Saheserler Bozuk mu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
nuhyec
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Saheserler Bozuk mu

Mesaj gönderen nuhyec »

Öncelıkle bu konunun yeri burası değil biliyorum blokluyorsanız bloklayın saygı duyarım. Fakat crash dmp ve ıstanbul oyun htlm yi yüklediğim halde yanlıs yüklendı hatası verıyordu bu yüzden konuyu buraya açdım .

Saheser Silahlardan Ejder Asa : Su 2 resim herşeyi açıklıyor fakat genede anlatıyım : büyü hasarları Karakter penceresınde göründüğü gibi artmıyor Ben normal Kan çalan + ruh çalan asa ile daha çok kritik atıp daha çok hasar verırken ejder Asa ile ki bunun mukkenmel bi silah olması lazımdı hasarım daha az neden ? RESİMLERE dıkkat karakter penceresinde büyücünün saldırı savunmasından fazla bunuda iyi düşünmüşsünüz tbrkler Asa ile dalıcam dimi 4-5 bin vuran sawascıya . Resimleri indirip büyü hasarı fiziksel de kı farka bakın EJDER OLMADAN DAHA ÇOK VURUYORUM
Resim
Resim
Resim Hiç bir dava için kendımı ateşe atmam kendı davam hariç
SPARTACUS
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Saheserler Bozuk mu

Mesaj gönderen Ceviz »

2. resimde hasarlarınız birleşmiş olabilirmi? Daha objektif ölçümler için kemik kafada deneyebilirsin ejder asayı.
nuhyec
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen nuhyec »

sayısız denemem var üstüm neredeyse Full fevzi + cevriye istediğin yaratıkda denerım Ejder sorunlu gibi geldi bana
hasarlar birleşmedı ordakı 4 bin küsür az bile dev kobraya kons ve Kritikde 5600 küsür vurduğum oluyor. Ama inanman açısından kemıklere gidiyorum ...
SPARTACUS
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

yhav elinde şaheser silah var dert ettiğin şeye bak istemiyosan bize verebilirsin.
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

nuhyec yazdı:sayısız denemem var üstüm neredeyse Full fevzi + cevriye istediğin yaratıkda denerım Ejder sorunlu gibi geldi bana
hasarlar birleşmedı ordakı 4 bin küsür az bile dev kobraya kons ve Kritikde 5600 küsür vurduğum oluyor. Ama inanman açısından kemıklere gidiyorum ...
Eğer konsantrasyonu açıp üst üste meteorit kritik atarsan 5600 ve onun civarında hasarlar verebilirsin , meteoritin %20 zırh delme özelliğini unutma , eğer hâla sorunlu olduğunu düşünüyorsan ikv desteği kullanabilirsin.
nuhyec
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen nuhyec »

hayır arkdasım anlatamıyorum sana ben ıkv desteğide biliyorum metortin kritik etkıde zırhı düşürdüğünüde yanımda sahitlerim de var inanmıyorsan 1 yaratığa 1 kere vurum o sekılde fotoyu yollarım bu arada amacım senı inandırmakda değil yönetıme sesimi duyurmak . Hasarlar birleşmez zaten tek büyücüm benden baska vuran yok orda ama arka arkaya fevzi vurma ihtimalimi göz önunde tutman güzel .
Resim
Resim

bu resımde de Saheser dediğimiz ve onca emek harcıyarak ürettiğimiz silahın görevden verilen kan çalan + ruh asadan 700 dahafazla vurduğunu görüyoruz..
SPARTACUS
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

nuhyec yazdı:hayır arkdasım anlatamıyorum sana ben ıkv desteğide biliyorum metortin kritik etkıde zırhı düşürdüğünüde yanımda sahitlerim de var inanmıyorsan 1 yaratığa 1 kere vurum o sekılde fotoyu yollarım bu arada amacım senı inandırmakda değil yönetıme sesimi duyurmak . Hasarlar birleşmez zaten tek büyücüm benden baska vuran yok orda ama arka arkaya fevzi vurma ihtimalimi göz önunde tutman güzel .
Resim
Resim

bu resımde de Saheser dediğimiz ve onca emek harcıyarak ürettiğimiz silahın görevden verilen kan çalan + ruh asadan 500 dahafazla vurduğunu görüyoruz..
Beni inandırmak zorunda değilsin zaten , ben sana doğru ölçüm yapma yöntemlerini söylemiştim sadece. 500 Fazla vurma konusuna gelirsek , fevzi bey efsunu 93 büyü hasarı veriyor , ejder asa ise 224 . Aralarındaki fark 131 , sen 500 fazla vuruyorsun , gayette güzel bir fark.
Eğer daha fazla fark görmek istiyorsan tarshass set dizip ejder asa ve tarshass asa arasındaki farka bakabilirsin , 1000-1500 hatta 2000 hasar farkı bile olabilir.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Bende de ecel getiren var,full yücelen üst ile yetenekleri 3000 görmüyor.Ama latif kullanan adam full yücelen üstle yetenek kullanarak 4200 vuruyor :) Statlara bakıldığında ecelin 3 kat fazla vurması lazım.Stat değil şans işi herhalde:D Şaheser'ler hakkındaki görüşlerine ve şikayetlerine katılıyorum.Çünkü KESİN BİR BELİRLİLİK yok,bunları öğrenmek için bizim bildiğimiz,silah statlarına bakılmalıdır.Ama ecel ve latif örneğini sundum size az önce.Bu nasıl oluyor ?
2006-2013
Kullanıcı avatarı
XxGHOSENxX
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen XxGHOSENxX »

Öncelikle Başlık İçin Kutluyorum Seni :)

Sanki Televizyon Bozulmuş Gibi Bahsetmişsin.

Sana Şu Kadar Söyleyebilirim İçin Rahat Olsun Diye;

Kan Çalan + Ruh Asa --- Farkındaysan Fiziksel ve Kritik Olmak Üzere 2 Efsun Veriyor.

Ejder Asa --- Kudret Rejen,Büyü Kritik,Büyü Hasarı(Fiziksel-Ateş-Buz-Elektirik)

Olmak Üzere Tam 6 Efsun Veriyor ki Sen Sadece Meteor Atmıyorsun Buz Okunu Bile Güçlendiriyor.

Büyücüler İçin Bir Nevi Nimet Olmuş, Hem Fevzi Cevriye Hem de Bilge Cevriye Asa Almak Yerine Ejder Üret !
Resim

♣ En Büyük İstanbul Kıyamet Vakti Grubu ♣

[code]http://www.facebook.com/#/group.php?gid=39374266654&ref=ts[/code]
♣ Emre OĞUZ ♣

[code]http://www.facebook.com/GHOSEN?ref=profile[/code]
Kullanıcı avatarı
basshunter09
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Seyri Beka

Mesaj gönderen basshunter09 »

izdirapgrafik yazdı:Bende de ecel getiren var,full yücelen üst ile yetenekleri 3000 görmüyor.Ama latif kullanan adam full yücelen üstle yetenek kullanarak 4200 vuruyor :) Statlara bakıldığında ecelin 3 kat fazla vurması lazım.Stat değil şans işi herhalde:D Şaheser'ler hakkındaki görüşlerine ve şikayetlerine katılıyorum.Çünkü KESİN BİR BELİRLİLİK yok,bunları öğrenmek için bizim bildiğimiz,silah statlarına bakılmalıdır.Ama ecel ve latif örneğini sundum size az önce.Bu nasıl oluyor ?
Full yücelen üstle 3000 bulmuyormu :S agırla 3700 vuruyor ?_?
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Resim

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön