuMLuÇaPkINn, Cedata, GeNcDıRa, HANDSOMEANDSEXY, PiNokYoo, uykusuz, Xteam'ler(müthiş ikili :=) TncyXteam-EkoXteam), KankaX'ler(şair KankaXUSman), YeNiLLmeZZ(programsız en hızlı küfür yazabilen:), AlaBaNDaa(isimsiz sır dolu biri), Gazievrenosbey(ilk sunucu gözlemcimiz), Delimümin(politikacımız :=)), HeRoTuRkk, SakaL, MCkerem, queenmagıcıan, DoRManCy, 'lerden ve daha bir çoklarından oluşuyordu... ara da sırada bende görünüyordum işte:=P
Poyraz hoş geldin,
Eski, artık eskidi. Yeni eskinin yerini dolduramadı ama adı yeni işte... idare ediliyor sanırım:=)
Hatırladığım kadarı ile, boDRuMLuÇaPkINn, Cedata, GeNcDıRa, HANDSOMEANDSEXY, PiNokYoo, uykusuz, Xteam'ler(müthiş ikili :=) TncyXteam-EkoXteam), KankaX'ler(şair KankaXUSman), YeNiLLmeZZ(programsız en hızlı küfür yazabilen:), AlaBaNDaa(isimsiz sır dolu biri), Gazievrenosbey(ilk sunucu gözlemcimiz), Delimümin(politikacımız :=)), HeRoTuRkk, SakaL, MCkerem, queenmagıcıan, DoRManCy, 'lerden ve daha bir çoklarından oluşuyordu... ara da sırada bende görünüyordum işte:=P
Poyraz hoş geldin,
Eski, artık eskidi. Yeni eskinin yerini dolduramadı ama adı yeni işte... idare ediliyor sanırım:=)