Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
evet arkadaşlar sonunda lanetlenmiş olan büyücüme 1 sene sonunda hem azat mor pantolon ve alternator zırhı aynı miğratta düştü sayenizde ellerinize sağlık (inanılmaz ama gerçek) tabiki benim için :mrgreen:
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <Estergon Ailesi>
tekrar h.olsun abi darısı ömere :mrgreen:
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Tekrar hayırlı olsun abi.Estergonxreis yazdı:evet arkadaşlar sonunda lanetlenmiş olan büyücüme 1 sene sonunda hem azat mor pantolon ve alternator zırhı aynı miğratta düştü sayenizde ellerinize sağlık (inanılmaz ama gerçek) tabiki benim için :mrgreen:
Yusuf sağulsun şans arttırıcıyı aldı ama kendine yaramadı sana yaradı abi
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Yusuf olum ayımı alıyım plus mı alıyım diye soruyodun gittin şans arttırıcı mı aldın Kamil ? 
Murat abiye zırh yakışmıştır, perşembe günü bunu bol kola ile kutluyalım hatta ve hatta halimenin çevresine daire oluşturup halay çekelim
Murat abiye zırh yakışmıştır, perşembe günü bunu bol kola ile kutluyalım hatta ve hatta halimenin çevresine daire oluşturup halay çekelim
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
oooo h.o paşam benım oyundan ayrılmam sana sans getırmıs anlasılan bn daha oyuna gırmım
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
Wolf Team'daki yenilgini atlata bildinmi ezik lazsercan61 yazdı:oooo h.o paşam benım oyundan ayrılmam sana sans getırmıs anlasılan bn daha oyuna gırmımDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: ESTERGON AİLESİ
Murat abiye hayırlı olsun inşallah 1 sene sonra banada çıkar :mrgreen: çünkü bu gidişle ömür boyu çıkmayacağını düşünüyorum :mrgreen:
Estergonxjazzy&Estergonxprens&Estergonxprence
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: ESTERGON AİLESİ
Ömer gel bana eziyim seni wolfta :mrgreen:intikamatesi yazdı:Wolf Team'daki yenilgini atlata bildinmi ezik lazsercan61 yazdı:oooo h.o paşam benım oyundan ayrılmam sana sans getırmıs anlasılan bn daha oyuna gırmımDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
![]()
Estergonxjazzy&Estergonxprens&Estergonxprence
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Bu ikv de Harbi Bi ayarsızlık var Genel etkileşimede açıcam şimdi konuyu Arkadaş benim çarda 1 aylık %60 şans arttırıcı olduğu halde bizim ömer in plusu olmadığı halde(ömer beni yanlış anlama) cent kesiminde item ömer'e düştü yaa Sizce şimdi ben şimdi Bu arttırıcıyı çıkaran GM yemi sövem Yoksa Bu oyunu çıkaran Mevlüt DİNÇ'e mi sövem yada arttırıcı için aldığım 20 TL lik akçeyi alan aklımamı sövem ??? Bana akıl verin Ben kime sövim ? :mrgreen:
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
Her zaman Sadık gel kapışakEstergonxjazzyx yazdı:Ömer gel bana eziyim seni wolfta :mrgreen:intikamatesi yazdı:Wolf Team'daki yenilgini atlata bildinmi ezik lazsercan61 yazdı:oooo h.o paşam benım oyundan ayrılmam sana sans getırmıs anlasılan bn daha oyuna gırmımDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
![]()
Bana plus olmasada centen şifama pant çıkıyor 10 ar tane her pantdan şifacımda pant varEsTeRGoNxRss yazdı: Bu ikv de Harbi Bi ayarsızlık var Genel etkileşimede açıcam şimdi konuyu Arkadaş benim çarda 1 aylık %60 şans arttırıcı olduğu halde bizim ömer in plusu olmadığı halde(ömer beni yanlış anlama) cent kesiminde item ömer'e düştü yaa Sizce şimdi ben şimdi Bu arttırıcıyı çıkaran GM yemi sövem Yoksa Bu oyunu çıkaran Mevlüt DİNÇ'e mi sövem yada arttırıcı için aldığım 20 TL lik akçeyi alan aklımamı sövem ??? Bana akıl verin Ben kime sövim ? :mrgreen: