Kendisinde arkadaş diye bahsedeceğim. Arkadaş ben face' te bir şeylere bakarken olup olmayan yerde beni kesmiş sanırım.
Durduk yerde kesilmek elbet gıcığıma gitti alta kim kesti lan vs vs gibi şeyler yazdım tam hatırlamıyorum.
Arkadaş Gel lan vs yiyosa erkeksen gel dedi. Şifayım ve üstümde yücelen bi kolye var o kadar yani vs'lik değil karakter.
Ve her zaman birPluslu' nun bir Plussuz' a yaptığı şeyi yaptı :
Sanki öyle yazınca beni alçaltıcak zavallı işte!
Oyun içinde tartışmayı sevmediğimden dolayı olayı buraya taşıdım. Yaptığı doğru mu? Siz söyleyin!
Free83 yazdı:lBlackDeathl öncelikle sana pm atanın ismine iyi bak daha sonra açmış olduğun konun ismine iye bak. En güzeli bir göz doktoruna görün benden tavsiye.
O kadar şey içinde buna mı takıldın resmi yüklemeden önce başlığı yazdım ne var bunda?
Pluslu olan konuşuyor aynı o hesap az önce benimde başıma geldi ama elektrik kesildiği için foruma yazamadım :mrgreen: Arkadaşlarla sığınak atıyoruz kestik motoru çıktık sonrasında kenan grubuna çağırdılar ve geçtim sonra asıl gruba söz vermediğim birşey söylemediğim halde adam Klan kanalından Satıcıdır Şudur Budur Gblere almayınız diyor aslında bu tarz bildirimlerde ceza alsalar şikayet edince biz güzel olurdu... Gel gelelim senin başındanda aynı şey gemiş ama önemsermemeni tavsiye ederim ki ben elimden geldiğince öyle yapıyorum Neyse uzatlayalım Keyifli Forumlar